Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Samsung Galaxy Ace 5830i yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 ay öncesinde Samsung Galaxy Ace 5830i Aldım. Başarı Genpa Garantisi bulunmakta.

Fakat aklıma takılan bir şey var. Ekranın Gorilla Glass olduğunu söylüyor herkes. Samsung.com dan İletişim kısmından Samsung'u aradım fakat ACE Telefonlarında Gorilla Glass Özelliği Bulunmamakta Dedi kadın. Ya o bilmiyor yada Gerçekten yok. Ben aldığım ilk gün MAT JELATiN taktırdım fakat bundan memnun değilim. Çünkü Parlaklık felan yerle bir oluyor.. Ama Jelatinsiz kullananlarda ekran çok güzel parlıyor ayna gibi :D 5830i Modellerinde şimdi Gorilla Glass varmı. Varsa eğer Çok Hor kullanmıyorsak Çizilirmi. Yardımlarınızı bekliyorum :) Ona Göre Çıkartacağım Jelatini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeranamutr -- 1 Kasım 2012; 15:31:09 >

• Yardımcı olacak yokmu ??
  • Gorilla glass yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gorilla yok yalnız çizmeye çalıştım Çizilmedi bile a.g Aldım elime cımbız - tornavida deniorm deniyorm yok.. Çizilmiyor ekran.. Çıkarttım coktan matı. En guzelı böyle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeranamutr

Gorilla yok yalnız çizmeye çalıştım Çizilmedi bile a.g Aldım elime cımbız - tornavida deniorm deniyorm yok.. Çizilmiyor ekran.. Çıkarttım coktan matı. En guzelı böyle :D

Bu dediklerini yaptın hala çizilmediyse ben farklı bir telefon kullanıyorum demektır
  • İstersen bi Video felan atayım ışık altında hiçbirşey olmadı hatat videoda bile gösterebilirim çizilmediğini Elime bıçak v.b alarak :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeranamutr

İstersen bi Video felan atayım ışık altında hiçbirşey olmadı hatat videoda bile gösterebilirim çizilmediğini Elime bıçak v.b alarak :D:D

o araplarin yaptigi videoyu vericeksen yollama kendi videonsa yolla bekliyorum. ayrica ace de gorilla glass yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z3 Root yardım
    8 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.