Cilt ve dudak rengi sanki daha kırmızı tonlarda çıkıyor ön kamera da bunu bende farkettim. Ancak bunu her zaman yapmıyor ışık koşullarına göre değişiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 16 Aralık 2024; 15:20:54 > |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (88. sayfa)
-
-
One UI 7 Beta takvimi paylaşıldı: İşte güncelleme alacak modeller | DonanımHaber
A55'e de geliyormuş ben muhtemelen uğraşmam ama bekleyen arkadaşlar vardı onlar için iyi haber :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Team McLarenOne UI 7 Beta takvimi paylaşıldı: İşte güncelleme alacak modeller | DonanımHaber
A55'e de geliyormuş ben muhtemelen uğraşmam ama bekleyen arkadaşlar vardı onlar için iyi haber :)
Türkiye için açılırsa denerim ama açılmaz ise uğraşmam yükleyenlere bakarım neler var diye her türlü iyi olur
-
arkadaşlar bu cihaz uygun fiyatlı nerden alınır ? internet ? teknomarket ? telefoncu ?
-
Sarı siteyi takip edin bence. Faturaya ek alıp nakite çevirmek isteyenler oluyor. Uyguna alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu cihazlarda garanti sorunu oluyor mu ? mesela cihaz 5 ay önce alınmış ama açılmamış. garanti nasıl başlıyor ?
-
Benimki 1,5 ay öncesinin faturasıydı. Ben cihazı açtıp etkinleştirdiğimde garantisi başlamış göründü. Servis fatura mı etkinleştirmeyi mi baz alıyor bilmiyorum.
Fatura tarihi.
-
Arkadaşlar bir arkadaşın selamıyla ttelekom bayii 256gb için 17250tl fiyat verdi. bu fiyata alınır mı ?
-
Şu an internette en uygun 18.264 TL. Bence hiç düşünmeden alın.
-
8 256 yı 17400 e verdim kimse oralı olmadı, amazondan almıştım kargo kutusu bile açılmamıştı, bizim millet çok ilginç
Adınıza faturalı ise fena değil ama malum sitede 16 bine bulunuyor.
-
16bine 256gb sıfır hiç görmedim hocam. ttelekom bayisi geliş fiyatından verecek.
-
Pm gönderdim size. İstanbul ve İzmir'de birer adet var.
-
Al geç bence. Evet daha uyguna kapalı kutu bulsan da faturanın senin adına kesilecek olması daha iyi.
Benim kayınço aldı zamanında başkasının telefonunu. Temizdi sıfır gibi. 14-15 ay sonra telefon pert. Servise gitti para iadesi çıktı ama alamadı. Fatura da adı yok. Telefonu aldığı elemana da ulaşamadı. Kaldı öyle.
-
faturalı olup olmayacağı hakkında birşey söylemedi tekrar bir sorayım.
@1gigabyte hocam ben Ankara'dayım, şehir dışı işlere pek sıcak bakmıyorum yinede teşekkürler.
-
Bazı olaylar tecrübe kazandırıyor insana. Yoksa sıfır telefon almak aslında çok iyi birşey değil. Tertemiz sıfıra yakın 2nci el telefon almak mantıklı ama gel gelelim güven konusu sıkıntı. O telefonla onu kullanan ne işler yaptı? Bana sattıktan sonra bir daha ulaşamayınca serviste değişim iade işleri sıkıntı vs. Eskiden telefoncuya giderdim şunu ver derdim alır çıkardım fatura falan hak getire :)
-
Mrb ,1 hafta önce ,ziyaret için Hollanda ve Belçikaya geldim.burada ,haberlerde aralık güncellemesi çıktı diyorlar ,
Manuel güncelleme denedim ,Tr a55 güncellemeyi görmüyor .sanırım biraz daha bekleyecez
Eli kulağında güncellemeler aynı anda dağıtılmıyor, tr genelde bir hafta sonra geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X