Şimdi Ara

Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.487
Cevap
29
Favori
124.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

6.5 ille 6.7 ekran oranı var onu unutmayalım. Ekran süreleri maksimum 30 dakika civarında belki fark eder.

• 5510gokhan kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam, teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok kameraya aldanmayın. 2 kameralı S ve Note serisi cihazlar daha iyi çekim yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5510gokhan kullanıcısına yanıt

Epey de A72 de kamera özelliklerinde A72 de HDR var diyor. Ama resmi site de yok . Epey de ekran da Süper Amoled Plus diyor mesela onu da bilemedim. Ama almış iken optik zoom olsun istedim mesela.

• https://www.youtube.com/watch?v=abKHrjUac-g&feature=youtu.be

Batarya test videoları düşmeye başladı.

• Keçecizade K kullanıcısına yanıt

Gsmarena sitesi referans bu konuda bizim türk sitelerde çok haber tırtıklıyor oradan.

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt

A72 hepsine fark atmış. O kadar işleme 8 saat ekran süresi aldı

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun inşallah. Gelince görürüz artık 

• Reserved..Şu an A70 kullanıyorum 2 yıl dolacak.. 2021 sonuna doğru A72'ye geçeceğim :)

• Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Aynı düşüncedeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A72 ölü doğdu sanırım hediyesiz gelmesi 3 aşağı 5 yukarı aynı telefon olan a52'nin 4 bine çıkması telefonu gözden düşürdü a52 satsinlar biraz a72'nin de fiyatını kırarlar 400-500 fark olsa neyse de 900 TL fark millet zaten para olmadığı için bu telefonları alıyor.

• Selamlar. Telefon dün elime ulaştı. Ekran da fabrika çıkışı Nano koruyucusu ile birlikte geldi. Telefonu karıştırır iken yeni güncellemesi de geldi.😅 Henüz sim kart takmadım. Önce bi alışayım hafta sonu iyice öğreneyim sonra takarım. LG G7 den geçiyoruz bakalım. İnşallah hayırlı olur.

Hayırlı olsun kamerayı yorumlarsanız sevinirim, video kalitesi akşam çekimleri özellikle. Güzel günlerde kullanın.

Hocam hayırlı olsun. Üretim yeri neresi acaba? Kutunun altında yazması lazım.

Hayırlı olsun 64mp ana kamera sensörü hakkında bilginiz var mı sony mi samsung mu birde telefon hangi ülke üretimi

Ekranda filmli gelmesi iyi olmus.bi süre götürür en azından.hayirli olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt

Hindistan

• RideR Station R kullanıcısına yanıt

Kamera bilgisine nereden ulaşabilirim bilmiyorum. Paylaşırsanız iletirim. Üretim yeri Hindistan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RideR Station -- 2 Nisan 2021; 11:49:20 >

• Arkadaşlar merhaba telefonu hepsiburada dan 30 martta almıştım bugün elime ulaştı (2 nisan).FAKAT...telefonun power tuşunun altında metal çerçeve hafif bir şekilde yerinden oynuyor.Telefonu elime aldığımda tık sesi geliyor.alacak arkadaşlar çerçevesini kontrol etsin,ilk defa bir telefonda böyle birşeyle karşılaştım.Şimdi bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim iade işlemini hepsiburada dan mı yapıyorum yoksa bir samsung bayisine yada servisine mi götürmem gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.