Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (945. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 943944945946947
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dgkn.95

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar vodafone internet paketi yptim haliyle tum gun 3g acik tel tum gece sarjdaydi sabah 7 bucukta cikarttim %100 dolu. arada internete girdim faceye girdim bikac uygulama falan saat 4 yani 8 bucuk saat olmasina ragmen sarjim %14 suan. Yani aksam 6 7 gibi %15 olsa yeter ama bu cok fzla me ypmm gerek acil yardim

3G felekat sömürüyor maalesef.

aynen ya cozumu yok mu ? aklima mah i yksek bi batarya almak geliyo ama oda teli bozar xperia tipo var sarji nasil gidio acaba rami falanda gio dan iyi teknosa ya gio yu versem uzerine para versem tipo tu alsam ya

Teknosa cihazı almayacaktır.

biliyorumda işte insan bekliyor işte 2g ile giricem bugun bakalım nolucak saat 4 de yazıcam yarın tipo ile kıyasladım gio sadece 3g ile kullanımda kötü diğerlerinde iyi. gio da 1350 tipo da 1500 mAh batarya var bide.

İslemci ve ram dusuk gioda o nedenle de pile cok abaniyor. Ben hic tam 2 gun kullanamadim tek sarjla gioyu

bende en fazla 1,5 gün oda bişey yapmazsan şimdi ben 3g yi açıyorum 8,5 saatde %25 bakalım yarın nolcak sadece 2g ayarlarını kullanıcam. bide bişi sorcam veri dolaşımı nedir? ben açıyorum dolaşımdayken veri hizmetine bağlan yazıyor bunuda açmıcam yarın bakalım nolucak

Acik tutmanizin bir yarari veya zarari yokveri dolasiminin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar vodafone internet paketi yptim haliyle tum gun 3g acik tel tum gece sarjdaydi sabah 7 bucukta cikarttim %100 dolu. arada internete girdim faceye girdim bikac uygulama falan saat 4 yani 8 bucuk saat olmasina ragmen sarjim %14 suan. Yani aksam 6 7 gibi %15 olsa yeter ama bu cok fzla me ypmm gerek acil yardim

3G felekat sömürüyor maalesef.

aynen ya cozumu yok mu ? aklima mah i yksek bi batarya almak geliyo ama oda teli bozar xperia tipo var sarji nasil gidio acaba rami falanda gio dan iyi teknosa ya gio yu versem uzerine para versem tipo tu alsam ya

Teknosa cihazı almayacaktır.

biliyorumda işte insan bekliyor işte 2g ile giricem bugun bakalım nolucak saat 4 de yazıcam yarın tipo ile kıyasladım gio sadece 3g ile kullanımda kötü diğerlerinde iyi. gio da 1350 tipo da 1500 mAh batarya var bide.

İslemci ve ram dusuk gioda o nedenle de pile cok abaniyor. Ben hic tam 2 gun kullanamadim tek sarjla gioyu

bende en fazla 1,5 gün oda bişey yapmazsan şimdi ben 3g yi açıyorum 8,5 saatde %25 bakalım yarın nolcak sadece 2g ayarlarını kullanıcam. bide bişi sorcam veri dolaşımı nedir? ben açıyorum dolaşımdayken veri hizmetine bağlan yazıyor bunuda açmıcam yarın bakalım nolucak

Acik tutmanizin bir yarari veya zarari yokveri dolasiminin

bnce var nette arastirdim . asil suan gioda klavyr calismama prob. u yasiyiorum tam rehberde birini aricam klavye calismio swype ida denedim ayni opera minidede oldu msj yazarkende mobilim veri dol. olayiini aciklarim pc de

• Arkadaşlar sizlere ufak bir batarya kalibrasyon ayarını anlatayım.

Telefonu İlk önce full şarj edin
    Telefonu kapatın ve bataryayı çıkarın, 1 dakika sonra takın, 1 saat kapalı şekilde şarj edin
    1 saat sonra şarjdan koparın, bataryayı çıkarın ve 1 dakika sonra takın, telefonu açın ve tekrar 1 saat şarj edin, sonra kullanabilirsiniz.

Bataryanın 2 kat gittiğini göreceksiniz, :) tabi 3 ve 4 gün gitmiyor ama mesela 6 saat gidenler 14 saat buluyor, 12 saat gidenler 20 saati buluyor, denenmiştir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Arkadaşlar sizlere ufak bir batarya kalibrasyon ayarını anlatayım.

Telefonu kapatın ve bataryayı çıkarın, 1 dakika sonra takın, 1 saat kapalı şekilde şarj edin
    1 saat sonra şarjdan koparın, bataryayı çıkarın ve 1 dakika sonra takın, telefonu açın ve tekrar 1 saat şarj edin, sonra kullanabilirsiniz.

