Şimdi Ara

Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.487
Cevap
29
Favori
124.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    14 gün koşulsuz iade hakkınız var.hepsiburadaya iade talebi oluşturup geri gönderin.bi sorun çıkmaz iade alırlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keçecizade K kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam. İyi günlerde kullanın. Rezil Samsung Türkiye insanlarla ilk gelen alır oyunu oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercandemir76

Arkadaşlar merhaba telefonu hepsiburada dan 30 martta almıştım bugün elime ulaştı (2 nisan).FAKAT...telefonun power tuşunun altında metal çerçeve hafif bir şekilde yerinden oynuyor.Telefonu elime aldığımda tık sesi geliyor.alacak arkadaşlar çerçevesini kontrol etsin,ilk defa bir telefonda böyle birşeyle karşılaştım.Şimdi bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim iade işlemini hepsiburada dan mı yapıyorum yoksa bir samsung bayisine yada servisine mi götürmem gerekiyor.

Selamlar, Moralinizi bozmak istemem ama Hepsiburada bu konuda sıkıntılı bir firma. Sim taktıysanız iade şansınız çok az. Telefonu Hepsiburada ya yollayacaksınız onlar kendi servislerinde inceleyip ona göre karar verecekler. Bayağı uğraştıracaklar sizi bilginiz olsun.

• Ben daha önce hepsiburadadan aldığım sim kart taktığım cihazi iade ettim.hicbirsey diyemezler hakkınızı arayın.sim kart takmaya ilgili bi ayrım yok.kabul etmezlerse thhye verin.sakin hakkınızı yedirmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: vfnv

Ben daha önce hepsiburadadan aldığım sim kart taktığım cihazi iade ettim.hicbirsey diyemezler hakkınızı arayın.sim kart takmaya ilgili bi ayrım yok.kabul etmezlerse thhye verin.sakin hakkınızı yedirmeyin.

Sağolun hocam ama benim hakkım bayağı yendi bende pes ettim. Bilmiyorum belki de bana öyle denk geldi ama bir daha asla Hepsiburada'ya bulaşmam. Bu konuda en iyisi Amazon.

• Ben a52 alacagim amazonu bekliyorum.internetten başka siteden almam iade ettigim hâlde diyorum bunu.amazonun iadesi çok daha rahat.bi kere her an karşınızda bir temsilci var.

• Samsung Galaxy A72  [ANA KONU]

Hala taksit var hepsiburada. İlginç. Sepete ekleyince başka telefonda taksit yapılmaz uyarısı var bunda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 2 Nisan 2021; 19:44:2 >
    Hocam hopörlör sesi güçlü mü

• quote:

Orijinalden alıntı: tirabzonli

Hala taksit var hepsiburada. İlginç. Sepete ekleyince başka telefonda taksit yapılmaz uyarısı var bunda yok

Böyle alsak acaba yasal olarak başımız ağrır mı bilemedim.. sıkıntı olmayacağını bilsem alacağım

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Sadece şu olabilir o da çok zor. Hata yapmışız tek sefer de çekeceğiz derler. Olan hepsiburada ya olur. Hem mali mevzuatı ihlal var, hem de rekabete aykırı işlem.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Başınız ağrımaz , bu işlemden dolayı hb ceza yer en fazla. Hepsiburada sonuçta çok farklı ürün sattığı için bir şeyler deniyor olabilir. Yani bu işi kim takip ediyor bilmiyorum BDDK desek banka diyecek ki ben nereden bileyim adam 9 taksit ürün satmış , hb ceza yemesi lazım ama ne şekilde yer kim ceza keser bilmiyorum

• tirabzonli kullanıcısına yanıt

Gayet yeterli. G7 de daha yüksek ama mono olduğu için A72 de ki netlik yok. Yeterli...

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt

Bende 6 Nisan dan önce beklemiyordum. Sürpriz oldu. Telefonu N11 üzerinden Samsung saticisindan aldım. Hala telefonu öğrenmeye çalışıyorum. 2 yıldır G7 kullanıyordum. Gayet memnunum fakat pil yeterli gelmemeye başladı. Ufaklığa da telefon lazım olunca bunu aldım. Akıllı telefon olarak ilk Samsung marka cihazım olacak. İnşallah G7 deki memnuniyetimden daha da yüksek bir seviyede olur. Daha sim takmadım. Kılıf bekliyorum Kılıf gelince kullanmaya başlarım. Kamera biraz dışarıda olunca çizilir mi diye tereddüt ettim. Kameralar için küçük koruyucu var kullanan oldumu aranızda tavsiye edermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keçecizade -- 3 Nisan 2021; 0:9:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Selamlar, Moralinizi bozmak istemem ama Hepsiburada bu konuda sıkıntılı bir firma. Sim taktıysanız iade şansınız çok az. Telefonu Hepsiburada ya yollayacaksınız onlar kendi servislerinde inceleyip ona göre karar verecekler. Bayağı uğraştıracaklar sizi bilginiz olsun.

