Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haykouz

Arkadaşlar alpha konusunda beni biraz daha cesaretlendirin lütfen inanın butun ınceleme vıdeolarını ızledım bıraz gaza ihtiyacım var sadece almak ıcın o yuzden kullanıcı yorumları cok onemlı gerçekten rica ediyorum değer mi değmez mi?

1-Ankarada yaşıyorum tr samsung garantili en uygun fiyatı nerede bulabilirim (teknosa bimeks gold vatan ..vb )
    2-En güzel renk gümüş ama oda bulunamıyor nedense onun harici sizce en yakışan renk hangisi beyaza karşı antipatim var ee geriye siyah kalıyor ama gold renginide bulursam sizce bir erkeğe göre gold rengi fazlamı feminen kaçar ?

Erkeğim, gold rengini kullanıyorum bayana göre diye bşr şey yok renk cırtlak değil düşünmeden alabilirsin sleek silver(gümüş ) istesem bunu da alırdım ama gold daha güzel tavsiye ederim

• paralel ithalatda en sağlam firma hangisidir acaba birde ankarada servisi olan varsa delta harici varmı mesela güvenilir en bilindik garanti konusunda sorun cıkarmayan ?
  • Telefonu bir aY önce vodafone aylık 70 tl farkla aldim.gumus gri rengi ile kılıfı kullanımda üzerine şıklıkta telefon tanımam. Huawei p1'den sonra(ki o da çok guzel bir telefondur)alınması gereken telefonu almışım diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar az önce ankarada bi yer buldum aradım ellerinde 2 adet beyaz 1 adet siyah kapalı kutu resmi distribütör garantili (kvk,genpa,c5) samsung tr 2 yıl fiyat 1490 tl dedi? ben biraz huylandım satıcıyla görüştüm adam paralel değil diye ısrar etti bu fiyata iyimi sizce ? yoksa başka bişey olabilirmi işin içinde ? yoksa samsung tr garantili daha uygun fiyata alınabilirmi ? bugün almak istiyorumda birde gümüş sordum yok dedi siyah almaya karar verdim doğru bir tercih olurmu benim için lütfen yardımcı olurmusunuz ?
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    çokiyi fiyat. ben paralel ithalatı bir hafta önce 1400 tl almıştım. bende siyah renk olandan aldım. daha uygun fiyata bulacağını sanmıyorum
    paralel ithalatta hepsi sorunlu. ben paralel aldım umarım bir sorun çıkarmaz
  • kaiserx K kullanıcısına yanıt
    bende gold rengini alacaktım. fakat birnumara.com stokta var diye gözünkmesine rağmen sipariş verdikten sonra elinde yokmuş dediler bende mecburen siyah aldım.
    3g üzerinden görüntülü görüşme yapacaksan benceufak ekranlılar içinde en iyisi.

1: vatan da fiyatları takip edersen bazen 200 tl birden düşüyor.
    2: bence gold çok güzel ama bulabilirsen
  • freestyleminds kullanıcısına yanıt
    bende batarya konusunda çok korkmuştum. ama daha önceki s4 mini telefonumla aynı süre gidiyor. yani bir günü rahatlıkla çıkarıyor.z3 compact cam olduğun çok çabuk çiziliyor bilginize
    fiyat performans olarak bence alpha. daha sonra çıkan a serilerinin özelliklerine bakarsan görürsün
  • musadilek kullanıcısına yanıt
    1: şarjı 1 günü rahatlıkla çıkarır
    2: ısı ve kasma kesinikle olmadı. yalnız gelen arama esnasında cebimden çıkardıktan bir kaç saniye sonra ekran geliyor
    3: android 5.0 gelip gelmeyeceği konusunda kesin bilgi yok.
    4: ben çoğunukla samsung telefon kullandım defalarca düşürmeme rağmen ekran çatlaması olmadı. ekran konusunda bence gerçekten sağlam telefonlar yapıyor
    5: kullanmadığınız programları devre dışı bırakın. özellikle adım sayar ve gps çok şarj yiyor
    6: artıları elde güzel duruyor. kasma kesinlikle yok. klavyede sayısal tuşlar hemen harflerin üstünde duruyor.
    eksileri yok diyebilirim
  • hayfamermer H kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam teşekür ederim tavsiyelerin için 1490 tl ye kredi kartı tek çekim gidip yerinde ofisinde kapalı kutu tr samsung garanti genpa logolu siyah alphayıwww.prodeppo.com dan yani sanal market aslında ama bizzat yerlerine gidip görmek istedim ankarada zaten firma.güvenilir sağlam bir yer ve çalışanlarıda öyle cok sukur ınsallah kazasız belasız kullanırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayfamermer

bende batarya konusunda çok korkmuştum. ama daha önceki s4 mini telefonumla aynı süre gidiyor. yani bir günü rahatlıkla çıkarıyor.z3 compact cam olduğun çok çabuk çiziliyor bilginize

20 nm işlemci var. Ayrıca Amoled ekranların daha az enerji tükettiği malum. Oyun oynamaya falan gelince, kaç mah batarya koyarsan koy dayanmıyor. Bence üretimden kaldırılması da Alpha'yı daha özel yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyleminds

quote:

