Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (950. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 948949950951952
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben telefonu 2.el 250 tl aldım ve sağlam çıktı,

root kilidini açtım, recovery mod yükledim ardından apex sense 3.1 ultra android 4.0.4 rom yükledim

google playden satın aldığım asphalt7 yi 2.3.6 romda donanım yetmiyor diye yüklemedi, bu yazdığım romda bir deneyim dedim, yükledi ve çokta hızlı oynatıyor :D hiç ummazdım bu kadar performans vereceğini... işlemci 800 mhzde kullanıyorum ve hafızayı sd kartta ext alanı açıp rom zaten otomatik tanıyor hiçbir programa gerek yok, şimdi 30 dan fazla oyun yüklü, dahada yüklenebiliyor, inşallah uzunca bir süre kullanmayı düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Ben telefonu 2.el 250 tl aldım ve sağlam çıktı,

root kilidini açtım, recovery mod yükledim ardından apex sense 3.1 ultra android 4.0.4 rom yükledim

google playden satın aldığım asphalt7 yi 2.3.6 romda donanım yetmiyor diye yüklemedi, bu yazdığım romda bir deneyim dedim, yükledi ve çokta hızlı oynatıyor :D hiç ummazdım bu kadar performans vereceğini... işlemci 800 mhzde kullanıyorum ve hafızayı sd kartta ext alanı açıp rom zaten otomatik tanıyor hiçbir programa gerek yok, şimdi 30 dan fazla oyun yüklü, dahada yüklenebiliyor, inşallah uzunca bir süre kullanmayı düşünüyorum...

Gio mu telefon?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benım sarj su gibi gidiyor arkadaş ya napmam lazım ram mi yetmiyor uygulamalar mı sömürüyor anlamadım yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Benım sarj su gibi gidiyor arkadaş ya napmam lazım ram mi yetmiyor uygulamalar mı sömürüyor anlamadım yaa

bataryada şişme var mı?
    birde dururken mi yoksa aktif kulanımdamı bitiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Investigator -- 6 Haziran 2013; 21:32:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Benım sarj su gibi gidiyor arkadaş ya napmam lazım ram mi yetmiyor uygulamalar mı sömürüyor anlamadım yaa

bataryada şişme var mı?
    birde dururken mi yoksa aktif kulanımdamı bitiyor?

Bataryada şişme yok.. Elime aldığımda hele ki wifi yada mesajlaşmada birer birer hızlı bir şekilde düşüyor yüzdelik. Hiç bir rom filan atmadım orjinali duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtesliPanda

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Ben telefonu 2.el 250 tl aldım ve sağlam çıktı,

Gio mu telefon?

Yok kardeş htc explorer, sanırsam yanlış konuya yazmışım, gioyu sattım ben, kusura bakmayın kafanızı karıştırdım..

• selamlar simdi benim 2 yillik garantim var garantiye gotursem (teknosa) ne demem gerek ? sarjim cabuk bitiyor desem bataryayi degistircekler alt tarafi ama en az 2 hfta tel. siz kalicam paketimde bosa gidcek. aslinda bataryayi aninda degistirseler bnde test etsem kendim normal kullanimda ne kadar gidicek sarj ayniysa pilde prob. yok demektir. teli degistirme ihtimalleri var mi ?

• arkadaşlar merhaba

2011 de aldıgım galaxy gio nun şarsı şu sıralar çabuk dolup çabuk bitiyor . ama öyle böyle değil yani 5 dk da şarj biter mi be
    telefonu sadece root ettim . ekranı en kısıkta . 10 dk sonra şarj cihazına takın diyor . allahım kafayı yiyecem satsam satamıyorum çok ucuza gidecek

acaba sorun bataryadan mıdır yeni alsam düzelir mi dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

arkadaşlar merhaba

2011 de aldıgım galaxy gio nun şarsı şu sıralar çabuk dolup çabuk bitiyor . ama öyle böyle değil yani 5 dk da şarj biter mi be
    telefonu sadece root ettim . ekranı en kısıkta . 10 dk sonra şarj cihazına takın diyor . allahım kafayı yiyecem satsam satamıyorum çok ucuza gidecek

Buyuk ihtimalle bataryadandir

• flash player yüklenmiyor nasıl yapabilirm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LagalugaMen

flash player yüklenmiyor nasıl yapabilirm..

