Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (946. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 944945946947948
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VAy be benim emektar telefon. Hala kahrımı çekiyor, üstüne birde hoparlörünü patlattım garantinin son günü
  • 2 yıllık GİO maceramdan sonra S3 mini siparişi ettim beyler. Gioyu elden çıkaracağım. 2.El piyasası ne durumda, ne kadara gider bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

2 yıllık GİO maceramdan sonra S3 mini siparişi ettim beyler. Gioyu elden çıkaracağım. 2.El piyasası ne durumda, ne kadara gider bilgilendirirseniz sevinirim.

150 ile 200 arası maalesef, ben zorda olsa 200 e verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

2 yıllık GİO maceramdan sonra S3 mini siparişi ettim beyler. Gioyu elden çıkaracağım. 2.El piyasası ne durumda, ne kadara gider bilgilendirirseniz sevinirim.

150 ile 200 arası maalesef, ben zorda olsa 200 e verdim.

250 civarı umuyordum. Neyse 200'e zorluyum bende. Teşekkürler.
  • Enhanced Rom'da "data/data" yı sd karta aktaramadım bir türlü. Link2sd bu işi yapmıyor, A2sd ile Mount2sd ile de yapamadım. Var mıdır bir çözümü?
  • Sarjim birden 56 dan 22 ye dustu. Bir saatde.n.beride 22 ayni.degismedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarjim birden 56 dan 22 ye dustu. Bir saatde.n.beride 22 ayni.degismedi

• Tlfona Format Attıgımızda Tüm Virüs Ve Zararlı yazılımlardan Kurtulmuş mu Oluyoruz..? Format Çeşidi Flan Farketmiyor dimi.
  • 170 TL'ye 2. el aldım nasıl iyi mi dostlar? Piyasasını pek bilmiyorum o yüzden sorayım dedim
  • Ayrıca telefonu sarjdan çıkarıyorum yüzde yüz olunca. Fakat çıkarır çıkarmaz yüzde 80'e dğşüyor. Sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Ayrıca telefonu sarjdan çıkarıyorum yüzde yüz olunca. Fakat çıkarır çıkarmaz yüzde 80'e dğşüyor. Sebebi nedir?

Bataryası eskimiştir veya orjina değildir. Ayrıca bildirim çubuğunda %100 işaretini bekleyin şarjda.
  • BEyler benim telefonda Navigasyona girmiyor gps açıyorum navigasyonuda açıyorum ama 2 saat konum bekleniyor diyor açılmıyor harita. Birde telefon bazen operada gezerken kitleniyor (başka uygulamalarda da oluyorda) ekran kararıyor sonra geri geliyor ama telefon reset atmış gibi açılış sesi ve pin kodu girme bölümleri yok. Açıldıktan sonra galeride sd kartı görmüyor. Resim çekicem sd kart yok diyor. Bazen kapanmasada görmüyor sd kartı.Sizde de bu durum var mı yoksa benim tel mi böyle. Garantiye hemen göndereyim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeDoom

BEyler benim telefonda Navigasyona girmiyor gps açıyorum navigasyonuda açıyorum ama 2 saat konum bekleniyor diyor açılmıyor harita. Birde telefon bazen operada gezerken kitleniyor (başka uygulamalarda da oluyorda) ekran kararıyor sonra geri geliyor ama telefon reset atmış gibi açılış sesi ve pin kodu girme bölümleri yok. Açıldıktan sonra galeride sd kartı görmüyor. Resim çekicem sd kart yok diyor. Bazen kapanmasada görmüyor sd kartı.Sizde de bu durum var mı yoksa benim tel mi böyle. Garantiye hemen göndereyim mi ?

