Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (942. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia 700 güzel cihaz, hayırlı olsun.. Bende yakında gio yu değiştiriyorum :D
  • bende s2 ye geçicem inşallah yakında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn.95 -- 12 Nisan 2013; 18:55:54 >
  • bende yeni bi tel almayı pılanlıyorum iki tel arasında kaldım lumia 620 veya s3 mini henüz karar veremedim gio'dan sonra hangisini tercih etmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazseyfo

bende yeni bi tel almayı pılanlıyorum iki tel arasında kaldım lumia 620 veya s3 mini henüz karar veremedim gio'dan sonra hangisini tercih etmeliyim?

eğer android e devam diyosan s3mini ama farklı birşey denemek istiyosan lumia620. benim tavsiyem s3mini. not: ikisinde de flash player yok.
  • Bugünden itibaren gio efsanesi bitmiştir, htc explorer telefona geçiş yaptım :D gta vice city yükledm gayet iyi oynatıyor, selametle
  • Aynen custom rom yüklersin radyo çalışmaz, reset atar vs. türlü sorunları vardır. Stock kullanırsın mesaj yazmak için 2 dakika beklersin. Şarjı gitmez. Uygulama vs. desteklemez vs. Telpa'da yetkiliye format atınca bile kastığını gösterdiğimde bana üst modelleri tavsiye etmişti

Şimdi Nokıa 700 e geçtim mutluyum kamera dışında
  • Var hala kullanan En az 2 yıl daha da kullanacağım gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Bugünden itibaren gio efsanesi bitmiştir, htc explorer telefona geçiş yaptım :D gta vice city yükledm gayet iyi oynatıyor, selametle

Kötü 1 seçim olmuş. htc explorer nedir ya :/ s3 mini alsan daha iyiydi. 4.1.2 + root + gereksiz uygulamaları kaldır apex launcher'ı yapıstır uçuyor cihaz.

arkadaşta s3 var bu bile artık bana yavaş geliyor, sen niye s3 mini aldın dedi 200 lira daha koysan yeterdi dedi. ben de parasında değilim ki olayın, boyuttayım dedim.

s3 mini benim kullanabileceğim en ideal boyutta cihaz.

ve o arkadaş eline telefonu aldıgında hızına şaşırdı.

gio ömrümüzü yedi resmen, arada iphone da kullandım iphone da güzel cihaz da, ios gün geçtikçe geriye dogru gidiyordu tam zamanında kurtuldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: karabasmayan

quote:

Bugünden itibaren gio efsanesi bitmiştir, htc explorer telefona geçiş yaptım :D gta vice city yükledm gayet iyi oynatıyor, selametle

Kötü 1 seçim olmuş. htc explorer nedir ya :/ s3 mini alsan daha iyiydi. 4.1.2 + root + gereksiz uygulamaları kaldır apex launcher'ı yapıstır uçuyor cihaz.

arkadaşta s3 var bu bile artık bana yavaş geliyor, sen niye s3 mini aldın dedi 200 lira daha koysan yeterdi dedi. ben de parasında değilim ki olayın, boyuttayım dedim.

s3 mini benim kullanabileceğim en ideal boyutta cihaz.

ve o arkadaş eline telefonu aldıgında hızına şaşırdı.

gio ömrümüzü yedi resmen, arada iphone da kullandım iphone da güzel cihaz da, ios gün geçtikçe geriye dogru gidiyordu tam zamanında kurtuldum.

Kardeş bende biliyorum s3 mini almayı, maddi durumdan dolayı hiç uçmaya niyetim yok, 50 tl üstte kattım htc explorer aldım ve şimdi gioda açamadığım bütün oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum, s3 mini dahili hafıza var 4.4 gb ve bana hiç gelmiyor, ben telefonu oyun için alırım, Allah nasip ederse htc exploreri 4 ve 5 yıl kullanmayı düşünüyorum, 2 yıl gio kullandım yüklemediğim rom kalmadı, exploere bir rom yükledim giodan 2 kat hızlı çalışıyor, rom yükleme derdi bitti, ayar derdi bitti, hafıza olayınıda hallettim, 16 gb class10 sd kart taktım, şu anda telde 50 den fazla oyun var ve hiç silmemeyi düşünüyorum, benim artes i701 oynatamadığı modern combat 4 dü, htc explorer çok hızlı oynatıyor,

htc explorer ile şu anda oynadığım oyunlar

modern combat 4
    gta vice city
    call of duty zombies
    dead trigger
    nova 3
    jet car stuns
    trial extreme 3
    nfs most wanted

armv7 destekleyen çoğu oyunu açmaktadır,

saygılarımla- hayalci

• Bu arada htc explorer i 2. el 250 tl aldım haberiniz olsun
  • quote:

