Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.739
Cevap
74
Favori
116.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

OFFICIAL One UI 7 - COMPLETE Hands On!

One UI 7 vs One UI 6.1.1 - COMPLETE Comparison

Bence harika olmuş özellikle dikey uygulama çekmecesinin geri gelmesi çok iyi

• Team McLaren kullanıcısına yanıt

Fena durmuyor ama simgeler daha iyi olabilirdi. Samsung beta programını Türkiye'ye de açsa da girip denesek.

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    Simgeler benim de favorim olmadı ama eskilerinden iyi geldi bu sefer bakınca. Şu ankiler çok tek düze göründü bunlardan sonra

A55 için de açılır mı ki beta süreci? DHA doğrusu her telefon için oluyor mu acaba? Şu anlık bir tek S24'e geldi sanıyorum
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

Yükleyip kullanınca belli olur simgelerin durumu gözümüz alışınca belki daha iyi gelir göreceli sonuçta bu. Şu an sadece S24 serisine açık önceki S serileri ile beraber umarım bize de açarlar da erkenden deneriz ne var ne yok diye.

• 5 dakikada One UI 7.

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]Beebomyoutube
    In this video, we’re taking a detailed look at the first beta of OneUI 7. This is the most awaited software update from Samsung, and a lot of Samsung users were eagerly looking forward to it. We have it installed on our S24 Ultra, and we have taken an in-depth look on all the visual changes, cool new features, the dynamic island like ‘now bar’, the lockscreen changes, new quick settings menu, the changes in system apps like camera, gallery, settings, and more. There are some cool new AI features as well such as call transcripts and better integration of Galaxy AI writing tool throughout the UI. There are also some new animations and icon changes. We talk about everything in detail so watch the entire video. 00:00 Intro 00:12 Visual Changes 00:58 New Widgets 01:29 New Quick Settings Menu 02:26 Lockscreen Changes 03:19 Animations 03:31 System App Changes 04:46 AI Features 05:25 Your Thoughts? One UI 7 Supported Devices: Will Your Galaxy Phone Get It?: https://beebom.com/one-ui-7-supported-devices-galaxy-phones/ Subscribe to @beebomco for more amazing tech videos like this one.
    https://www.youtube.com/watch?v=N1aCrgXG6BA
  • Yeri gelmişken uygulama önerileri de paylaşayım. Yapay zeka ile ilgilenen arkadaşlar da mutlaka baksın. :)

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160170488

• a54 kılıfları a55 uyumlu mu deneyen oldu mu?

• viktor1574 kullanıcısına yanıt
    Boyutları çok farklı hocam.
  • Cihazda ufs sürümü kaç arkadaşlar? Bunun bilgisini bulamadım. Günlük kullanımda kasma donma problemi yaşayanları okudum fakat pek inanmadım açıkçası. Kullananlardan yorum alabilir miyim?
  • Ronades R kullanıcısına yanıt

UFS 3.1 var. Günlük kullanımda şahsi olarak donma, kasma, takılma yaşamıyorum arayüz ve uygulama performansı olarak memnunum. Tabi ben çok bir şey tutmuyorum cihazda kullanmadığım hiç bir şey yüklü değil 256 GB depolamanın 79 GB'si kullanımda sadece.

phonearena
    Samsung Galaxy A55 5G Review: A boring update, but still a solid mid-ranger for its price
    https://www.phonearena.com/reviews/samsung-galaxy-a55-5g-review_id6162
  • mert1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
    Ben yoğun kullanıyorum senkronizasyonlar konum vs hep açık bir çok uygulama aynı anda aktif şekilde. Kasma donma vs yaşamıyorum. Çok oynamasam da oyunlarda da performans eksikliği yaşamıyorum. Çok ağır oyun olup bütün grafikleri fulle çekersem ancak hissediliyor amiral gemileriyle arasındaki fark.

Tabi zamanla bu değişecektir S serisine göre yavaşlama daha erken hissedilecektir ama şu anlık bir sorun yok. Kısa veya orta vadede herhangi bir performans sorunu yaşamanız düşük bir ihtimal

Isınma ve batarya konusunda ise ciddi anlamda iyi cihaz. Bu konuları unutuyorsunuz :)

RAMde şişme gibi bir durum da yok 8 GB yettiği gibi sistemin optimizasyonu da çok iyi. Aslında bu kısım Samsung'un Çinlilere üstün geldiği bir kaç önemli noktadan biri. Hem yavaşlama olmuyor hem de arka plandaki uygulamaları mümkün olduğunca kapatmadan yapıyor bunu cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 7 Aralık 2024; 1:16:51 >
    Ben de 1 aydır kullanıyorum, almadan önce çok araştıran tayfadanım. Cihaz çok stabil, sorunsuz, ısınma-kasma diye bir durum yok, normal kullanımda şarj 48 saati çıkarıyor, özetle çok memnunum.
  • Ben de çok memnumum. Alalı 5 ay oldu. Pil, stabilite, akıcılık her yönüyle harika bir cihaz. Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]
    Bugünkü ekran sürem 120hz, full wifi, arka planda spotify açık bluetooth açık, konum açık oyun da dahil yoğun kullanımda bile günü çok rahat çıkarıyor cihaz. Yoğun kullanmadığım zamanlarda 2. günün yarısına da yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 8 Aralık 2024; 22:11:13 >

• brt.148 B kullanıcısına yanıt

Bu telefonda benim rekorum 3 gün tam kullanım ve 11 saat ekran süresiydi. Batarya konusunda efsane bir cihaz olduğunu düşünüyorum a55'in.

• Kasım ayının google play sistem güncellemesi geldi. Güvenlik güncellemesi hâlâ yok.
  • Şöyle ince kaliteli bir kılıf önerecek var mı arkadaşlar. Siyah olursa daha iyi olur.
  • Sizce A56 beklenmeli mi? Yoksa 12-14 bandına 2.el A55 alınmalı mı?

• 1gigabyte kullanıcısına yanıt

İhtiyaç varsa beklemeye gerek yok. Yeni yılda değişik zamlar gelecek. Kaldı ki ilk çıktığında pahalı oluyor Samsung telefonlar. Haziran'da ucuzluyor.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.