Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alpha şu anda piyasadaki en ince ve bence en şık telefon. gm ye bulaşma hiç. g850fq ve g850f arasında işlemci farkı olabilir, tam bilmiyorum. ülkemize gelen distrübütör garantililer fq modeli. sıfır gümüş renk alphayı teknoloji marketlerde bulman çok zor. n11 de paralel ithalat satan satıcılarda gümüş renk var. aşağıdaki verdiğim linkleri bi incele istersen.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifirdan-farksiz-samsung-galaxy-alpha-200683171/detay
    http://www.n11.com/samsung-g850f-galaxy-alpha-cep-telefonu-P35947138
    http://www.n11.com/samsung-galaxy-alpha-sm-g850-cep-telefonu-32-gb-spada-kilifya-P32812284

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 11 Şubat 2015; 21:56:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ft19

alpha şu anda piyasadaki en ince ve bence en şık telefon. gm ye bulaşma hiç. g850fq ve g850f arasında işlemci farkı olabilir, tam bilmiyorum. ülkemize gelen distrübütör garantililer fq modeli. sıfır gümüş renk alphayı teknoloji marketlerde bulman çok zor. n11 de paralel ithalat satan satıcılarda gümüş renk var. aşağıdaki verdiğim linkleri bi incele istersen.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifirdan-farksiz-samsung-galaxy-alpha-200683171/detay
    http://www.n11.com/samsung-g850f-galaxy-alpha-cep-telefonu-P35947138
    http://www.n11.com/samsung-galaxy-alpha-sm-g850-cep-telefonu-32-gb-spada-kilifya-P32812284

paralel ithalat istemiyorum tr garantili istiyorum hocam bi sıkıntı olduğunda muhattap bulabileyim.gold da var gorunuyo ama gümüş renk mağazalarda ne kadar doğru bakmak lazım.g850fq ve g850f arasında işlemci ne gibi bi fark olabilir mesela ?

• haykouz H kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde grisini bulamayanlardanız maalesef o yüzden beyaz almak zorunda kaldık. 20 nm bildiğim kadarıyla eğer hafızam yaniltmiyorsa Note4 de de vardı. Parmak izi olayina gelirsek daha önce hiç parmak izi olan telefon kullanmadım ama işin ustaları işi bu olan kişiler parmak izi olayının iphone da daha iyi olduğunu söylüyorlar. İlk zamanlar kullanmakta zorlanmistim ama şu ana hem sağ işaret parmagimla hemde sağ baş parmağımla parmak izi okumaya alistigim için olsa gerek tek kerede açmayı basariyorum tabi elimizde şu nem ve parmak izi okumayı engelleyici ki @haykouz r yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

Eski oyunlardan temple run 2 yi oynayayim dedim galaxy s2 de sorunsuz oynadigim oyun alpha da takiliyor
    Diger oyunlarda hic bir problem yokken boyle basit bir oyunda problemin sebebi nedir acaba
    Hic yukleyen oldu mu bu oyunu?

Kardeşim konunun uzmanı olmamakla birlikte nacizane kişisel fikrim odur ki o bahsettiğiniz oyun androidin ilk sürümleri için yapılıp belli bir sürüme kadar geliştirilmiş olabilir. Belki de 4.4 sürümü için güncelleme yapılmamıştır. Çünkü alpha ile s2 nin donanimlari arasında dağlar kadar fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

Alpha kullanan arkadaşlardan sorabilirmiyim parmak izi stabil bir şekilde çalışıyormu ? Ayrıca s2 ye en yakın tasarım olarak alpha dimi ? Ben incelik olarak bakıyorumda general mobile discovery air 5'1 inc kalınlığa sahip tercih edilebilirmi alpha yerine ?Birde alpha en fazla 5.0 lolipop mu alır güncelleme ondan sonra devam eder mi ? Şu 20 nm teknoloji ile üretilen yonga başka hangi telefonda var artısı düşük güç tüketimi yanında eksileride varmı ?Ben 1-2 hafta içerisinde inşallah alpha almayı düşünüyorum ama gümüş rengini ankarada hiç bir yerde bulamadım teknomarketler içerisinde gümüş renk kullanıcı yorumlarıda gelirse ne tavsiye edersiniz renk seçiminde ? Beyaz asla almicam çünkü arka kapak kısmında soyulma ve iz kalması çok belli eder diye korkuyorum.