Bu arada htc explorer i 2. el 250 tl aldım haberiniz olsun

Vay be hayalci 4-5 sene kullanırım diyordun ne olduda bıraktın

• Artık rom islerinden sıkıldım o yuzden

• quote:

Artık rom islerinden sıkıldım o yuzden

Gel de sıkılma, gio cinayet sebebi

S3 mini gio'nun olmuş hali işte. Fiyatı da gittikçe düşüyor ideal bi cihaz haline geliyor. :) 4.1.2 var zaten. jelly bean anlatılmaz yaşanır. biz neler çekmişiz meğer cyanogenle 2.3.6 ile.
  • S3 mini arkadaş aldı, explorer cihazıma 40 a yakın oyun yüklü şu anda, s3 miniye yükle dedi, gta vice city yükledim, alien vs predators yükledim, ardından most wanted yükleyim dedim oda ne, s3 mini dahili hafıza 4.4 gb mış :D oyunu almadı, büyük oyunlarda 2 den fazla alamıyor maalesef :D oyun oynayanlara bir cinayet sebebi daha, root yapmadan asla yüklenemiyor oyunlar. o yüzden s3 mini hiç sevmiyorum ben, en az s3 16 gb olması gerekki 11 gb kalıyor onada kafana göre yüklenir zaten. gelde kızma. htc explorer cihazımdan memnunum şimdi :D sense arayüzü cidden hızlı.
  • quote:

S3 mini arkadaş aldı, explorer cihazıma 40 a yakın oyun yüklü şu anda, s3 miniye yükle dedi, gta vice city yükledim, alien vs predators yükledim, ardından most wanted yükleyim dedim oda ne, s3 mini dahili hafıza 4.4 gb mış :D oyunu almadı, büyük oyunlarda 2 den fazla alamıyor maalesef :D oyun oynayanlara bir cinayet sebebi daha, root yapmadan asla yüklenemiyor oyunlar. o yüzden s3 mini hiç sevmiyorum ben, en az s3 16 gb olması gerekki 11 gb kalıyor onada kafana göre yüklenir zaten. gelde kızma. htc explorer cihazımdan memnunum şimdi :D sense arayüzü cidden hızlı.

ad2sdx moduyla istediğin yere kadar yolu var biliyorsun. :)
  • beyler telefon rootlu gibi gözüküyor ama değil linkleyemiyorum. rom tavsiyesi ve nasıl rootlayacağımı anlatın lütfen hızlı çalışan donmayan ve oyunlarda da donmayan bi rom istiyorum. rootu nasıl yapıcam önmli olan o superuser var ama rootlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn.95 -- 16 Nisan 2013; 18:25:22 >
  • quote:

quote:

S3 mini arkadaş aldı, explorer cihazıma 40 a yakın oyun yüklü şu anda, s3 miniye yükle dedi, gta vice city yükledim, alien vs predators yükledim, ardından most wanted yükleyim dedim oda ne, s3 mini dahili hafıza 4.4 gb mış :D oyunu almadı, büyük oyunlarda 2 den fazla alamıyor maalesef :D oyun oynayanlara bir cinayet sebebi daha, root yapmadan asla yüklenemiyor oyunlar. o yüzden s3 mini hiç sevmiyorum ben, en az s3 16 gb olması gerekki 11 gb kalıyor onada kafana göre yüklenir zaten. gelde kızma. htc explorer cihazımdan memnunum şimdi :D sense arayüzü cidden hızlı.

Kardeş ben biliyorumda o arkadaş bilmiyor, root desem garanti dışı bırakıyor desem bulaşmaz, çoğu kişide öyle düşünür, şimdi senden öğrendim böyle yöntemi, şimdi durumum el verse gider alırım s3 miniyi :D çoğu kişi roottan yana değil, normal kullananlar için zaten çok iyi telefon s3 mini

• quote:

quote:

quote:

Kardeş ben biliyorumda o arkadaş bilmiyor, root desem garanti dışı bırakıyor desem bulaşmaz, çoğu kişide öyle düşünür, şimdi senden öğrendim böyle yöntemi, şimdi durumum el verse gider alırım s3 miniyi :D çoğu kişi roottan yana değil, normal kullananlar için zaten çok iyi telefon s3 mini

burayı takip et.

güzel indirimler oluyor.

http://www.n11.com/samsung-i8190-galaxy-s3-mini-8gb-beyaz-P11878340

şu anda 739 tl mesela s3 mini.

• selamlar gio ya Android JB 4.2.2 ! CM10.1 Nightly adlı romu atsam nasıl olur sizce?

birde eğer tavsiyeniz varsa lütfen link atın. istediğim kasmayan oyunlarda uygulamalarda kasmayan hızlı bi rom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn.95 -- 17 Nisan 2013; 18:56:50 >
  • Ekranı degiştirdim + 30 tl orjinal batarya aldım 100 tl masrafi oldu gene.Bu kadar para verdim yine satamayacagim heralde.

• 
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.