Orijinalden alıntı: hayfamermer

20 nm işlemci var. Ayrıca Amoled ekranların daha az enerji tükettiği malum. Oyun oynamaya falan gelince, kaç mah batarya koyarsan koy dayanmıyor. Bence üretimden kaldırılması da Alpha'yı daha özel yaptı.

herşeyi geçtimde önceliğim tek elle kullanım ergonomik tasarımı ve güzel görünüşü telefon tasarım olarak gerçekten cok orantılı yapıda yani herşeyi tok duruyor a5 serisindeki yan taraflarla alakası yok a serisi bildiğin metal çıta ortası boya katmanı alaşımlı ama alphada direk metali hissedebiliyosun buda kalite hissini bana göre çok artırıyor neyseki araştırdım uygun fiyata samsung tr garantili genpa 1490 tl ye kapalı kutusunda siyah içime sinerek hemde aldım inşallah kazasız belasız kullanırım

• Arkadaşlar telefonu ilk kez şarj ettim %11 deydi taktıgımda kutudan çıktıgında %60 tı şuan %100 oldugunda cıkardım ama whattsappan fln 1-2 bişey yazdım aradan 10-15 dak falan geçti şarjım %95 e düştü bu kadar çabukmu azalır herkesinki öylemi yoksa benim ayarmı yapmam lazım ekran parlaklıgım otomatik mod wifi açık sadece daha başka ne gibi şeyler yapmam lazım birde etkin uygulamalar kısmında ram miktarım 1.26 fln surekli kullanılabilirde 1.85 bu durumda yarı yarıya arka plandamı çalışan uygulamalar var ? etkin hıcbır uygulama yokken telefon neden 1.26 ram kullanır ? normal mi bu durum
  • quote:

Arkadaşlar telefonu ilk kez şarj ettim %11 deydi taktıgımda kutudan çıktıgında %60 tı şuan %100 oldugunda cıkardım ama whattsappan fln 1-2 bişey yazdım aradan 10-15 dak falan geçti şarjım %95 e düştü bu kadar çabukmu azalır herkesinki öylemi yoksa benim ayarmı yapmam lazım ekran parlaklıgım otomatik mod wifi açık sadece daha başka ne gibi şeyler yapmam lazım birde etkin uygulamalar kısmında ram miktarım 1.26 fln surekli kullanılabilirde 1.85 bu durumda yarı yarıya arka plandamı çalışan uygulamalar var ? etkin hıcbır uygulama yokken telefon neden 1.26 ram kullanır ? normal mi bu durum

Bende telefonu yeni aldım ve aranıza katılmış oldum.
    eski nokia telefondan rehber vb. Kısmen aktarabildim.eksikleri artık ugraşarak aktaracagım.
    Kies 1090mb güncelleme var dedi.ne çokmuş...
    Üzerinde gelen şarj halen bitmedi ve bitince 10 saat kapslı olarak sarj yapmayı düşünüyorum.
    telefon pili 2-3 şarz sonrasi kendine gelir ve performansı sonrasında artar biliyorum.
    Az daha kurcalayayım ben :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar telefonu ilk kez şarj ettim %11 deydi taktıgımda kutudan çıktıgında %60 tı şuan %100 oldugunda cıkardım ama whattsappan fln 1-2 bişey yazdım aradan 10-15 dak falan geçti şarjım %95 e düştü bu kadar çabukmu azalır herkesinki öylemi yoksa benim ayarmı yapmam lazım ekran parlaklıgım otomatik mod wifi açık sadece daha başka ne gibi şeyler yapmam lazım birde etkin uygulamalar kısmında ram miktarım 1.26 fln surekli kullanılabilirde 1.85 bu durumda yarı yarıya arka plandamı çalışan uygulamalar var ? etkin hıcbır uygulama yokken telefon neden 1.26 ram kullanır ? normal mi bu durum

hayırlı olsun. ilk şarjı 8 saat yap. arka planda çalışan uygulamaları kapat veya işine yaramıyanları devre dışı bırak. bi sürü ıvır zıvır uygulama var. ben işime yaramayanları devre dışı bıraktım. clean master uygulamasını play storeden yükle, ram kullanımı arttığında ikaz ediyor veya otomatik devre dışı bırakıyor. güzel bir program.
    wifi, bluetooth,gps vb. gerektiğinde aç.

• ft19 F kullanıcısına yanıt
    arka plan uygulamarını nasıl devre dışı bırakcaz ? ayarlar hafıza kullanımı çalışan yuklenen hepsi kısmındanmı secicez ? peki sonra geri kendiliğinden açılmıyomu o programlar ?
  • ben s-healt uygulamasını komple kaldırmak istiyorum alpha dan bu mümkünmü acaba ? nasıl silinir komple
  • quote:

arka plan uygulamarını nasıl devre dışı bırakcaz ? ayarlar hafıza kullanımı çalışan yuklenen hepsi kısmındanmı secicez ? peki sonra geri kendiliğinden açılmıyomu o programlar ?

ana menü-uygulamalar-sağ üst köşede 3 nokta üstüste tıkla-uygulamaları kaldır/devre dışı bırak tıkla- üzerinde - olan uygulamaları devre dışı bırakabilirsin (s-health dahil devre dışı bırakabilirsin)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.