Bildirim
samsung galaxy gear baska telefonda yada tek kullaniliyormu acil cevap :/
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
samsug galaxy note 3 ten başka telefon ile kullanılamıyor. Ama tek kullanılıyormu bilmiyorum bende araştırıyorum. -
Android 4.3 destekleyen cihazlarda kullanılabiliyor. Galaxy S4 son güncelleme ile gear'a destek veriyor. Samsung, S3 ve Note 2'nin de destekleyeceğini açıklamış ama mevcut durumda destekliyor mu bilmiyorum..
Bildiğim kadarıyla başka telefonlarla çalışmıyor.. Iphone için umut yok, belki diğer android cihazlar ileride desteklenebilir -
iPhone kesinlikle desteklemez. Hatta ileride başka Android cihazları bile desteklemeyecek bence. Şimdilik Note 3 ve S4'te kullanılıyor, gelecek olan 4.3 ile Note 2 ve S3 de kullanabilecek. Tahminimce her sene çıkan Samsung'un amiral gemileri destekler artık Gear'ı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- a21s hard reset
- samsung duos tuşlu telefon ses yükseltme
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- samsung ses arttirma kodu
- samsung ses yükseltme kodu
- samsung a15
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- s22 çıkış tarihi
- en iyi fotoğraf çeken telefon 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X