Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ft19

quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

arka plan uygulamarını nasıl devre dışı bırakcaz ? ayarlar hafıza kullanımı çalışan yuklenen hepsi kısmındanmı secicez ? peki sonra geri kendiliğinden açılmıyomu o programlar ?

ana menü-uygulamalar-sağ üst köşede 3 nokta üstüste tıkla-uygulamaları kaldır/devre dışı bırak tıkla- üzerinde - olan uygulamaları devre dışı bırakabilirsin (s-health dahil devre dışı bırakabilirsin)

dediklerini yaptım kaldırdım cogunu ama yine ram boştayken 1.19 da çalışıyor yarı yarıya yani ?
  • quote:

Arkadaşlar telefonu ilk kez şarj ettim %11 deydi taktıgımda kutudan çıktıgında %60 tı şuan %100 oldugunda cıkardım ama whattsappan fln 1-2 bişey yazdım aradan 10-15 dak falan geçti şarjım %95 e düştü bu kadar çabukmu azalır herkesinki öylemi yoksa benim ayarmı yapmam lazım ekran parlaklıgım otomatik mod wifi açık sadece daha başka ne gibi şeyler yapmam lazım birde etkin uygulamalar kısmında ram miktarım 1.26 fln surekli kullanılabilirde 1.85 bu durumda yarı yarıya arka plandamı çalışan uygulamalar var ? etkin hıcbır uygulama yokken telefon neden 1.26 ram kullanır ? normal mi bu durum

Bataryanin baslangicta dengesiz olmasi normal. Az bir zaman sonra normale binecektir. Androidlerin hepsi (1 gb ramden fazla olan) bosta 1.2 civari kullanir. Kullanimda da 1.85leri gormesi dogal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyleminds -- 15 Şubat 2015; 22:15:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütün androidler %80-90 ram kullanım oranlarıyla çalışır.
    Note 3gb ram vardır ama hep 2,2 gb üzeri ram kullanır. S-heald gibi uygulamalar geri planda calistigindan sürekli pil ve ram tüketir tavsiyem benim gibi yapın chaton S-heald honguast vb uygulamaları devre dışı bırakın ama yine ram kullanım oranı yine %80lere gelecektir. Ben Apus'u yükledim ilk başta biraz sıkıcı ve ikon bulmak zordu ama şu an herşey Güzel kolay ve kullanışlı. Apus iyi iş görüyor ram konusunda

• quote:

Arkadaşlar telefonu ilk kez şarj ettim %11 deydi taktıgımda kutudan çıktıgında %60 tı şuan %100 oldugunda cıkardım ama whattsappan fln 1-2 bişey yazdım aradan 10-15 dak falan geçti şarjım %95 e düştü bu kadar çabukmu azalır herkesinki öylemi yoksa benim ayarmı yapmam lazım ekran parlaklıgım otomatik mod wifi açık sadece daha başka ne gibi şeyler yapmam lazım birde etkin uygulamalar kısmında ram miktarım 1.26 fln surekli kullanılabilirde 1.85 bu durumda yarı yarıya arka plandamı çalışan uygulamalar var ? etkin hıcbır uygulama yokken telefon neden 1.26 ram kullanır ? normal mi bu durum

öncelikle hayırlı olsun
    anladığım kadarıyla ya ilk üst segment telefonunuz ya da iphone kullanıyordunuz veya wp
    şarj konusunda ortalama olarak 5 dakikada yüzde 1 gider bu rakama yaklaşık 1-2 ayda ulaşılıyor
    sonra ram işine kafanızı pek yormayyın derim
    en az 3-4 gb boş alan olduktan sonra hiç sıkıntı yok şahsen ben son baktığımda kullanılan 1.64 idi ve hiçbir şeyde kasma donma yavaşlama yoktu
    ram hep iki gb yazar ama asla iiki olmaz o rakamda problem yok
    he eğer illaki ram boş olacak derseniz ram booster ile 600-700 mbkeri görürsünüz...