Telefonu rootlaman gerekir
    Root garantiyi goturur

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

quote:

Root garantiyi goturur

unroot yapınca garanti geliyor. ben şuan rom attım orjinale dönünce root u da kaldırınca garanti gelecek di mi? ben öyle biliyorum yani
  • arkadaşlar gio da bildirim sesi hep aynı. mail gelse, face den bldirim gelse, sms gelse, batarya bitiyor uyarısı gelse, hepsinde aynı sesi veriyor.. bu bildirim seslerini farklı yapmanın bir yolu yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

quote:

quote:

Root garantiyi goturur

unroot yapınca garanti geliyor. ben şuan rom attım orjinale dönünce root u da kaldırınca garanti gelecek di mi? ben öyle biliyorum yani

Geliyor

• Yüzlerce kez rom atmışımdır.Telefonun titreşimi bozuldu,orj. rom yükleyip verdim servise;tamir edip verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1tiger1

Yüzlerce kez rom atmışımdır.Telefonun titreşimi bozuldu,orj. rom yükleyip verdim servise;tamir edip verdiler.

bunu gördüğüme çok sevindim orjinal rom atıp vericem şarjı cabuk bitiyor aşırı cabuk hangi romu atsam su gibi içti sarjı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

quote:

Orijinalden alıntı: 1tiger1

Yüzlerce kez rom atmışımdır.Telefonun titreşimi bozuldu,orj. rom yükleyip verdim servise;tamir edip verdiler.

bunu gördüğüme çok sevindim orjinal rom atıp vericem şarjı cabuk bitiyor aşırı cabuk hangi romu atsam su gibi içti sarjı.

İstedigin Turkiye orj. romu atabilirsin.

• Muhtemelen daha önce de yazılmıştır ancak bulamadım. Telefonum kendiliğinden google arama motoruna giriyor. Özellikle mesajlara girince sık yapıyor. Bu sorun için önerisi olan var mı? Daha önce 2 defa servise gitti ancak sorun çözülmedi. Tekrar gittiğinde telefon yenilenir mi?

Düzenleme: gidişlerinden birinde bu sorun yazılmamış. garantiden değişim talebi için 2 defa aynı sorun çıkması mı gerekiyor yoksa 2 defa aynı sorun çözülmeyip üçüncü defa gitmesi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FE2F1DE54 -- 15 Haziran 2013; 22:41:48 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

arkadaşlar merhaba

Buyuk ihtimalle bataryadandir

evet aynen öyle oldu . dün 35 tl ye orijinal batarya aldım . ilk günkü gibi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Muhtemelen daha önce de yazılmıştır ancak bulamadım. Telefonum kendiliğinden google arama motoruna giriyor. Özellikle mesajlara girince sık yapıyor. Bu sorun için önerisi olan var mı? Daha önce 2 defa servise gitti ancak sorun çözülmedi. Tekrar gittiğinde telefon yenilenir mi?

Düzenleme: gidişlerinden birinde bu sorun yazılmamış. garantiden değişim talebi için 2 defa aynı sorun çıkması mı gerekiyor yoksa 2 defa aynı sorun çözülmeyip üçüncü defa gitmesi mi?

Eliniz terlediginde veya telefon bi sekilde suya degdiginde soldaki menu tusu basili kaliyodur o sorun oldugunda telefonun solundaki dokunmatik menu tusunu elinizle silin sorun cozlulut

• 
Sayfa: önceki 948949950951952
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.