Canı isteyince buluyor istemeyince bulmuyor navigasyonu, 2 yıldır kullanıyorum bir türlü çözemedim bazı huyunu, bir kadınları anlamak zor birde Gio'yu

• merhabalar forumu uzun zamandır takip ediyorum ve bir çok konuda rehberim olmuştur..
    sizlerin sayesinde bir çok şey öğrendim. aranıza katılıp aklımı karıştıran soruları sormak istedim..
    samsung android telefon almak istiyorum. benim için önemli olan sar değerinin düşük ve kamerasının yüksek olması.. uzun araştırmalarımdan fiyatı da pahalı olmayan mini 6500 - gio 5660 - y 5360 ve mini 5570 var. önerileriniz nedir acaba? yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: detay00

merhabalar forumu uzun zamandır takip ediyorum ve bir çok konuda rehberim olmuştur..
    sizlerin sayesinde bir çok şey öğrendim. aranıza katılıp aklımı karıştıran soruları sormak istedim..
    samsung android telefon almak istiyorum. benim için önemli olan sar değerinin düşük ve kamerasının yüksek olması.. uzun araştırmalarımdan fiyatı da pahalı olmayan mini 6500 - gio 5660 - y 5360 ve mini 5570 var. önerileriniz nedir acaba? yardımlarınızı bekliyorum

Kardeşim eğer kamera yüksek istiyorsan, mini2 gio ace gibi telefonlardan uzak dur derim, şimdi 599 650 civarı sony ericson experia ray var, 8mp hd kamerası donanımı yüksektir, ekranı gio ile aynıdır, eğer param yok diyorsan, gio fiyatından kamerası 3 mp yüksek bulamazsın, sadece htc wildfire s, samsung galaxy fit var, bunlarda sistemi çok yavaştır, ben kamerayı kafaya takmadığım için, 2 yıldır gio kullandım ardından 50 tl katarak htc explorer aldım, bundan sonrada bunu kullanmaya devam edeceğim, ömürlük cihaz istiyorsan ilk başta dediğim gib al derim, yok ben her 6 ayda bir tel değiştirim diyorsan, telefon seçemezsin malesef. tercih senin.

• quote:

merhabalar forumu uzun zamandır takip ediyorum ve bir çok konuda rehberim olmuştur..

Android olmamasi sorun olmayacaksa Nokia 700 oneririrm Giodan gectim cok fark var. Gps 10saniye sarji en az iki kati ekran daha kaliteli yazilim destegi az ama kesinlikle donanimi guclu oldugundan hizli calisan bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Kardeşim eğer kamera yüksek istiyorsan, mini2 gio ace gibi telefonlardan uzak dur derim, şimdi 599 650 civarı sony ericson experia ray var, 8mp hd kamerası donanımı yüksektir, ekranı gio ile aynıdır, eğer param yok diyorsan, gio fiyatından kamerası 3 mp yüksek bulamazsın, sadece htc wildfire s, samsung galaxy fit var, bunlarda sistemi çok yavaştır, ben kamerayı kafaya takmadığım için, 2 yıldır gio kullandım ardından 50 tl katarak htc explorer aldım, bundan sonrada bunu kullanmaya devam edeceğim, ömürlük cihaz istiyorsan ilk başta dediğim gib al derim, yok ben her 6 ayda bir tel değiştirim diyorsan, telefon seçemezsin malesef. tercih senin.

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.. 3.15 mp mini ve gio. tabii fiyat da önemli .. ve gio kullanan biri olarak çekim kalitesi nasıldır ? yok ne 6 ayı zaten ömürlük aradığım için bu kadar araştırıyorum , 6 aylık arasam bu kadar uğraşır mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

Android olmamasi sorun olmayacaksa Nokia 700 oneririrm Giodan gectim cok fark var. Gps 10saniye sarji en az iki kati ekran daha kaliteli yazilim destegi az ama kesinlikle donanimi guclu oldugundan hizli calisan bir cihaz.

teşekkür ederim cevabınız için.. nedense bu sefer nokia düşünmedim ama cihaza baktım özelikleri gerçekten iyi.. ama sar değeri çook ama çok yüksek :(

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim cevabınız için.. nedense bu sefer nokia düşünmedim ama cihaza baktım özelikleri gerçekten iyi.. ama sar değeri çook ama çok yüksek :(

1.5 2 aydir kullaniyorum bazen cok konustugum da olur ama bas agrisi vs yapmiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.5 2 aydir kullaniyorum bazen cok konustugum da olur ama bas agrisi vs yapmiyor.

gerçekten aklıma şimdi n700 girdi :/

• 
Sayfa: önceki 944945946947948
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.