Bataryanın 2 kat gittiğini göreceksiniz, :) tabi 3 ve 4 gün gitmiyor ama mesela 6 saat gidenler 14 saat buluyor, 12 saat gidenler 20 saati buluyor, denenmiştir :)

onu yapana kadar 1600 mah batarya alirim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, 1 buçuk seneden fazla bi zamandır bu teli kullanıyorum fakat değiştirmeye karar verdim bu aralar.
    Motorola atrix, lg optimus l5 ve ikinci el olarak nexus i9250 yi önerdi çevremdekiler.
    Gio'nun özelliklerine bakarak çok uçuk fiyatlar olmadan önerebileceğiniz başka bi model var mı veya saydıklarımdan olumsuz görüşü olan var mı acaba?
  • quote:

bunu denicem 8-9 saat gidio ortalama sabah 7:30dan 6 ya 7 ye kadar gitse yeter yani 6-7 gibi %20 olsa süper olur. bide kasmalar donmalar olmasa of offf
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frekans33

arkadaşlar, bu telefonda başka bir numarayı aradığımda ekran hemen kapanıyor, ekranı tekrar açıp aramayı kapatmak istediğimde ekran açılmıyor ve karşı taraf açıp kapatana kadar ekran kapalı oluyor... Özellikle rehberi karıştırırken yanlışlıkla birini aradığımda aramayı iptal etmem mümkün olmuyor... ekrana dokunup ekranın açılması olmuyor...

Kısaca aradığım bir numarayı çaldırıp daha sonra kapatmak istediğimde ekranın açık olmasını nasıl sağlayabilirim...

Erisebilirlikten guc tusu cagri sonlandirira tik at.

dediğin şekilde uygulamama rağmen hiçbir değişiklik yok... çağrı yaptığım anda en fazla iki saniye sonra ekran gidiyor ve artık ekranı geri getirmek mümkün olmuyor... ne ekrana dokunmak ne de diğer düğmelere basmak... O anda karşı taraf telefona yanıt verip telefonu kapatana kadar ekran normale dönmüyor... O anda telefonu kaldırıp atasım geliyor... Bu sıkıntı sadece arama yaptığımda oluyor... onun dışında gayet normal...

• quote:

Orijinalden alıntı: cnvrsll

Arkadaşlar merhaba, 1 buçuk seneden fazla bi zamandır bu teli kullanıyorum fakat değiştirmeye karar verdim bu aralar.
    Motorola atrix, lg optimus l5 ve ikinci el olarak nexus i9250 yi önerdi çevremdekiler.
    Gio'nun özelliklerine bakarak çok uçuk fiyatlar olmadan önerebileceğiniz başka bi model var mı veya saydıklarımdan olumsuz görüşü olan var mı acaba?

atrix iyi ama motorola ya güven olmaz bnce. en iyisi nexus i9250.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn.95 -- 26 Nisan 2013; 23:38:56 >
  • quote:

kardes yazdiklarini yptim ama olmadi heralde voltaj degerim 3950 mv 4150 uzeri olmasi lazimmis simdilik bisi ypmicam bakalim 3g acikken 12 15 saat giderse super ama gitmezse nette bi yer var ordan yapicam. cunku onda recovery mod battery stats falan var ve heryerde pil bitene kadar tel kapanana kadar oynayin telle diolarda tek sen sarji full doldur diyerek basladigin icin senon dedigini yaptim.

• beyler ben bu kalibrasyon olayını kafaya taktım hangisini yapayım?

1 http://www.ceprobot.com/android-cep-uygulamalari/android-genel-bolumu/14619-android-cihazlarda-batarya-kalibrasyonu.html

not bu linkte apk dosyasını napıcam?

2

Bataryayı şarj bitene kadar kullanın veya
    %4 -%5 kalsın.
    Sim kartı,bataryayı ve hafıza kartını çıkarıp 30 saniye ile 2 dakika arası bekletin.
    Sim kartı,bataryayı ve hafıza kartını tekrar takın.
    Cihazı çalıştırın.
    Adaptörüyle! şarja takın.
    Tüm gece şarj olsun %100 olunca en az 2 ortalama 8 saat en iyiside 12 saat şarjda daha kalsın.
    Şarjı çıkarın.
    Telefonu kapatın.
    Belirli bir süre bekleyin (15-20 saniye)
    Tekrar şarj aletini takın.
    Eğer şarj olmaya devam ederse yeşil ışık yanana kadar şarj edin ve üzerine 2 dakika daha şarj edin. Eğer şarjı dolu gözükürse taktığınızda yeşil yanarsa 2-3 saat daha şarj et.
    Recoverye girin ve battery stats wipe yapın.
    Cihazınızı yeniden başlatın.
    Eğer şarj durumu yeşil yanarsa bataryayı çıkarın 30 saniye ile 2 dakika arası bekletin.Sonra tekrar battery stats wipe yapın.Sonra tekrar açtığınızda %100 dolana kadar şarj edin.Sonra cihaz kapalıykende %100 dolana kadar şarj et(yeşil ışık yanana kadar).Cihazı yeniden başlatın.
    Şimdi kalibrasyonu kontrol etmek için Battery Doctor/overcharged gibi bir program indirin.Eğer voltaj değeri 4150-4197 arası çıkarsa işlem başarılı olmuş demektir.Eğer değer 4197 ise bu en iyi şekilde kalibre olmuş demektir.Eğer 4150 nin altındaysa işlem başarısız demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn.95 -- 27 Nisan 2013; 22:14:56 >

