< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 27 Kasım 2024; 17:20:10 > |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (83. sayfa)
-
-
Güncelleme ne zaman gelir ? -
Teşekkür ederim.
-
Satıcı Trendyol.
350 TL.
trendyol.comSamsung Ep-t2510n Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W) - Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/samsung/ep-t2510n-type-c-hizli-sarj-adaptoru-25w-beyaz-p-764130134?boutiqueId=638145&merchantId=968 -
telefona bi karar verebilseydim, hemen sipariş ederdim
-
A55 performansından ve pilinden memnun musunuz arkadaşlar? Redmi Note 13 pro ile A55 arasında kaldım. -
Kasım güncellemesi neden bu kadar gecikti? Büyük bir güncelleme mi gelecek yoksa ? -
@cabriolet1981 Şu anlık bir problemim yok performansı ve pili gayet iyi gidiyor.
@brt.148 Bunu bende merak ediyorum neden geciktirdiler acaba.
-
S23 e de geç geldi genel olarak bir gecikme var bugün geldi s23 e ve büyük bir güncelleme değil a55de de büyük olmasını beklememek lazım ama one uı7 sonrası daha fazla yapay zeka gelecek 2025 yılı içinde A serisine diye beklenti var . one uı7 baya geç gelecek çünkü sistem baştan aşağı değişecek neredeyse, samsung cihazların güncelleme desteğini uzatmasına rağmen bunun alt yapısını oluşturdu mu onu da göreceğiz yakında çünkü Android 16 haziranda tam sürüme hazır olacak, bir nevi 2025te 2 tane büyük güncelleme görebiliriz
-
A55 ve öncesi A serilerine yapay zeka gelir mi ben emin değilim çünkü işlemci gücü olarak S serisine göre önemli miktarda fark var
Ha gelse çalışır ama çok verimli olmayabilir, pazarlama açısından da Samsung'un işine gelmez uğraşmaz gibime geliyor
Belki yeni çıkaracağı A56 vs'yi One UI 7 ve AI dahil çıkarabilir ama.
Ben yeni güncelleme ve özellikle AI beklentisine girmektense cihazı şu anki haliyle kabullenip kullanıma odaklanın derim, cihazın kapasitesi aşağı yukarı bu kadar sonuçta.
Ne olursa olsun pek de fazla gelişmeyecek, zaten Samsung da güncelleme işini çok iyi becerebilen bir firma olmadı hiç bir zaman. One UI 7 ve Android 15 ile beklenen arayüzdeki akıcılığı ve hızlanmayı düzgün ve rafine bir şekilde verebilsinler kafi
-
Bence gelmeli sonuçta işlemci olarak yeterli olacağını düşünüyorum ayrıca 8GB bellek miktarı diğer S serilerinde de bulunduğu için o konuda da herhangi bir sıkıntı çıkarmayacaktır ama Samsung tutup sırf segment farkı olsun diye vermez ise bence hata yapar sonuçta arayüz ile beraber daha somut ve elle tutulur bir güncelleme gelmeli ki bir amacı olsun güncellemenin. Ben çok AI meraklısı değilim ama olması her zaman iyidir ancak dediğiniz gibi arayüzün performansı ve stabilitesi her zaman ön planda olmalı.
-
Çalışmasına çalışır ama işlemci kapasite olarak bence çok da yeterli sayılmaz AI için, en azından sistemle birlikte aynı akıcılığı tutturabileceğini sanmıyorum. Hele bulut kısmı kapatılırsa bekle babam bekleye dönebilir o iş.
Arayüz ile birlikte belirttiğiniz gibi 'daha somut ve elle tutulur' bir güncelleme gelmeli mi işte bundan emin değilim çünkü bu cihazı satarken Samsung AI da getireceğiz gibi bir vaatte bulunmadı, şu an ne kullanıyorsak bu cihaz bize bu şekilde tanıtıldı bunun için beklentiye girmek çok tutarlı olmayabilir diye düşünüyorum. Ben AI gelmese kafaya takmazdım.
Bir de bazen kullanıcı istiyor diye yapmaya çıkıyorlar sonra da batırıyorlar bu açıdan çalışan şeyi bozmasalar belki de daha iyi
-
-
Fiyat nedir?
