Bildirim
💥💥💥 Samsung Galaxy Buds+ 249₺₺ 💥💥💥
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
çakma olmasın baba
-
-
Sahtedir ya da hatalı fiyattır. -
Replika -
Satıcı Ürünleri sahte yorumlarında var -
bende var sıfır kutudunu bile açmadım telefon ile geldi, buds+, kullanmayı düşünmüyorum ne kadar eder bilen var mı, siyah renk -
Çiçeksepeti de iyice çöplüğe döndü ya. Sadece çiçek satarken daha güvenilirdi -
Konuya yıldız atınca neoluyor 😀 -
6 ay evvel trendyoldan replika olduğu söylenen buds ı 300 liraya aldım
ssmsung tr yetkili servisi orjinal emme samsung tr garantisi yok dedi
gayet memnunum -
buds programıyla kullanılıyor mu?0quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
6 ay evvel trendyoldan replika olduğu söylenen buds ı 300 liraya aldım
ssmsung tr yetkili servisi orjinal emme samsung tr garantisi yok dedi
gayet memnunum -
quote:
Orijinalden alıntı: dhyeyolgosterenadam
buds programıyla kullanılıyor mu?0
Alıntıları Gösterandroid telefona yükledim görmedi
-
Morhipo da onceden yaz ayindan 299tl ye bilmem ne elektronik satti. Birisi konuyu acti tabi sazan gibi atladık sonra iptal etmeyle ugrastik. Morhipo da aninda arasakta iptal etmedi araci diye gelince almayın dedi de neyse giren girmedi bare.
Morhipo satıyor diye ve millet alıyor diye aldim akil var mantik var. Yalan yok calsam bu cihazi 300tl ye satacak kadar enayi degilim.
Sonradan baska yerden neyse parası Garantili buds plus Orjinal olarak almistim -
quote:
Orijinalden alıntı: Vip Üye
Morhipo da onceden yaz ayindan 299tl ye bilmem ne elektronik satti. Birisi konuyu acti tabi sazan gibi atladık sonra iptal etmeyle ugrastik. Morhipo da aninda arasakta iptal etmedi araci diye gelince almayın dedi de neyse giren girmedi bare.
Morhipo satıyor diye ve millet alıyor diye aldim akil var mantik var. Yalan yok calsam bu cihazi 300tl ye satacak kadar enayi degilim.
Sonradan baska yerden neyse parası Garantili buds plus Orjinal olarak almistimşincik hatırladım ben de ordan almıştım
-
Sizinde oradan aldiginizi biliyordum da birsey demedim Orjinal vs dediğiniz icin. Saticida bu kisiydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 12 Aralık 2020; 17:15:44 > -
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Çiçeksepeti de iyice çöplüğe döndü ya. Sadece çiçek satarken daha güvenilirdi
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X