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar, bu telefonda başka bir numarayı aradığımda ekran hemen kapanıyor, ekranı tekrar açıp aramayı kapatmak istediğimde ekran açılmıyor ve karşı taraf açıp kapatana kadar ekran kapalı oluyor... Özellikle rehberi karıştırırken yanlışlıkla birini aradığımda aramayı iptal etmem mümkün olmuyor... ekrana dokunup ekranın açılması olmuyor...

Kısaca aradığım bir numarayı çaldırıp daha sonra kapatmak istediğimde ekranın açık olmasını nasıl sağlayabilirim...

Erisebilirlikten guc tusu cagri sonlandirira tik at.

dediğin şekilde uygulamama rağmen hiçbir değişiklik yok... çağrı yaptığım anda en fazla iki saniye sonra ekran gidiyor ve artık ekranı geri getirmek mümkün olmuyor... ne ekrana dokunmak ne de diğer düğmelere basmak... O anda karşı taraf telefona yanıt verip telefonu kapatana kadar ekran normale dönmüyor... O anda telefonu kaldırıp atasım geliyor... Bu sıkıntı sadece arama yaptığımda oluyor... onun dışında gayet normal...

Sensörü kapat bu kadar basit dedigin sey sensor ile alakali

• Arkadaşlar bu otomatik internet ayarları mesajına cevap verip veriler telefona gelip kurduktan sonra mesajda PİN'i : 1234 olarak giriniz yazıyor ama tam anlamadım pini nereye yazıcaz bi acil yardım :D
  • beyler notification toggle tarzı bi uygulama lazım acilen bu notification toggle deli etti beni tıklıyorum iki saat açmıyor gıcık ediyor kısaca. yukarından çekince gelen ekranda olsun wifi ekran parlaklığı paket veri falan eklicem o kadar. ah keşke kendiliğinden olsa ayarlayabilsek ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn.95 -- 29 Nisan 2013; 16:16:06 >
  • Ablamada 92tlye aldik bu gioyu artik evde iki tane var bi tanesinden kurtulmaya calisirken.bide bu.cikti

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

Ablamada 92tlye aldik bu gioyu artik evde iki tane var bi tanesinden kurtulmaya calisirken.bide bu.cikti

Nereden aldınız acaba 92 liraya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

Ablamada 92tlye aldik bu gioyu artik evde iki tane var bi tanesinden kurtulmaya calisirken.bide bu.cikti

Nereden aldınız acaba 92 liraya.

Babam almis otelde calisio bi musteriden 2.el yani sifir degil

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGH BASS

Merhaba arkadaşlar, Galaxy Gio ve Tango ile ilgili bi sorum olacaktı.

Benim GIO'mda "Android Froyo 2.2.1" yüklü ve Tango kullanırken beni karşı taraf arka kameradan göremiyor.

Bir arkadaşımın da GIO'su var. Onda da "Android 2.2.3" yüklü ve o Tango kullanırken karşı taraf onu görebiliyor.

Acaba sorun Android sürümünden kaynaklanan bir sorun mu yoksa ben telefonu biraz kurcalayan biriyim ve yanlışlıkla bir dosya silmiş olabilir miyim?

Bulamadım benim makinemin sorununu, sizlerden yardım bekliyorum.

Benim sorumu bilen yok mu acaba :(
  • 96 TL'ye ben alabilirim. gio için çok iyi fiyat Arkadaşlar cihazın gps alıcısı uydulara çok geç bbağlanıyor bazen hiç bağlanmıyor 15dk'dan fazla beklediğim oluyor? bunu güçlendirmenin bir yolu yok mu? 8İnternet olmadan)
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar, Galaxy Gio ve Tango ile ilgili bi sorum olacaktı.

Benim GIO'mda "Android Froyo 2.2.1" yüklü ve Tango kullanırken beni karşı taraf arka kameradan göremiyor.

Bir arkadaşımın da GIO'su var. Onda da "Android 2.2.3" yüklü ve o Tango kullanırken karşı taraf onu görebiliyor.

Acaba sorun Android sürümünden kaynaklanan bir sorun mu yoksa ben telefonu biraz kurcalayan biriyim ve yanlışlıkla bir dosya silmiş olabilir miyim?

Bulamadım benim makinemin sorununu, sizlerden yardım bekliyorum.

Benim sorumu bilen yok mu acaba :(

Android sürümü ile alakalıdır. 2.2.1 çoğu uygulamayı desteklemiyor.

• gioyu birakali cok oldu özlemisim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 943944945946947
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.