-
Dediğim gibi ben çok AI meraklısı değilim ama cihazın çok zorlanacağını da zannetmiyorum. İşlemcinin yetersiz olduğu kanısına nereden vardınız bilmiyorum bunu anca gelirse görebiliriz ki ben yeteceğini düşünüyorum. Tabi ki özellik getireceğiz diye cihazı süründüreceklerine getirmesinler daha iyi ama yeni arayüz yaptık deyip simge yada animasyon değiştirmek için bunca zaman beklettilerse de pek bir heyecanı olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta AI getireceğiz diye vaatte bulunmadılar ama getirmeyeceğiz de demediler
"Tüm yeni nesil işlemcilerde olduğu gibi, Exynos 1480 de artırılmış yapay zeka desteğine sahip. 6K MAC NPU ile desteklenen platform, Exynos 1380'e kıyasla 4 kat daha hızlı. Üstelik Galaxy S24 serisinde bulunan AI destekli özelliklerine destek sunacak. Ancak bu özelliklerin detayları henüz netleşmedi."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 2 Aralık 2024; 14:21:19 >
-
İşlemci şöyle ben saf işlem gücü açısından Snapdragon 8 gen2 ve gen3 ile kıyaslamıştım ve ciddi bir fark var bizimkiyle arada oradan yola çıktım. Nöral Engine tarzı bir şeyle aradaki farkı yeterince kapatabilecekse ne ala
Tabi ki gelse güzel olur yani AI. çeviri özellikleri biraz tırt ama resim düzenleme konusunda çok iyi Galaxy AI
Heyecan kısmı ise işte asıl nokta, elimizdeki cihaz başka bir şeye dönüşecek beklentisiyle gelecek güncellemeyi beklemektense cihazı şu anki haliyle de kabullenebilmek, bugüne odaklanmak bana daha mantıklı görünüyor. Bugüne kadar ki PC, akıllı telefon vb deneyimlerim de bana hep bunu gösterdi. Özellikle kapsamlı güncelleme alınca bir şey ekleniyorsa başka tarafı bozulmayan ya da verimsizleşmeyen bir cihaz - marka model fark etmeksizin - bugüne kadar herhalde olmadı bundan dolayı beklentiye girmektense kullanmaya odaklanıyorum artık. Keza güncelleme işinin de sonu yok, majör güncellemeden sonra da muhakkak fix getirecek bir minör güncelleme bekleme süreci olacak böyle böyle zaman geçiyor insan heyecanlandığıyla kalıyor... Alındığı şekliyle de tatmin olabilmeyi öğrenmek lazım
-
1480'i 8 serisi işlemciler ile kıyaslamak bence doğru değil sonuçta onlar üst seviye işlemciler belki 7 serisi ile kıyaslamak daha doğru olur. Bu tabi benim kişisel düşüncem. Fotoğraf yetenekleri açısından Galaxy AI faydalı olacaktır güzel özellikleri var gördüğüm kadarıyla çünkü. Hayati bir şey değil gelmez ise cihaz çöp sayılmayacak sonuçta ki şu anki hali itibari ile bile zaten bana kalırsa gayet performanslı bir telefon. OneUI 7 ile arayüz değişecek falan ama çok öyle farklı hayal kurmak ve gereksiz beklentiye girmek doğru değil bir yerde aynı cihaz sonuçta ama madem bu kadar beklettiler bari ortaya güzel bir şeyler sunsunlar ki insanlar keyif alarak kullamaya devam etsinler. Cihaz eski bir cihaz olmadığı için yeni özellikler gelmesi aslında çok uçuk bir beklenti değil sonuçta henüz A56 çıkmadı şu an ve kendi içerisinde yeni bir modeli de olmadığı için ben farklı özelliklerin gelmesini çok uçuk olarak görmüyorum.
Netice de bekleyip göreceğiz eğer Samsung beta programı açarsa bende katılır ilk olarak neler var neler yok deneyimlerim ona göre zaten her şey ortaya çıkar.
-
Tabi klasman olarak 7 serisiyle daha yakın ama AI aslında ancak en üst seviye işlemcilerde gerçekten düzgün çalışabilen bir şey olduğundan ben onlarla kıyasladım
Hayırlısı olsun bakalım olursa güzel işe yarayacak özellikleri var kesinlikle :) -
Samsung bu yani Android telefon almakla hata yapıyorum ios cihazlar böyle değil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X