Ha birde hocam GM air teknik bilgilerine bakarak söylüyorum hafıza dahili 16 gb. Sistem bunun ne kadarını kullanıyor geriye ne kadar kalıyor. Bu kalan hafıza size yetecek mi? GM kameraları elite haricinde biraz flu geliyor ön 5 ama arka 8mp bu yeterli olur mu? Alpha muhtemelen android 5.2 lerde kalır ama GM air 5.0 ı görür mü? Herşeye eyvallah da 1 gb ram... işte bütün mesele bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yns_cbn

quote:

Alpha kullanan arkadaşlardan sorabilirmiyim parmak izi stabil bir şekilde çalışıyormu ? Ayrıca s2 ye en yakın tasarım olarak alpha dimi ? Ben incelik olarak bakıyorumda general mobile discovery air 5'1 inc kalınlığa sahip tercih edilebilirmi alpha yerine ?Birde alpha en fazla 5.0 lolipop mu alır güncelleme ondan sonra devam eder mi ? Şu 20 nm teknoloji ile üretilen yonga başka hangi telefonda var artısı düşük güç tüketimi yanında eksileride varmı ?Ben 1-2 hafta içerisinde inşallah alpha almayı düşünüyorum ama gümüş rengini ankarada hiç bir yerde bulamadım teknomarketler içerisinde gümüş renk kullanıcı yorumlarıda gelirse ne tavsiye edersiniz renk seçiminde ? Beyaz asla almicam çünkü arka kapak kısmında soyulma ve iz kalması çok belli eder diye korkuyorum.

Ha birde hocam GM air teknik bilgilerine bakarak söylüyorum hafıza dahili 16 gb. Sistem bunun ne kadarını kullanıyor geriye ne kadar kalıyor. Bu kalan hafıza size yetecek mi? GM kameraları elite haricinde biraz flu geliyor ön 5 ama arka 8mp bu yeterli olur mu? Alpha muhtemelen android 5.2 lerde kalır ama GM air 5.0 ı görür mü? Herşeye eyvallah da 1 gb ram... işte bütün mesele bu.

Eyvallah hocam düşüncelerini paylaştığın için ben şimdi sana şöyle kendi durumumu izah edeyim ;
    1-Her gece şarja takarım telefonumu 1 günü dolu dolu kurtarsın yeter
    2-İş yerinde yoğun wifi bağlantısı gerekli internet için,çok fazla oyun vs ile işim olmuyor indirmemde hafıza için ama uygulama ağırlıklı istiyorum
    3-Videoları kasmadan izlemek istiyorum
    4-Gün içerisinde yoğun telefon görüşmem olmuyor
    5-Şık zarif çok ince dayanıklı sağlam görünen dikkat çeken bir telefon istiyorum sanırım bu en önemlisi çünkü ben koruyucu kapak jelatin ıvır zıvır asla kullanmam nasıl göründüğü önemli benim için
    6-Alpha %51 ile istediğim telefon her konuda ama bana isteklerime karşılık bir alternatif sunacak olsanız hani madem ki bunları istiyorsun o zamanda x markada z telefon sizin için uygun diyebileceğiniz bir örnek varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykouz -- 12 Şubat 2015; 0:41:13 >

• Bu telefonu kılıfsız kullanmak cesaret ister,düşme sonucu tabi düşürülen yere de bağlı, camı kırılmasa bile kenarları ezildi mi tüm havası gider,can yakar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

Bu telefonu kılıfsız kullanmak cesaret ister,düşme sonucu tabi düşürülen yere de bağlı, camı kırılmasa bile kenarları ezildi mi tüm havası gider,can yakar :)

İşte bütün mesele bu. Beton düşürmeyin yoksa metali ezilebilir yada cizilebilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yns_cbn

quote:

Eyvallah hocam düşüncelerini paylaştığın için ben şimdi sana şöyle kendi durumumu izah edeyim ;
    1-Her gece şarja takarım telefonumu 1 günü dolu dolu kurtarsın yeter
    2-İş yerinde yoğun wifi bağlantısı gerekli internet için,çok fazla oyun vs ile işim olmuyor indirmemde hafıza için ama uygulama ağırlıklı istiyorum
    3-Videoları kasmadan izlemek istiyorum
    4-Gün içerisinde yoğun telefon görüşmem olmuyor
    5-Şık zarif çok ince dayanıklı sağlam görünen dikkat çeken bir telefon istiyorum sanırım bu en önemlisi çünkü ben koruyucu kapak jelatin ıvır zıvır asla kullanmam nasıl göründüğü önemli benim için
    6-Alpha %51 ile istediğim telefon her konuda ama bana isteklerime karşılık bir alternatif sunacak olsanız hani madem ki bunları istiyorsun o zamanda x markada z telefon sizin için uygun diyebileceğiniz bir örnek varmı ?

