hocam MI 2 ile başladım ve 10 seneden fazladır ve halen xiaomi kullanıyorum, bir kaç sene çevirisinide yaptım. xiaomi redmi serisini ne zaman çıkardı, ondan sonra yazılım kalitesi düştü. bir senede belki 10 tane model çıkarıyor ve yazılımlarını iyi optimize edemiyor. mesela google camera nın çektiği kalitede fotoyu kendi kamera uygulaması çekemiyor. sony sensörlü redmi n12pro 5g modelinin global versiyonu tr ye gelmedi, YD alanlar şebeke problemi nedeni ile bin pişman. r13 note pro alsan imei dert. tek mantıklı seçim a55 gibi görünüyor. s23fe buldum 2.el 18k fiyat ve garantili, bataryası sıkıntılı diyorlar. 16k bandında başka tavsiyen olur mu ? |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (87. sayfa)
-
-
Hocam bu telefonda işte yazılım, arayüz kaynaklı böyle sıkıntılar yaşamazsınız çok pratik ve düzgün çalışıyor. Ama Samsung'un da en çok eleştirilen kısımlarından biri kameranın çektiği fotolara uyguladığı yazılım optimizasyonu. Gerçekten pek iyi sayılmaz, burada bu tel de vasat yani. Günlük çekimde işinizi görür o ayrı ama telefonun sensörün potansiyelini tam kullanamadığını da hissediyorsunuz. Bu durum Samsung'da genel bir problem, A55'e özgü değil.
Bir de yine telefonun sinyal gücünün pek iyi olmadığını söyleyenler de oldu (Exynos modemlerde var gerçekten bu durum) ama çoğu kullanıcı olarak sorun yaşamıyoruz
S23 Fe kesinlikle önermem çünkü işlemci olarak eski nesil, çok güç tüketip çok ısınıp az çalışıyor. Ölü doğmuş bir model. Ama S24 FE olsa olurdu
Bunun dışında malesef model olarak fikrim yok. Ben kendim olsam yine A55 alırdım çünkü Çinlilerin arayüzleri malzeme kaliteleri vs içime sinmiyor, bu paraya yine en iyi A55 kalıyor. Sadece insanlara objektif tavsiye vermeye çalışıyorum ki hayal kırıklığı yaşamasınlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yeni güncelleme sonrasında video kayıt kalitesi baya düşmüş bunu farkettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu telefonu peşin fiyatına taksitle alabileceğimiz bir yer var mı? Malum yeni yasayla 12 aya kadar taksit seçeneği geldi fakat çok fazla faiz koyuyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konusu değil ama daha aktif olduğundan soruyorum a35 için orijinal adaptör arıyorum sitesindeki 780 tl’lik adaptör iş görür mü?
dr sitesinde daha uygun görmüştüm hocam.
-
Peki spigen 45w pps destekli ürünü alsam? Hem kablo da var.
hocam yerli ve yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla; bu cihazın bazı partilerinde ısınma ve ön kamera soluk gösterme prob var sanırım. kardeşindeki cihazın kamera ve ısınma durumu nedir ??
-
çok bilgim yok üstadlar açıklama yapacaktır ama ben orjinal şarj cihazı taraftarıyım.
-
Dr sitesinde göremedim. Samsung sitesinde de 800 ve 1200e iki ayrı 25w adaptör var. Hangisi doğrusu bilemedim.
d&rSamsung Ep-T1510X Type-C Hızlı Sarj Aletı Beyazhttps://www.dr.com.tr/Elektronik/Samsung-Ep-T1510X-Type-C-Hizli-Sarj-Aleti/Telefon/Telefon-Aksesuarlari/sarj-Cihazlari/urunno=0002050924002?gad_source=4&gclid=CjwKCAiA9vS6BhA9EiwAJpnXw5HyQWEijy9pHUzS5QmlE1-hjyx9Y2EnxqfEcmPWEBQkmfoDNw-T2RoCrYEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
koskoca dr sahte ürün satmaz diye tahmin ediyorum
-
Hocam bu ürün 15w mı? Aynı fiyata sattığı siyah adaptörde 15w yazıyor ondan şüphelendim.
evet 15w. aşağıdaki ürünün kodu ile aynı renk farklı. a35 kaç w destekliyorsa ona göre dr sitesine bak bence.
https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/15w-power-adapter-black-ep-t1510xbegww/
-
15 watt dahi olsa kabloyla imkansız bence, ben Babama bakarken bulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dediğim gibi ben bugün aldım bu cihazı ilk izlenimlerim stabil çalışması yoğun güncelleme yaptım gram kasma donma olmadı ısınma desen hiç olmadı şarjı saat 16:00 da açıp kullandım %47 deydi daha yeni şarja taktım. Media marktan aldım orada samsung un orjinal süper hızlı sarj adaptörünü de aldım şimdilik gayet güzel. Kardeşimin telini de sabah saatlerinde inceledim ısınma ile karsilasmadim kamera vs normal öyle profesyonel bisey bekleme kamera konusunda. Şimdilik gözlemlerim bu kadar.
Şarj cihazı alacaksanız 45w lık almanızı tavsiye ederim. A56 da 45w hızlı şarj geliyor. İleriye dönük yatırım yapmış olursunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun, ön kamera selfilerde nasıl çekiyor ?
batarya performansı birkaç güne iyice artar.
-
Ön ve arka kamera gün ışığında gayet güzel akşam karanlığında eh işte. Batarya ya gelince sabah saat 10 da şarj fulldeyken şimdi %57 de oyun hariç sesli görüntülü görüşme mobil veriyle kullanım sosyal medyada gezmede şuanki değerler
hocam ön kamera ile selfie çektiğinde cilt ve dudak rengi doğru çıkıyor mu? zira bu konuda çok şikayet var yabancı forumlarda.. sırf bu yüzden almaktan vazgeçicem gibi..
-
Hocam 1 saate kadar eve geçeceğim test edip haber vereyim gayet normal geldi bana çekim kalitesi de yabancı forumları bilemem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X