• Berkaysadun B kullanıcısına yanıt
    Şarj konusunda inşallah sıkıntı yaşamam şuan cihaz yeni olduğu içindir sabah 8 evden cıktım %88 di akşam 5 te eve geldim %30 a inmişti gün içerisinde wifi full açıktı video izledim biraz oyun oynadım ama çok aşırı kullanmadım yinede.benim asıl derdim arka planda çalışan uygulamaları komple kaldırabilirmiyim telefondan s-healt falan hayatta kullanmam mesela komple silinse keşke.birde arkadaşlar ben telefonuma koruyucu kılıf jelatin falan almadım sade seviyorum öyle daha cok hoşuma gidiyor ama yan taraftaki elmas kesim metal kenarları aşınabilirmi ister istemez yakın arkadaşımın 5s var cihaz 10 aylık onun yan taraf çok aşınmış mesela çizik çizik soyulmuş.
  • quote:

Şarj konusunda inşallah sıkıntı yaşamam şuan cihaz yeni olduğu içindir sabah 8 evden cıktım %88 di akşam 5 te eve geldim %30 a inmişti gün içerisinde wifi full açıktı video izledim biraz oyun oynadım ama çok aşırı kullanmadım yinede.benim asıl derdim arka planda çalışan uygulamaları komple kaldırabilirmiyim telefondan s-healt falan hayatta kullanmam mesela komple silinse keşke.birde arkadaşlar ben telefonuma koruyucu kılıf jelatin falan almadım sade seviyorum öyle daha cok hoşuma gidiyor ama yan taraftaki elmas kesim metal kenarları aşınabilirmi ister istemez yakın arkadaşımın 5s var cihaz 10 aylık onun yan taraf çok aşınmış mesela çizik çizik soyulmuş.

O sadece cihaza root atarsaniz oluyor sanirim. Root atincada garanti gidiyor.

• quote:

bikaç şarjdan sonra batarya randımanlı hale gelir. daha öncede dediğim gibi cihazla yüklü gelen kullanmadığın uygulamaları (s-health dahil) devre dışı bırakabilirsin. devre dışı bıraktığında arka planda çalışmaz.
    alphayı kılıfsız kullanırsan yan metal kenarlar çizilmeye çok müsait. yapacağın şey aksesuarcıya gidip 0,2 mm şeffaf silikon kılıf alman ve ekranada kırılmaz cam taktırman. bu şekilde kullanırsan telefonun özgünlüğü bozulmuyor. madem ankaradasın işyerime beklerim. alman şart değil, nasıl duruduğunu gözünle görürsün.

• quote:

Eğer anahtar,demir para vs. İle ayni cepte değilse sorun yok ekran için kırılma zart zurt olacağını sanmam ne de olsa gerilla glass 4

• Arkadaşlar bende beyaz alpha alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.cihaz çok harika alacak arkadaşlar fazla düşünmesinler

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanali

Arkadaşlar bende beyaz alpha alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.cihaz çok harika alacak arkadaşlar fazla düşünmesinler

Hayırlı olsun kardeşim hemen bir şeffaf kılıf al. Metal kasada soyunma olmuyor ama düşünce plastik gibi kirilmasa da metalde ezilme oluyor. Aman dikkat

• Teşekkür ederim, alır almaz şeffaf kılıf ve camını taktırdı. Gayet şık oldu.

• haykouz H kullanıcısına yanıt
    İNŞALLAH
  • metal bumper alın arkadaşlar
  • kaiserx K kullanıcısına yanıt
    hocam internetten araştırdığımda iki çeşit metal bumper çıktı biri vidalı diğeri klipsli. siz hangisini kullanıyorsunuz veya tavsiye edersiniz? nereden aldınız? kendi kullandığınız ürünün fotoğrafını atma imkanınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsuMura

hocam internetten araştırdığımda iki çeşit metal bumper çıktı biri vidalı diğeri klipsli. siz hangisini kullanıyorsunuz veya tavsiye edersiniz? nereden aldınız? kendi kullandığınız ürünün fotoğrafını atma imkanınız var mı?

vidalı ilk çıkan metal bumper modeli, takmak-sökmek zahmetli. sonradan daha pratik olan klipsli olanları çıktı. fiyatları 20-25 tl civarıdır. metal bumper kullanırken dikkatli olun, çok şık olmasına rağmen bence dezavantajıda var. elden kayıp gidecek gibi duruyor, takma-sökme işleminde telefonun metal kenarlarını çizmemeye özen gösterin.
    aksesuar işiyle uğraşan birisi olarak önerebileceğim en iyi çözüm; 0,2mm şeffaf silikon kılıf, ekran için kırılmaz cam. en kullanışlı ve telefonun özgünlüğünü bozmayan ikili.

• haykouz H kullanıcısına yanıt
    özelden mesaj attım.
  • Arkadaşlar siyah alpha ile ben de aranızdayım.

• Özellikleriyle fiyatını haketmeyen bir telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

Arkadaşlar siyah alpha ile ben de aranızdayım.

Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin ins..

Memnun kalacaksin, kullanim deneyimlerini de burada paylasirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

Özellikleriyle fiyatını haketmeyen bir telefon

Hangi telefon fiyatını hakediyor. Bu vergilendirme ile fiyatlar uçuk kaçık zaten.yoksa alpha oldukça yeterli bana göre

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.