Hocam her iki telefonunda sizi sarj olarak uzecegini sanmam (oyun hariç) çünkü oyun telefonu bütün donanimiyla full calistirmaya zorlar. Zaten oyun oynamayacaginizi ifade ettiniz. Bence o zaman şöyle yapın biraz daha bekleyin yakında kullanıcı yorumları gelmeye başlar. En güvenilir bilgi her zaman Kullanıcı yorumlaridir benim için. Bu yorumları da göz önünde tutarak bir karara varmak daha uygun olabilir.

• quote:

Bu telefonu kılıfsız kullanmak cesaret ister,düşme sonucu tabi düşürülen yere de bağlı, camı kırılmasa bile kenarları ezildi mi tüm havası gider,can yakar :)

Metal bumper kullanıp üstüne de kırılmaz film olay tamamdır. Yoksa bu telefon kılıfla kullanılmaz, kılıfla kullanacaksanız gidin tipsiz bir telefon alın :))

• Telefonu kullanan arkadaşlardan yorum alabilirmiyiz.

Örnegin;
    1. şarz konusunda,
    2. ısı ve kasma problemi olup olmadıgı konusunda,
    3. Android 5.0 yükleme sonrası telefondaki değişimler konusunda,
    4. Cam kırılmaması için veya çizilmemesi için temperli cam vb alıp-almama konusunda,
    5. telefonu aldıktan sonra yapılması-yapılmaması gerekenler hakkında,
    6. Telefonun + ve - yönleri hakkında
    yorumlar alabilirsek seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musadilek -- 12 Şubat 2015; 15:31:20 >
  • Android 5.0 daha gelmedi. Isı ve sıcaklık konusunda sıķıntı yasamadım. Sarj oyun oynamazsam 1 günü çıkartıyor. bu kılıf, cam vs konularda daha bilgililer var onlar daha iyi cevapler verir

• quote:

Orijinalden alıntı: musadilek

Telefonu kullanan arkadaşlardan yorum alabilirmiyiz.

Örnegin;
    1. şarz konusunda,
    2. ısı ve kasma problemi olup olmadıgı konusunda,
    3. Android 5.0 yükleme sonrası telefondaki değişimler konusunda,
    4. Cam kırılmaması için veya çizilmemesi için temperli cam vb alıp-almama konusunda,
    5. telefonu aldıktan sonra yapılması-yapılmaması gerekenler hakkında,
    6. Telefonun + ve - yönleri hakkında
    yorumlar alabilirsek seviniriz.

hocam temperli cam ben kullanıyorum tavsiye de ediyorum. ekran hassasiyetini asla etkilemiyor. gerçi bendeki dafoni, markaya göre değişebilir durum.
  • kaiserx K kullanıcısına yanıt
    Onun için de bir yerde kenarlarını çiziyor diye yazmışlardı,tecrübem yok bilemiyorum ama bir şekilde korumak lazım,katılıyorum :)
  • quote:

Onun için de bir yerde kenarlarını çiziyor diye yazmışlardı,tecrübem yok bilemiyorum ama bir şekilde korumak lazım,katılıyorum :)

Sorun yok bumperin iç kısmını para bandı ile tamamen kaplayım keskinliğini bitirince mümkün değil çizemez :))
  • yns_cbn Y kullanıcısına yanıt
    Bende aynen senin gibi dusunyorum ama bugun internet baglantisi yokken oynadim ve nerdeyse hic donma olmadi tam olarak ne alakasi var bilemiyorum.
    Cevabin icin de tesekkur ederim

• Arkadaşlar çok kararsız kaldım ya ne yapacağımı bilmiyorum almışken en az 2 yıl beni idare etsin diyorum alphayı her açıdan beğenip sevdim ama bir tarafta 2 yıl s2 kullandım hevesimi aldım artık kullanım amacıma göre bir telefon almalıyım ve çok fazla açılmayayım diye düşünüyorum bu konuda alpha üzerine odaklı beni teşvik edicek gerçekten kullanıp şu özellik çok iyi şu çok kötü diyecek arkadaşlardan yardım istiyorum ;
    Kullanım amacım = İş yerinde neredeyse bütün gün wifi bağlantısı gerekli yani internete bağlanması kopma falan yaşamadan rahatça gezinebilmeliyim oyun oynayan birisi değilim uygulamaları takip ediyorum ve kullanıyorum fotoğraf delisi selfie çılgını biriside değilim kamera ile çok işim olmuyor.Tek istediğim gerçekten hızlı bir internet bağlantısı (H+,ve wifi konusunda stabil) güzel görünmesi estetik tasarım ve olabildiğince ince olması bu kullanım amacımı kapsayacak alpha ya gerek yok dostum şuda sana yeterli her açıdan diyebileceğiniz cihazlar varmı?

