Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KnghtER

Benim aldiktan 2 hafta bile olmadan ekranin sol en alt kisminda ufak bir catlak meydana geldi.
    Bir dusurme yada hatirladigim bir carpma yasamadim.
    Cebimden cikardim ve catladigini farkettim, belki de bir yere vurdum.
    Bunun disinda metal yada arka plastik kisimlarinda hic bir degisim olmadi hatta bir kere bu catlama olayindan sonra ekranin uzerine dusurdum hic bir sey olmadi.
    Bileniyorum o catlak neden oldu ve garanti kapsamina da almadilar tabi

acaba bozuk parayla aynı cepte falanmı oldu yada telefonun yanında başka sert bir cisim mi vardı ? ama yinede 2 haftalık cihazda ozellıkle gorilla glass 4 diye lanse edilmiş alphada çatlak olması ciddi soru işareti?alternatif ne olabilir görünüş olarak sadece alphaya bunuda merak ediyorum donanım-yazılım olarak değil sadece tasarımı çok yakın her konuda başka hangi cihazlar var ?

• haykouz H kullanıcısına yanıt
    Telefon olan cebimde birsey tasimam ama hatirlayamadigim bir darbe filan oldu demekki
    Sunu soylim bu problem disinda telefondan cok memnunum, ilk alirken de baya arastirmistim bu tasarim ve teknik ozelliklerde baska telefon yoktu acikcasi

Birde burdaki telefonlarda gorilla glass var mi bilmiyorum bende bundan once s2 vardi o zaman da baya tartisma olmustu bazi ulkere gorilla glass olmayan cam kullanilan telefon gonderdikleri gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KnghtER kullanıcısına yanıt
    benide o korkutuyor sonuçta satıcılarda bi haber bende 2 yıl s2 kullandım tasarım için zaten alpha alanların çoğu s2 den geçti bide ben hiç koruyucu jelatin kılıf ıvır zıvır aparatlarla gölgelemem telefonumu biraz şekilciyim ele oturuşu masada duruşu çok güzel albenisi var ayrıca tek elle kullanmak istiyorum zaten fiyatıda çok garip bugün 3-4 yer gezdim mediamarkt 1699 bimeks 1599 avea bayii 1899 teknosa 1799 tlden satıyor arada 300 tl lik bir uçurum var haliyle garantisini falan soruyorum direk.
    Bende s2 yi 3 sene kullandim cizik catlak hic bir sey olmadi tabi genelde cam filmi vardi.

Bu fiyat farklari resmi ithalatci paralel ihracatci garanti farklarindan oluyor galiba

Alirsaniz hic pisman olamayacaginiz bir telefon teknik, tasarim ve boyut olarak.. su bahsedilen uretimden kalkma meselesi de oyle problem edilecek bir sey degil bence

Samsungun ve diger android telefonlarin hala en buyuk eksisi isletim sisteminin ios kadar verimli olmamasi ve fiyatlarinin cabuk dusmesi yoksa bu telefonlar teknik olarak hep iphonedan ustun zaten

• KnghtER kullanıcısına yanıt
    paralel ithalat ürünümü acaba diye bimekste sordum satıcı samsung tr garantili fiyatı dedi yani distirbütor garantili telefonu sanal ortamda daha çok satıyolar diye biliyorum teknosa 1799 mediamarkt 1699 bimeks 1599 bu fiyat farklarında 1-2 hafta ara ile birisi azalıp öteki yükseliyor bu bence tamamen teknomarketlerin satış politikaları gereği ve bence aralarında paslaşıyolar gizli kapılar arkasında ayfon 6 da 1 gb ram görünce yıl olmuş 2015 fiyatı 2500 tl civarı ee sırf popüler kültürün trendine ayak uydurayım diye gidip almak pek akıllıca değil bana göre yazılım stabilitesi androidler kadar kurcalanmaya müsait olmadığı için ios hala önde ben alpha için birde gümüş rengini bulamadım hiçbiryerde ankarada sanırım alphayıda en çok öne çıkaran renkte gümüş neden bu kadar az sayıda var acaba.
    yukarıda mesajımda yazmıştım. bende ankarada sıhhiyedeyim. elimde sıfır müşteri faturalı samsung türkiye garantili 2 adet alpha vardı. 1400den ikisinide sattım. birde 2.el sıfır ayarında vardı, onuda 1325tl ye sattım. nedense buraya yazınca kimseden talep görmüyor. illaki teknoloji marketlerden alınacak diye bir kaide yok. neticede aynı ürün daha pahalı.
    müşteri faturalı ürün; bilmeyenleri için şöyle anlatayım. adam avea, vodafone, türkcel bayisinden kontratlı alıyor, telefonu hiç açmadan nakite çevirmek için direk telefoncuya satıyor. yani alıcı için hiç bir mahsuru yok. sadece faturası kendi adına olmamış oluyor.
    bu arada; kendim alphanın gümüş rengini kullanıyorum. gerçekten alphaya yakışan en güzel renk. ön, arka,yan görünüş olarak tamamen metalik tasarım hissi veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 10 Şubat 2015; 12:11:52 >
  • bende s3 ten geçtim alphaya hızı mükemmel evet...tasarımıda güzel...fakat tek elimle kullanmakta zorlanıyorum sanki...ekranın en üstündeki bildirim ekranına ulaşmakta zorlanıyorum...yada henüz alışamadım...simgeleri dahada büyütmenin yolu varmıdır??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ft19

