ONE UI 7 ile bildirim geldiğinde ekranın uyanması seçeneği de geliyormuş nihayet Bana kalırsa sistemdeki en temel eksikliklerden biriydi, akıllı saatle çözmüştüm bu sorunu ilk olarak sonra da Glimpse uygulamasıyla Sistemin kendine gelmesi çok iyi olmuş hem de ekranın yalnızca bildirim kısmının aydınlandığı kalan kısmının karanlık kaldığı söylendi. hem batarya tüketimi hem de yanlışlıkla dokunma olasılığını azaltmak için en optimum seçenek |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (86. sayfa)
-
-
Arka tarafına koruyucu takmaya gerek var mı kolay çiziliyor mu?
-
A56 muhtemelen 7 yıl güncelleme ve daha hızlı işlemci ile gelecek. Şu anki fiyata göre günümüz şartlarına göre 3-5000 fazlaya gelirse şaşırmam. Olay maddiyatta bitiyor yani. Verebiliyorsanız bence beklenir..
-
14750 kapalı kutu buldum onu aldım hocam. Çok basit işler için kullanıyorum A55'de sorun yaşayacağımı zannetmiyorum.
-
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Cihaz üzmez merak etmeyin.
-
Bu fiyata çok iyi yapmışsınız, hayırlı olsun..
-
15-19K Fiyat arasında tavsiye eder misiniz biraz iyi fotoğraf çeksin yeter oyun oynayan biri değilim.
-
Olay fotoysa Xiaomi Honor vs markalar daha iyi iş çıkarıyor hocam doğruya doğru
Bu da kötü değil ama onlar daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam bakayım onlarada.
-
-
Hocam ben bu kılıfın arkasında halka olmayan bir benzerini kullanmıştım ve köşelerindeki o tampon gibi kısımlar gerçekten de fotoda göründüğü gibi aşırı kalın ve cihaz da büyük olduğundan bu kılıfla iyice devasa hale geliyor aklınızda olsun... Daha düzgün kaliteli bir kılıf alınca kaldırdım köşeye 2 ayda sarardı zaten
Belki de bulamamanızda bir hayır vardır
-
Bu kılıf değil de zırha benziyor telefon savaşa girecek galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya gören lütfen paylaşabilir mi? 16500 su an rn ucuz.
Artık inmez daha. Geçen sene de aynı şey oldu. Kasım ayından sonra bitiyor indirim safhası. A serisinde trend böyle telefon Haziran ve Kasım ayında ucuzluyor en fazla yeni model yaklaştıkça fiyatı artıyor. Bi sürpriz olmazsa bu seviyede kalacağını düşünüyorum ben.
-
1 aylık cihazımızı satıyorum arkadaşlar. Sıfır ayarındadır. Düşünen pm atabilir
https://forum.donanimhaber.com/23-ay-garantili-samsung-a35-5g-256-gb--159882978
Bu kılıfla birlikte 265gram oluyo cihaz. Kameraları kapalı kılıf önerirniz var mı?
www.pttavm.comSamsung Galaxy A55 5G Kılıf Optimum Lens Çerçe - PttAVM.com - 2024https://www.pttavm.com/samsung-galaxy-a55-5g-kilif-optimum-lens-cerceveli-silikon-kapak-p-902361568?srsltid=AfmBOorVEJ0Vnh_thxZJZ41_fkk6W2zggjhCcpLhmnKkJdjCRbwL9RPM9xo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar günlük kullanım, ara sıra sosyal medya ve kamera için bu cihaz alınır mı ?
oyun oynamıyorum ve uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
kullanan arkadaşlar kamera hakkında bilgi verebilir mi ? teşekkürler...
-
Ben de çok araştırdım bu telefonu ben de senin gibiyim günübirlik kullanım arada sosyal medya için düşünüyorum Hatta şimdi gidip almayı düşünüyorum. Fakat kimisi memnun kimisi değil kardeşim kullanıyor standart kullanıcı gayet memnun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhanrecep -- 14 Aralık 2024; 13:50:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam günlük kullanım sosyal medya vs de sorun yaşamazsınız işinizi gayet akıcı şekilde görür. Batarya da gayet iyi gider
Yine cihaz gayet sağlam ve Samsung bataryalar da ömrünü iyi koruyor. Güncelleme desteği de uzun olduğundan uzun süre kullanımda da sorun olmaz
Sadece kamera çok tatmin edici olmayabilir. Günlük fotolar çekiyorsanız elbet işinizi görür ama Xiaomi vb markaların çekimleri özellikle fotoda daha net
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X