< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (90. sayfa)
-
-
Mükemmel hızlı olmasa da ekran koruyucu olmasına rağmen orta seviye bir parmak izi bence. Gündüzleri yüz tanıma olduğu için parmak izine gerek duymuyorum ama bazen parmak izini okumakta zorlanıyor diyebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı parmağı iki defa tanımlayın. Faydası olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran koruyucu taktırdıktan sonra parmak izini tekrar tanıttım şu an sorun yaşamıyorum. Arada sırada 2 3 kere dokunduğum oluyor ama genelde sorun yaşatmıyor. Parmak izinizi kaydederken mümkün olduğunca çok fazla açıdan okutmaya dikkat edin.
-
Merhaba herkese cihazımı satıyorum 256gb mavi sıfır gibi 15.500 fiyat
Aynı parmağı ikinci kez kaydetmeye izin vermiyor sanırım. Sürekli parmağınızı dokundurun deyip duruyor fakat başka parmağı algılıyor. Parmağı farklı açılardan kaydetsem de parmak izi okuyucu çok kötü diyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok şükür tekrar samsunga geri döndüm,gerçekten ara yüz çok iyi, honor 200 de güzel cihaz ama yazılım konusunda Çinlilerin çok eksiği var daha,honoru sarı sayfaya ilana koydum aynı gün satıldı.quote:
Orijinalden alıntı: lodosumtuttu3 yıl Samsung S10e ve 1,5 yıl A54 kullandıktan sonra kasım ayında Honor 200 512GB aldım. Fakat bir ay kullandıktan sonra S23 alıp Samsung'a geri döndüm.
Android dünyasında 'Samsung' ve 'diğerleri' var, bunu çok daha iyi anladım. Eğer Samsung alışkanlığınız varsa diğer telefonlara alışmak zaman alıyor.
Honor 200'ü beğendim, donanım olarak harika bir telefon, çok hızlı hiç takılma gecikme yaşamadım, kamerası çok güzel, zarif bir telefon, büyüklüğüne rağmen asla ağır değil, ekran çerçeve oranı çok iyi, hoparlör ve ahize sesinde hiçbir sorun yok, şebeke ve wi-fi çekiminde hiçbir sorun yok, bataryası gerçekten çok iyi.
Gelgelelim yazılım olarak çok eksiği var, Samsung'dan sonra alışmam kolay olmadı. Honor 200, temel olarak tatmin edici bir telefon ama detaylara inildiğinde Samsung'un gerisinde kalıyor.
Eğer Çinli bir telefon markasından Honor 200 modellerine geçerseniz çok mutlu olursunuz ama uzun süre Samsung kullandıktan sonra geçerseniz alışma süresi gerekiyor, o alışma süresinde de 'pişmanlık' veya 'devam' kararı veriyorsunuz.
Honor 200'üm hâlâ duruyor, güncellemeleri vs. yapıyorum ama telefonu eski olan bir yakınıma vermeyi düşünüyorum veya satacağım, bakalım...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Benim telefonum eskidi ve biz çok yakın akraba falan değilmiydik
-
-
Umarım a54 forumundaki gibi cihazı batırmazlar. Son güncelleme ile a54 kullananların ekran süreleri ciddi anlamda düştü.
-
Onu zaman gösterecek bakalım umarım öyle bir saçmalık yapmamışlardır.
www.a101.com.trERROR: The request could not be satisfiedhttps://www.a101.com.tr/elektronik/samsung-ep-t2510n-25-w-type-c-hizli-sarj-adaptoru-siyah_p-25005552?utm_source=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_campaign=DonanimHaber
iyi fiyat alıp kenara koymak lazım. belki birgün samsung telefonumda olur
-
Aralık güncelleme sonrası cihazda ısınma problemleri çıkmaya başlamış. Linkte konuyu ayrıntılı okuyabilirsiniz. Çok fazla kişide olmamış ama ilerde olmayacağı anlamına gelmiyor. Yeni model çıkınca bu tarz durumlar yaşanma ihtimali artmaz umarım. Samsung malesef bu yollara çok başvuruyor.
https://sammyguru.com/december-update-causes-overheating-issues-for-galaxy-a55/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HepDüşünceli -- 25 Aralık 2024; 16:1:23 >
Dünden beridir kullanıyorum hiç bir problemle karşılaşmadım. Dün %88 şarj varken yaptım güncellemeyi daha demin taktım şarja telefonu performansında da bir sorun yoktu ısınma ile de hiç karşılaşmadım.
-
Evet bende sizin gibi düşünüyorum. Güncellemeyi dün yaptım. Güncellemeyle birlikte ekran sürem arttı gibi geldi hatta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 25 Aralık 2024; 16:26:25 >
Benim eşim kullanıyor a55'i. Güncelleştirmeleri adb kodları ile iptal ettim. Cİhaz kutudan çıktığı gibi duruyor. Samsung'a güncelleştirme konusunda konusunda güvenmiyorum çünkü araştırırsanız bu konuda sabıkalı olduğunu görebilirsiniz. Telefon gerçekten her konuda güzel ama güncelleme ile bozulacak diye korkuyorum.
https://forum.donanimhaber.com/samsung-telefib-almayin--158996832
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HepDüşünceli -- 25 Aralık 2024; 16:40:16 > -
@brt.148 Yani psikolojik mi bilmiyorum ama cihaz bana dünden beridir daha performanslı geldi. Tabi abartmak da istemiyorum güvenlik güncellemesi sonuçta ama daha seri çalışıyor sanki.
@HepDüşünceli Nereye kadar yapmayacaksınız ki eğer çok çekinceniz varsa önce yapanların yorumlarına bakıp sonra güncelleyip güncellemeyeceğinize karar verirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 25 Aralık 2024; 16:36:44 > -
Hocam bir üst mesajdaki konuyu okuyun. Orada bu konu ile ilgili ayrıntılı mesajlar var.
-
Konuyu okudum. Yazan arkadaş nedir neye göre yazmış bilmiyorum ama dediği gibi cihazların içerisinde gizli bir donanım var ve zamanı gelince cihazın yazılımına kendi içerisinde müdahale ediyorsa bu zaten güncellemeden bağımsız olarak da yapılabilir. Siz cihazı aldınız kullanmaya başladığınız anda zaten bir zamanlayıcı tetiklenir ve atıyorum 5 ay sonra kamera yazılımını yada görüntü işleme algoritmasını değiştirebilir ve kaliteyi bozabilir. Bu tamamen konu da ki arkadaşın mesajına göre yazdığım bir şey varsayım yani. Ancak gerçek olan bir şey varsa bu da her firmanın planlı olarak eskitme stratejisi uyguladığı ve cihazların verimini düşürdüğü. Birisi de iPhone'da Fransa'yı seçince cihazın hızlandığını yazmış malum Apple orada dava yemişti bunu başka deneyen oldu mu bilmiyorum ama olabilir. Burada tabi iş kullanıcıya kalıyor eğer cihazdan memnun ise ekstra bir özelliğe falan ihtiyaç yada merak duymuyorsa güncellememeyi seçebilir. Ama öyle yada böyle cihazın yerleşik yazılımı sabit kalsa bile uygulamalar illa ki kullanım için güncelleniyor ve istediğiniz kadar direnin sonunda firmware güncellemesi yapmasanız bile en kötü uygulamaları güncellediğiniz için yine performans sorunları yaşayabiliyorsunuz. İmkanı olan ise zaten kısa süre de güncel cihazlara geçip bu konulara hiç takılmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X