Alıntıları Göster

Telefonu bugün hemen iade talebi oluşturup gönderdim.14 gün iade dışında bu telefon zaten ayıplı mal statüsüne giriyor.almazlarsa tüketici mahkemesine başvururum artık e devletten yapılıyor sorun yok.Haklı olduğumu biliyorum.

İşin garibi daha önce Samsung note 8 kullanıyordum.evde samsung note 5 de var yedek tel olarak.inanın A72 tamam görüntü çok güzel fakat malzeme kalitesi olarak note 5 'in yanına bile yaklaşamaz o kadar net.

Kamerayı korumak için şöyle bir kılıf tercih edebilirsiniz diye düşünüyorum

https://www.hepsiburada.com/fibaks-samsung-galaxy-a72-kilif-kamera-korumali-ince-yumusak-mat-silikon-p-HBV00000WJ9L6?magaza=FiberAksesuar

• tirabzonli kullanıcısına yanıt

Bu tip kılıflar iyi güzel de resim çekerken özellikle flaş kalitesini bozuyor. Bilhassa şeffaf olanlar. Ama bitane kilif getirtiyorum bugün elime ulaşacak inşallah. Paylaşırım sizlerle. Ben ekranı kaplayan şeffaf dikdörtgen kırılmaz cam gibi ekranlar var onun performansını merak ettim. Kullanan oldumu.

n11.com'dan Samsung S20 Ultra Kırılmaz Kamera Lens Koruma Temperli Cam seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/samsung-s20-ultra-kirilmaz-kamera-lens-koruma-temperli-cam-P436761185

• Peşin fiyatına 9 taksitle aldım. Kargolandı bugün.

• Samsung Galaxy A72'nin bir önceki versiyonu A71'den çok fazla farkı yok gibi.

FARKLI ÖZELLİKLER

İşlemciler

Qualcomm Snapdragon 730 (SM7150-AA) A71

Qualcomm Snapdragon 720G (SM7125) A72

İşletim Sistemi Versiyonu

Android 10 (Q) A71

Android 11 A72

Kullanıcı Arayüzü

Samsung One U1 2.0 A71

Samsung One U1 3.1 A72

Ekran Yenileme Hızı

60 Hz A71

90 Hz A72

Suya ve toza dayanıklılık

A71 YOK A72 VAR

Optik Görüntü Sabitleyici

A71 YOK A72 VAR

Hoparlör Özellikleri

Stereo Çift hoparlör A72 VAR

AYNI ÖZELLİKLER

Ekran Çözünürlüğü 1080x2400 (FHD+) Piksel VE SUPER AMOLED 2 TELEFONDA AYNI

Ekran Boyutu 6.7 İnç 2 TELEFONDA AYNI

Ön Arka Kamera özellikleri %99 2 TELEFONDA AYNI

Bellek (RAM) 8 GB 2 TELEFONDA AYNI

Dahili Depolama 2 TELEFONDA AYNI

Hat Sayısı Çift Hat 2 TELEFONDA AYNI

Parmak izi Okuyucu 2 TELEFONDA AYNI

USB Versiyonu 2.0 2 TELEFONDA AYNI

USB Bağlantı Tipi USB Type-C 2 TELEFONDA AYNI

Wi-Fi Kanalları Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac) 2 TELEFONDA AYNI

4.5G Desteği var 5G yok 2 TELEFONDA AYNI

NFC 2 TELEFONDA AYNI

Bluetooth Versiyonu 5.0 2 TELEFONDA AYNI

Gövde Malzemesi (Kapak) Plastik (Cam Görünümlü) 2 TELEFONDA AYNI

Yukarıda da gördüğünüz gibi 2 model arasında pek fark yok.Yeni versiyon A72 ülkemizde 5G vede daha güncel işlemci ile satılsaydı bu fiyatlara değerdi.

İşlemcisi nasıl olur bilemiyorum ama 5G versiyonunun bu yılın 2. yarısında arz ve talabe göre getirileceği söyleniyor ülkemize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 3 Nisan 2021; 11:29:38 >

• Arkadaslar 5g ne işinize yarayacak.bi kadar konuşulmasının ne anlamı var.5g önümüzdeki 10yil için gereksiz bir teknoloji.gercek 4g fazlasıyla yeterli bizim gibi normal kullanıcılar için.a72 5g gelse 6k olsa alacak mısınız?
    A52 icinde a52 5g gelmeliydi diyen var.750g ile 720g arasındaki farkı nasil anlayacaksınız performans testleri haricinde.3999 bile pahalı deniyor 4699 olsa 5g alınacak miydi.ikisi de gelse bence %90 4g %10 5g satilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 3 Nisan 2021; 11:35:29 >
  • vfnv kullanıcısına yanıt
    Hocam 5G konusunda haklı olabilirsin ama 720 ile 750 arasında çok fark var
    En basitinden 2 sene sonra 720 muhtemelen ya başlayacak ama 750 ondan sonra bir sene daha gider gibi
    A52 fiyatına göre hem tercih edilebilir olsa da a72 bu fiyata bence alınmaz şu haliyle

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.