Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.737
Cevap
75
Favori
116.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam MI 2 ile başladım ve 10 seneden fazladır ve halen xiaomi kullanıyorum, bir kaç sene çevirisinide yaptım.

xiaomi redmi serisini ne zaman çıkardı, ondan sonra yazılım kalitesi düştü.

bir senede belki 10 tane model çıkarıyor ve yazılımlarını iyi optimize edemiyor. mesela google camera nın çektiği kalitede fotoyu kendi kamera uygulaması çekemiyor.

sony sensörlü redmi n12pro 5g modelinin global versiyonu tr ye gelmedi, YD alanlar şebeke problemi nedeni ile bin pişman.

r13 note pro alsan imei dert.

tek mantıklı seçim a55 gibi görünüyor. s23fe buldum 2.el 18k fiyat ve garantili, bataryası sıkıntılı diyorlar.

16k bandında başka tavsiyen olur mu ?

• Collezione kullanıcısına yanıt
    Hocam bu telefonda işte yazılım, arayüz kaynaklı böyle sıkıntılar yaşamazsınız çok pratik ve düzgün çalışıyor. Ama Samsung'un da en çok eleştirilen kısımlarından biri kameranın çektiği fotolara uyguladığı yazılım optimizasyonu. Gerçekten pek iyi sayılmaz, burada bu tel de vasat yani. Günlük çekimde işinizi görür o ayrı ama telefonun sensörün potansiyelini tam kullanamadığını da hissediyorsunuz. Bu durum Samsung'da genel bir problem, A55'e özgü değil.

Bir de yine telefonun sinyal gücünün pek iyi olmadığını söyleyenler de oldu (Exynos modemlerde var gerçekten bu durum) ama çoğu kullanıcı olarak sorun yaşamıyoruz

S23 Fe kesinlikle önermem çünkü işlemci olarak eski nesil, çok güç tüketip çok ısınıp az çalışıyor. Ölü doğmuş bir model. Ama S24 FE olsa olurdu

Bunun dışında malesef model olarak fikrim yok. Ben kendim olsam yine A55 alırdım çünkü Çinlilerin arayüzleri malzeme kaliteleri vs içime sinmiyor, bu paraya yine en iyi A55 kalıyor. Sadece insanlara objektif tavsiye vermeye çalışıyorum ki hayal kırıklığı yaşamasınlar

• Yeni güncelleme sonrasında video kayıt kalitesi baya düşmüş bunu farkettim
  • Bu telefonu peşin fiyatına taksitle alabileceğimiz bir yer var mı? Malum yeni yasayla 12 aya kadar taksit seçeneği geldi fakat çok fazla faiz koyuyorlar.
  • Konusu değil ama daha aktif olduğundan soruyorum a35 için orijinal adaptör arıyorum sitesindeki 780 tl’lik adaptör iş görür mü?
  • Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

dr sitesinde daha uygun görmüştüm hocam.

Peki spigen 45w pps destekli ürünü alsam? Hem kablo da var.
  • ilhanrecep İ kullanıcısına yanıt

hocam yerli ve yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla; bu cihazın bazı partilerinde ısınma ve ön kamera soluk gösterme prob var sanırım. kardeşindeki cihazın kamera ve ısınma durumu nedir ??

• Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

çok bilgim yok üstadlar açıklama yapacaktır ama ben orjinal şarj cihazı taraftarıyım.

Dr sitesinde göremedim. Samsung sitesinde de 800 ve 1200e iki ayrı 25w adaptör var. Hangisi doğrusu bilemedim.

Hocam bu ürün 15w mı? Aynı fiyata sattığı siyah adaptörde 15w yazıyor ondan şüphelendim.
  • evet 15w. aşağıdaki ürünün kodu ile aynı renk farklı. a35 kaç w destekliyorsa ona göre dr sitesine bak bence.

https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/15w-power-adapter-black-ep-t1510xbegww/

• quote:

Orijinalden alıntı: Collezione

15 watt dahi olsa kabloyla imkansız bence, ben Babama bakarken bulamadım

Hocam dediğim gibi ben bugün aldım bu cihazı ilk izlenimlerim stabil çalışması yoğun güncelleme yaptım gram kasma donma olmadı ısınma desen hiç olmadı şarjı saat 16:00 da açıp kullandım %47 deydi daha yeni şarja taktım. Media marktan aldım orada samsung un orjinal süper hızlı sarj adaptörünü de aldım şimdilik gayet güzel. Kardeşimin telini de sabah saatlerinde inceledim ısınma ile karsilasmadim kamera vs normal öyle profesyonel bisey bekleme kamera konusunda. Şimdilik gözlemlerim bu kadar.
  • Şarj cihazı alacaksanız 45w lık almanızı tavsiye ederim. A56 da 45w hızlı şarj geliyor. İleriye dönük yatırım yapmış olursunuz
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.