Ben de şu an tam 7.5 yıldır hatta geçti bile sony x compact kullanıyorum. Android 8 yüklü. Sizin Huawei gibi yazılım olarak kusursuz. Cihaz yağ gibi akıyor ama ram 3 gb olduğu için yetmiyor. 2 kere büyük güncelleme aldı cihaz. Yakın zamanda ilk defa cihazın bataryası değişti ve pil sorunu çözüldü. Bundan sonra bu kalitede bir cihaz benim için gelmeyecek. Ama dediğim gibi bunca yıldan sonra aldığım ve 2 ay kullandığım A55 beni memnun etti. Boyutları dışında çok iyi zaten bu sene çıkan 3-5 cihaz dışında bütün Android telefonlar 6.7 inch civarı. |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (82. sayfa)
-
-
zaten boyut işi sıkıntı, Samsung hiç kullanmadım bi kullanasım var, eskiden sevmezdim Samsung'u ama hanıma a52 almıştım yakından da gördüm son zamanlarda yazılım işini baya düzelttiler, honor 200 ile arasında öyle böyle kalkadım biri, kamera işlemci, ekran ve ergonomik olması yönünden, diğeri malzeme kalitesi, ufs hızı ve aksesuar bulma yönünden önde buda beni çok kararsız bırakıyor, mesela dün bi inceleme gördüm honor 200 4 k 30 fps de bildiğin takılıyor çekim yaparken ama inceleme yapan arkadaş pili çok iyi gidiyor diye öve öve bitiremedi, onun için bi türlü karar veremedim
-
Merhaba arkadaslar , 25 w adaptör bakıyorum en uygun a101 de 479 TL'ye görünüyor. Samsung mediamrkt vb yerlerde 779 TL.
Sizce a101 den almak mantıklı mı sahte çıkma ihtimali var mıdır ?
www.a101.com.trERROR: The request could not be satisfiedhttps://www.a101.com.tr/elektronik/samsung-ep-t2510nwegww-25-w-type-c-hizli-sarj-adaptoru-beyaz_p-25005552
-
sanki amazonda var dı
-
puanı falan iyi, bide spigen, anker veya belkin niye desteklemiyor Samsung'u
-
Evet amazonda var ancak satıcı amazon olmayınca güvenemedim. Gezinirken denk geldim a101 deki modele , orijinal midir degil midir emin olamadım. Dediğiniz gibi spigen desteklese hızlı şarjı onu alacaktim ilk mesaja istinaden vazgeçtim.
-
a55 alacam galiba
-
quote:
Orijinalden alıntı: abzek_06a55 alacam galiba
Valla aklınıza hangisi yatıyorsa onu alın hocam ama almadan imkan varsa birebir inceleyin kararınızı ona göre verin ben cihazdan memnunum alalı bir ayı geçti bir sorun çıkarmadı.
-
honor da bazı ekran sıkıntıları çıktı kronik olma ihtimali olabilir, a55 de kocaman tel biraz küçük yapıp işlemci sp olsa çılgın satardı, ben şahsen plastik kasa olup daha iyi bir işlemci olmasını isterdim
-
Neden sadece iki cihaz arasında kalıyorsunuz ki başka cihazlara da bakabilirsiniz kafanıza yatan olur belki.
-
çok baktım 15 20 arası en mantıklı iki telefon xiaomi lere bile saçma rakamlar istiyorlar
-
Hocam A55 in sizi üzeceğini zannetmiyorum 4 büyük güncelleme de alacak zaten. Güncellemeler ile durumu ne olur bilemem tabi ama şu an için gayet performanslı bir cihaz. Honor 200 ün depolama hızı daha düşük ufs 2.1 o ileri de sıkıntı yaratabilir biraz. Yine de kimseyi yanıltmak istemem elinize alın inceleyin her iki cihazı iyice araştırın son kararınızı verin.
-
Herkese merhaba. Bir yakınımın aldığı A55 için kaliteli, sağlam, parmak iziyle ekran kilidini açarken sıkıntı yaşatmayacak bir cam koruyucu arıyorum. Aklımda bir kılıf var (Fibaks karbon fiber, siyah renkli, arkasında "AUTO FOCUS Ultimate Experience" yazıyor, turuncu sitede) ama mümkün olduğunca elde kaymayan, iyi koruyan kılıf önerilerine de açığım. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıHertz -- 27 Kasım 2024; 1:58:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X