arkadaşlar samsung galaxy ace aldım anroid 2.2 var için diğer androidlerdede bu problemle karşılaşıldımı bilmiyorum ama yükledim bazı widgetlar telefonu kapatıp açtığımda kayboluor hafızada görünüyor ama bulamıyor ve ayrıca canlı duvar kağıdlarıda kapatıp actığımda tekrar ekrana gelmiyo yenidn seçmem gerekiyor bu sorun sadece bendemi var nasıl düzelte bilirim şimdiden teşekkürler ayrıca internet ayarları yapılı fakat 0.facebook girdimde operatör ayarlarınız uyarısı veriyor facebook lütfen yardım edin
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun cok rica ediyorum..!Bana fransadan galaxy ace geldi eniştem getirdi pasaport türk pasaportu vodafone kayıt yaptırdm 5 güne kadar acılır dedi ama 3 gün oldu ama sorun kartı taktığım 'Sim Ağı Pin Kilitli' diyor bu sizce tel.açılmadığı içinmi?yoksa ayrı kart yuvasının pinimi var?Androidi 2.2.1 yükseltirsen düzelir diyenler var bana nolur lütfen cevap yazın müşteri hizmetlerini aradm biz yardmcı olamıoruz dio.
ace ve gio için link var oraya bakarsan yada oraya yazarsan yardımcı olan cıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: anil5561
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun cok rica ediyorum..!Bana fransadan galaxy ace geldi eniştem getirdi pasaport türk pasaportu vodafone kayıt yaptırdm 5 güne kadar acılır dedi ama 3 gün oldu ama sorun kartı taktığım 'Sim Ağı Pin Kilitli' diyor bu sizce tel.açılmadığı içinmi?yoksa ayrı kart yuvasının pinimi var?Androidi 2.2.1 yükseltirsen düzelir diyenler var bana nolur lütfen cevap yazın müşteri hizmetlerini aradm biz yardmcı olamıoruz dio.
bende alır almaz açılmıştı fransadan gelme aynı şekilde kilitlendiğinde böyle bir uyarı çıkmamıştı yalnız hiç bi uyarı vermedi sadece servis dışı yazıyordu başka bir problem olabilir