Not=Batarya hiç düşünmüyorum cunku bılıyorum ki ortalama bütün cihazlar günü kurtarıyor o yüzden 3000 mah pil 1860 mah pil falan diye ayırt etmiyorum her akşam düzgünce şarj edicem nasılsa.Tavsiyelerinizde telefonun pil gücüne göre değerlendirmeyin lütfen.1 hafta içerisinde bir telefon almam lazım çünkü askerden geldim ve şuan sabredemiyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykouz -- 12 Şubat 2015; 21:42:29 >

• quote:

Arkadaşlar çok kararsız kaldım ya ne yapacağımı bilmiyorum almışken en az 2 yıl beni idare etsin diyorum alphayı her açıdan beğenip sevdim ama bir tarafta 2 yıl s2 kullandım hevesimi aldım artık kullanım amacıma göre bir telefon almalıyım ve çok fazla açılmayayım diye düşünüyorum bu konuda alpha üzerine odaklı beni teşvik edicek gerçekten kullanıp şu özellik çok iyi şu çok kötü diyecek arkadaşlardan yardım istiyorum ;
    Kullanım amacım = İş yerinde neredeyse bütün gün wifi bağlantısı gerekli yani internete bağlanması kopma falan yaşamadan rahatça gezinebilmeliyim oyun oynayan birisi değilim uygulamaları takip ediyorum ve kullanıyorum fotoğraf delisi selfie çılgını biriside değilim kamera ile çok işim olmuyor.Tek istediğim gerçekten hızlı bir internet bağlantısı (H+,ve wifi konusunda stabil) güzel görünmesi estetik tasarım ve olabildiğince ince olması bu kullanım amacımı kapsayacak alpha ya gerek yok dostum şuda sana yeterli her açıdan diyebileceğiniz cihazlar varmı?

Not=Batarya hiç düşünmüyorum cunku bılıyorum ki ortalama bütün cihazlar günü kurtarıyor o yüzden 3000 mah pil 1860 mah pil falan diye ayırt etmiyorum her akşam düzgünce şarj edicem nasılsa.Tavsiyelerinizde telefonun pil gücüne göre değerlendirmeyin lütfen.1 hafta içerisinde bir telefon almam lazım çünkü askerden geldim ve şuan sabredemiyorum artık.

Alpha seni 2 yıl rahat idare eder. Dengi fiyatlarda olan telefonlarda ısınma, kasada çatlama gibi sorunlar mevcut. Alternatif olarak Z3 Compact'a da bakabilirsin. Ben tercihimi Alpha'dan yana kullandım. Sebebi ise; daha ince tasarım, gorilla glass 4ün olması ve Samsung'un amoled ekranlarını beğeniyor olmam.Konularda bataryanın çok abartıldığını düşünüyorum. Zaten taşınabilir sarj cihazları oldukça yaygın durumda.

• Arkadaşlar alpha konusunda beni biraz daha cesaretlendirin lütfen inanın butun ınceleme vıdeolarını ızledım bıraz gaza ihtiyacım var sadece almak ıcın o yuzden kullanıcı yorumları cok onemlı gerçekten rica ediyorum değer mi değmez mi?

1-Ankarada yaşıyorum tr samsung garantili en uygun fiyatı nerede bulabilirim (teknosa bimeks gold vatan ..vb )
    2-En güzel renk gümüş ama oda bulunamıyor nedense onun harici sizce en yakışan renk hangisi beyaza karşı antipatim var ee geriye siyah kalıyor ama gold renginide bulursam sizce bir erkeğe göre gold rengi fazlamı feminen kaçar ?
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    kardeş neticede telefon bu. ev veya araba almıyorsun. beğenmezsen biraz zararına satarsın. ama beğeneceğine eminim. bence piyasadaki en şık ve karizmatik telefon. tabi bu kişiden kişiye değişebilir. daha öncede söylediğim gibi gümüşünün samsung türkiye garantilisini bulman çok çok zor. beyazı rengi sevmiyorsan, siyaha yöneleceksin. gold renk bencede daha çok bayanlara hitap ediyor. neticede bu işin içindeyim. hafta sonu indirimleri ve hediye çeki vs. ile kampanyalrı takip et. illa gümüş renk istersen n11 de paralel ithalat satanlar var. garanti konusunda biraz sıkıntın olur. ithalatçı firmaların genelde istanbulda servisi var. delta garantili olanların ankarada servisi var diye biliyorum. zaten garanti samsung garantilde olsa, düşürme, ezilme, cam kırılması, sıvı teması vb. durumlarda işe yaramıyor, kullanıcı hatası olarak ücretli onarım yapılıyor. sadece yazılımsal veya içindeki board üzerindeki donanımsal bir arızada işe yarıyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.