yukarıda mesajımda yazmıştım. bende ankarada sıhhiyedeyim. elimde sıfır müşteri faturalı samsung türkiye garantili 2 adet alpha vardı. 1400den ikisinide sattım. birde 2.el sıfır ayarında vardı, onuda 1325tl ye sattım. nedense buraya yazınca kimseden talep görmüyor. illaki teknoloji marketlerden alınacak diye bir kaide yok. neticede aynı ürün daha pahalı.
    müşteri faturalı ürün; bilmeyenleri için şöyle anlatayım. adam avea, vodafone, türkcel bayisinden kontratlı alıyor, telefonu hiç açmadan nakite çevirmek için direk telefoncuya satıyor. yani alıcı için hiç bir mahsuru yok. sadece faturası kendi adına olmamış oluyor.
    bu arada; kendim alphanın gümüş rengini kullanıyorum. gerçekten alphaya yakışan en güzel renk. ön, arka,yan görünüş olarak tamamen metalik tasarım hissi veriyor.

yanlış anlamayın siz farklı dürüst bir esnaf olabilirsiniz ama ben ankarada yaşıyorum sıhhiye karanfil sakarya daki telefon borsalarınıda az çok bilirim ama asla alışveriş yapmam gider 100 tl daha fazla verip teknomarketlerden alırım çünkü güvenmiyorum.

sende haklısın. bikaç tane sahtekar insan yüzünden böyle bir imaj oluştu. yinede dürüst esnaflarında bu piyasada olduğunu bilin. isterseniz özelden telefonumu ve işyeri adresimizi verebilirim. çocuklarım bu işle uğraşıyor, ben kendim emekliyim, onların yanında hem vakit geçirip, hemde onlara yardımcı oluyorum.
  • Arkadaşlar şimdi dikkatimi çektide alpha g580,g580f,g580FQ diye modelleri var bunların hepside aynımı yoksa bir fark varmı aralarında örneğin bir internet sitesinde galaxy alpha g580 modeli 1499 tl fiyatı var g580FQ nun 1689 tl fiyatı bu ikisi arasındaki fark model ilemi alakalı yoksa biri paralel ithalat distrübtr garantili öteki samsung tr garantili olduğu için mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-a5-cep-telefonu-150380176

Bu telefon nasıl arkadaşlar ?
    Çift hatlıymış.

Hocam alpha bence daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Alpha değilmi zaten ?
    Çift hatlı telefon araştıyorumda Alphadan farkı nedir acaba?
  • quote:

Bu Alpha değilmi zaten ?
    Çift hatlı telefon araştıyorumda Alphadan farkı nedir acaba?

İşlemci hızı daha düşük hocam çift hatlı alacaksanız olabilir fakat alpha bundan daha üstün bi cihaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-a5-cep-telefonu-150380176

Bu telefon nasıl arkadaşlar ?
    Çift hatlıymış.

Bu Alphanin yerine uretilen telefon. Hangisinin daha iyi oldugu konusunda ise batarya ve kamera(aralarinda 1 MPfark var) haric her konuda Alpha daha iyi.

• Eski oyunlardan temple run 2 yi oynayayim dedim galaxy s2 de sorunsuz oynadigim oyun alpha da takiliyor
    Diger oyunlarda hic bir problem yokken boyle basit bir oyunda problemin sebebi nedir acaba
    Hic yukleyen oldu mu bu oyunu?

• Kim ne derse desin Alpha piyasada bulunan en üstün ve en kaliteli telefon bu üstünlük ve kalite hem malzeme hem de donanım açısından bariz şekilde belli, S2 kullanıcısıydım kesin olarak Iphone kullanmaya (stabilite ve kalite ) açısından karar vermişken, bu telefonu görünce kullanınca mutlu oldum. Bu cidden başka bir telefon, zaten samsung fiyatı indirmemek adına üretimi durdurdu. Maliyeti yüksek telefonu uygun fiyata vermek zorunda kalma durumunu üretimi durdurarak engelledi. Yoksa maliyeti yüksek telefonu ucuzdan vererek zararı katlayabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiserx -- 11 Şubat 2015; 14:32:10 >
  • Arkadaşlar şimdi dikkatimi çektide alpha g580,g580f,g580FQ diye modelleri var bunların hepside aynımı yoksa bir fark varmı aralarında örneğin bir internet sitesinde galaxy alpha g580 modeli 1499 tl fiyatı var g580FQ nun 1689 tl fiyatı bu ikisi arasındaki fark model ilemi alakalı yoksa biri paralel ithalat distrübtr garantili öteki samsung tr garantili olduğu için mi ?
  • Alpha kullanan arkadaşlardan sorabilirmiyim parmak izi stabil bir şekilde çalışıyormu ? Ayrıca s2 ye en yakın tasarım olarak alpha dimi ? Ben incelik olarak bakıyorumda general mobile discovery air 5'1 inc kalınlığa sahip tercih edilebilirmi alpha yerine ?Birde alpha en fazla 5.0 lolipop mu alır güncelleme ondan sonra devam eder mi ? Şu 20 nm teknoloji ile üretilen yonga başka hangi telefonda var artısı düşük güç tüketimi yanında eksileride varmı ?Ben 1-2 hafta içerisinde inşallah alpha almayı düşünüyorum ama gümüş rengini ankarada hiç bir yerde bulamadım teknomarketler içerisinde gümüş renk kullanıcı yorumlarıda gelirse ne tavsiye edersiniz renk seçiminde ? Beyaz asla almicam çünkü arka kapak kısmında soyulma ve iz kalması çok belli eder diye korkuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.