Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (948. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolgago

quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

aynen banada şarjı uzun giden kasmayan donmayan oyunlarda ve uygulamalarda kasma donma çokme yaşamıcağım bi rom lazım.

Cm7 25.12.12 romu vardı baya bi süre onu kullandım şimdi S3 temali bi romdayim menü geçişleri felan arayuzu çok güzel link bulursam atarım
    bu iki romunda oyun performansları iyidir

s3 temalı olanı merak ettim. radyo çalışmıyormuş lazım olursa naparım sıkıntılı bi durum olur.
    quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

aynen banada şarjı uzun giden kasmayan donmayan oyunlarda ve uygulamalarda kasma donma çokme yaşamıcağım bi rom lazım.

Cm7 25.12 sürümü en stabilidir gerek şarj gerek hız konusunda. Tek sorunu radyo çalışmıyor.

radyonun çalışmaması ne kadar kötü olur bilemiyorum lazım olursa sıkıntı yaratcak.

• Kulaklık önerisi olan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Kulaklık önerisi olan yok mu?

Ep630 öneririm.
  • 2013 basında birçok yere güncelleme gelmiş gioya ama tr ye gelmemiş.çok beklentisi olmayanlar benim gibi almanya romunu sammobiledan indirip odin le atabilir.(belki daha önce söylenmiştir)...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Al kardeş S3 temalı rom

http://www.samsungio.com/Konu-galaxy-s3-4-2-2-stabil-hatasiz-gorev-yoneticisi-kamera-full-en-iyi-rom.html

• arkadaşlar androıd telefonlar oyun için flan ii amaa çabuk şarj bitio uzun yola çıkılmaz bu telefonlarla :))

bende bu telefondan var telefon bazen tuş kilidini bir anda açınca telefon donuyoooo sonra tuş kilidini kapatıp açmam gerekiyoooo böyle sorunları varrrr bu telefonun :DDD
  • Teşekkürler Tolga bey.
  • Bu arada dün Cm7 DroidGio v3.1 Attım fakat telefonu usb modem olarak kullanma seçeneği yok sadece wifi erişim noktası olarak kullanabiliyoruz.Bu linkini verdiğiniz Romda usb modem seçeneği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiGe38

Bu arada dün Cm7 DroidGio v3.1 Attım fakat telefonu usb modem olarak kullanma seçeneği yok sadece wifi erişim noktası olarak kullanabiliyoruz.Bu linkini verdiğiniz Romda usb modem seçeneği var mı?

Evet bulunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: B.E

http://dx.com/p/4-2v-2500mah-battery-charging-dock-station-set-for-samsung-s5830-i569-i579-2-flat-pin-plug-157636
    bu link teki bataryadan kullanan hiç varmı?

bataryayı şarj etmek için telefondan çıkarmak her seferinde kötü bi durum tabii ki ama kaç gün gider 3g ile merak ettim doğrusu. bende böyle bişi gördüm tek sorunu heryerde usb pc notebook tv yi nereden bulucaz? http://www.chargecardproject.com/

• quote:

quote:

http://dx.com/p/4-2v-2500mah-battery-charging-dock-station-set-for-samsung-s5830-i569-i579-2-flat-pin-plug-157636
    bu link teki bataryadan kullanan hiç varmı?

bataryayı şarj etmek için telefondan çıkarmak her seferinde kötü bi durum tabii ki ama kaç gün gider 3g ile merak ettim doğrusu. bende böyle bişi gördüm tek sorunu heryerde usb pc notebook tv yi nereden bulucaz? http://www.chargecardproject.com/

satılan 2$ sarj cıhazı ama önemli olan pilin 2500mAh özelliği olması.. ne kadar gerçektir acaba?

• selam arkadaşlar telefonu onumuzdeki günlerden bir gün çok yogun kullanıcak kardeşim. foto, video, facebook instagram tumblr vs. kaç saat gider 5 den 12 ye kadar yeter 6 7 saat ama yetmiceğini düşünüyorum. napmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn.95 -- 26 Mayıs 2013; 14:19:49 >
  • quote:

selam arkadaşlar telefonu onumuzdeki günlerden bir gün çok yogun kullanıcak kardeşim. foto, video, facebook instagram tumblr vs. kaç saat gider 5 den 12 ye kadar yeter 6 7 saat ama yetmiceğini düşünüyorum. napmalıyım ?

Yedek batarya alabilirsiniz bencede yetmez

• Gio'yu emekliye ayırdım Samsung Galaxy S4 aldığımdan dolayı.Her ne kadar bataryası dayanmasada,arama yaptıktan sonra ekranı hemen açılmasada,donma yapsada iyi ve kötü günler geçirdik birbirimizle Ama artık Gio için dinlenme vakti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost911 -- 28 Mayıs 2013; 19:59:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

Gio'yu emekliye ayırdım Samsung Galaxy S4 aldığımdan dolayı.Her ne kadar bataryası dayanmasada,arama yaptıktan sonra ekranı hemen açılmasada,donma yapsada iyi ve kötü günler geçirdik birbirimizle Ama artık Gio için dinlenme vakti

Çekmecenin bas kosesi onun olsun

Bende 700u elden cikarip s3 mini almayi dusunuyorum uygulamasizlik cok kotu oluyor

• quote:

Gio'yu emekliye ayırdım Samsung Galaxy S4 aldığımdan dolayı.Her ne kadar bataryası dayanmasada,arama yaptıktan sonra ekranı hemen açılmasada,donma yapsada iyi ve kötü günler geçirdik birbirimizle Ama artık Gio için dinlenme vakti

Hayırlı olsun.. iyi günlerde kullan...aynı şeyi yapmayı planlıyorum.. nereden aldığını sorabilirmiyim? yeri burası değil ama istersen özelden yaz.
    fiyat farkları ~300tl kadar... ithalatcı firma garantisi ile genpa/kvk arasında!!

• quote:

quote:

Hayırlı olsun.. iyi günlerde kullan...aynı şeyi yapmayı planlıyorum.. nereden aldığını sorabilirmiyim? yeri burası değil ama istersen özelden yaz.
    fiyat farkları ~300tl kadar... ithalatcı firma garantisi ile genpa/kvk arasında!!

Teşekkür ederim hocam,inşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanırım Ürünü Teknosa'dan 1999 tl ye Samsung Türkiye garantili ve Cepkask ile birlikte aldım,paralel ithalat ürünlerine hiç sıcak bakmıyorum

Gio'dan sonra S4 ilaç gibi geldi,uçuyor cihaz adeta biraz ısınsada

Not: Mesaj atma saatim ilgimi çekti 11:11:00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost911 -- 29 Mayıs 2013; 11:11:54 >

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam,inşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanırım Ürünü Teknosa'dan 1999 tl ye Samsung Türkiye garantili ve Cepkask ile birlikte aldım,paralel ithalat ürünlerine hiç sıcak bakmıyorum

Gio'dan sonra S4 ilaç gibi geldi,uçuyor cihaz adeta biraz ısınsada

Not: Mesaj atma saatim ilgimi çekti 11:11:00

teşekkürler.. ben de paralel ithalata sıcak bakmıyorum ama arada ciddi farklar oluşmaya başlamış..
    tekrar iyi günlerde kullanma dileği ile

• Arkadaslar batarya benim bitti acaba nerden uygun fiyata temin edebilirim ? Orjinal bataryaya 60 lira fiyat cekiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.