Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GG de % 5 indirimim var 100 tl de chip para veriyor 1200 gibi rakama geliyor ithalatçı firma garantili karar veremedim işletim sistemi 32 bit olması düşündürüyor açıkçası sizce ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

Arkadaşlar siyah alpha ile ben de aranızdayım.

Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin ins..

Memnun kalacaksin, kullanim deneyimlerini de burada paylasirsin

Teşekkür ederim,kasanın yapısı ve ekranı çok beğendim ayrıca hızını da.Ben cihazda gps de dahil her şeyi açık tutarım,bu yüzden şarj fazla dayanmıyor ama zaten şık şarj eden birisiyim. S view kılıfıyla birlikte şu ana kadar kullandığım en şık telefon.Bence cepte rahat taşımak için 4.7 inç sınır.

• impreza2004 İ kullanıcısına yanıt
    O zaman a5 bak işlemcisi 64 bit ama 4 çekirdek..

a5 de metal gibi pili daha iyi ...

Alpha işlemcisi 8çekirdek tabi oda ayrı bir konu.. Ve kasa a5 den daha kaliteli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ft19

quote:

Orijinalden alıntı: TsuMura

hocam internetten araştırdığımda iki çeşit metal bumper çıktı biri vidalı diğeri klipsli. siz hangisini kullanıyorsunuz veya tavsiye edersiniz? nereden aldınız? kendi kullandığınız ürünün fotoğrafını atma imkanınız var mı?

vidalı ilk çıkan metal bumper modeli, takmak-sökmek zahmetli. sonradan daha pratik olan klipsli olanları çıktı. fiyatları 20-25 tl civarıdır. metal bumper kullanırken dikkatli olun, çok şık olmasına rağmen bence dezavantajıda var. elden kayıp gidecek gibi duruyor, takma-sökme işleminde telefonun metal kenarlarını çizmemeye özen gösterin.
    aksesuar işiyle uğraşan birisi olarak önerebileceğim en iyi çözüm; 0,2mm şeffaf silikon kılıf, ekran için kırılmaz cam. en kullanışlı ve telefonun özgünlüğünü bozmayan ikili.

abicim bişey sorabilirmiyim bu önerdiğiniz 0.2 mm şeffaf silikon kılıf + ekran için kırılmaz cam bu ikisinin fiyatı ne acaba ? sizin dükkanda varmı

• arkadaşlar bugün telefonu akşam üstü işten gelince saat 4 te şarja taktım %6 dayken telefon %66 şarj olduğunda çıkardım aradan 15-20 dakika geçti bişeylerle uğraşırken şarjım kendi kendine %70 e yükseldi elimdeyken bu durum garip geldi bana cihazım henüz 15 günlük yani normal midir yoksa başka bişey olabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

quote:

Orijinalden alıntı: ft19

quote:

hocam internetten araştırdığımda iki çeşit metal bumper çıktı biri vidalı diğeri klipsli. siz hangisini kullanıyorsunuz veya tavsiye edersiniz? nereden aldınız? kendi kullandığınız ürünün fotoğrafını atma imkanınız var mı?

vidalı ilk çıkan metal bumper modeli, takmak-sökmek zahmetli. sonradan daha pratik olan klipsli olanları çıktı. fiyatları 20-25 tl civarıdır. metal bumper kullanırken dikkatli olun, çok şık olmasına rağmen bence dezavantajıda var. elden kayıp gidecek gibi duruyor, takma-sökme işleminde telefonun metal kenarlarını çizmemeye özen gösterin.
    aksesuar işiyle uğraşan birisi olarak önerebileceğim en iyi çözüm; 0,2mm şeffaf silikon kılıf, ekran için kırılmaz cam. en kullanışlı ve telefonun özgünlüğünü bozmayan ikili.

abicim bişey sorabilirmiyim bu önerdiğiniz 0.2 mm şeffaf silikon kılıf + ekran için kırılmaz cam bu ikisinin fiyatı ne acaba ? sizin dükkanda varmı

pm gönderdim.

• ft19 F kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için sağolun çok güzel oldu şeffaf kılıfla. Kılıf yokmuş gibi ama olduğunu bilmek de güven veriyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun tasarımı çok iyi almak istiyorum ama batarya biraz düşündürüyor şuan s3 mini kullanıyorum günde iki yada üç kere şarja takıyorum çok berbat o konuda
    alpha için bataryasız telefon yapmışlar diye yorumlar okudum gerçekten vasatmı bu kadar :) ben oyun oynamıyorum zaten genelde sosyal medya uygulamalar kullanıyorum whatsapp,face,instagram biraz vidyo vs. bu şekilde max 5-6 saatlik bi kullanımım oluyor veri paketi hep açık tutuyorum yoğun bi konuşma da yapmıyorum
    bana yetermi tek şarjda günü çıkarırmı acaba. aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum kafama takılmasın diye uğraşıyorum sizin oranlara göre kıyaslama yapabilirim
    kullanan arkadaşlar ne kadar kullanım sonrası şarj gittiğini yazabilir mi sizin günlük kullanım yoğunluğunuz ne kadar oluyor yetiyormu diye merak ediyorum

16dk oyunda %94 ten %82 ye düşüyor vidyoda iyi bi oranmı sizce

• anzay kullanıcısına yanıt
    3g günboyu açık ekran ışığı ayarı %40-%50 civarında kullanım olarak da yaklaşık 1 saat telefon görüşmesi, 1 saate yakın whatsapp mesajlaşması ve yaklaşık 1-2 saat arası clash of clans, boom beach oynuyorum akşamı rahat çıkarıyor hocam ben çok memnunum bataryadan. eve geç gideceksem de %10 şarj kalınca 3g kapatıp ultra güç tasarrufuna alıyorum kafam rahat oluyor baya götürüyor o şekilde.
  • quote:

3g günboyu açık ekran ışığı ayarı %40-%50 civarında kullanım olarak da yaklaşık 1 saat telefon görüşmesi, 1 saate yakın whatsapp mesajlaşması ve yaklaşık 1-2 saat arası clash of clans, boom beach oynuyorum akşamı rahat çıkarıyor hocam ben çok memnunum bataryadan. eve geç gideceksem de %10 şarj kalınca 3g kapatıp ultra güç tasarrufuna alıyorum kafam rahat oluyor baya götürüyor o şekilde.

Yorumun için teşekkürler. günde iki kere takmıyorsan güzel güç tasarrufu baya kolaylık sağlıyor o zaman
    aldığınız cihazı ithalatçı firma garantili olarakmı almıştınız.
  • anzay kullanıcısına yanıt
    yok hocam samsung garantili.
  • Arkadaslar guncelleme var henuz ne farkliliklar var bilmiyorum

• Şunlar yazıyor güncelleme ekranında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuMura -- 2 Mart 2015; 12:44:49 >
  • TsuMura kullanıcısına yanıt
    telefonunuz 850fq modelmi
    benim 850f modeli fakat güncelleme yok
  • hayfamermer H kullanıcısına yanıt
    evet 850fq
  • Evet bugün bir güncelleme yama geldi arkadaşlar. Ama ne değişti bilmiyorum.

• Memnun kalmayıp satmak isteyen varsa alabilirim

• Yaklaşık bir aydır kullanıyorum Bu cihazı genel olarak memnunum.

• Android 5 ne zaman gelecek acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.