Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (952. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 950951952953954
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jelly Bean rom çıkarıyor maclaw fakat batarya süresi neredeyse cm7 ile yarı yarıya ... çabuk bitiyor 3gyi açtığın an yüzde 10 gidiyo :) isteyenhttp://maclaw.pl/ den indirip deneyebilir..
  • Beyler artık bişi yapmam lazım paketim bitti, sorun şu; gio'mun şarjı çabuk bitiyor hangi romu attıysam hepsinde şarj çabuk bitti, acaba ben mi çok kullanıyorum, yoksa bataryada mı sorun var. mesela adam yazmış şarj romu bende bu rom 8 saat dayanıyor ama başka birinde 1 gün. şimdi ben yeni batarya mı alsam yoksa garantiye mi versem ne yapmalıyım sizce? birde en masrafsız yolu seçmek istiyorum gio için çok para harcamak saçma olur garantiye versem para almadan bataryayı değiştirler mi? olmazsa da 20tl'lik bi batarya alırım. yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

beyler gioya jelly bean çıkcak mı ?

Sen ne diyon birader telefon 2.3te bile ramın tamamını kullanıp menüde ağırlaşıyor. cyanogenden allah razı olsun paramı çöpten kurtardı uzun zamandır cm7deyim.

Hocam o cihazın suçu değil aslında. Samsung'un uygulamaları ve o touchwiz teması aşırı ram kullanmakta. Wonder bile ölü durumda oluyor touchwiz kurulu iken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

Beyler artık bişi yapmam lazım paketim bitti, sorun şu; gio'mun şarjı çabuk bitiyor hangi romu attıysam hepsinde şarj çabuk bitti, acaba ben mi çok kullanıyorum, yoksa bataryada mı sorun var. mesela adam yazmış şarj romu bende bu rom 8 saat dayanıyor ama başka birinde 1 gün. şimdi ben yeni batarya mı alsam yoksa garantiye mi versem ne yapmalıyım sizce? birde en masrafsız yolu seçmek istiyorum gio için çok para harcamak saçma olur garantiye versem para almadan bataryayı değiştirler mi? olmazsa da 20tl'lik bi batarya alırım. yardımlarınızı bekliyorum.

enhanced rom en iyi batarya süresi veren rom..onu bir deneyin parlaklığı 3g flan kapayın kullanmadığınız da ... yine olmazsa ve garantisi varsa servise yollayın değiştirirler ...benim batarya şişmişti 50 liaraya orjinal aldım ama şuanki aklım olsa almam..bu batarya da çabuk bitmeye başladı...20 liraya 2 tane al değiştire değiştire kullan ..

• quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

quote:

Sen ne diyon birader telefon 2.3te bile ramın tamamını kullanıp menüde ağırlaşıyor. cyanogenden allah razı olsun paramı çöpten kurtardı uzun zamandır cm7deyim.

Hocam o cihazın suçu değil aslında. Samsung'un uygulamaları ve o touchwiz teması aşırı ram kullanmakta. Wonder bile ölü durumda oluyor touchwiz kurulu iken.

2.3.6 kullanırken yazılım güncelleştirme vs. her türlü programı root ile dondurdum(hatta google mapsi bile). Artı olarak en az ram harcayan launcheri bulup yükledim. Yine bir şey değişmeyince geçtim cmye rahatladım şu an En az 120 mb boş alanım oluyor internette gezerken.

Ayrıca cihazın suçu rami fazla kullanması değil, bu androidin suçu. Cihazın suçu kullanacak rami olmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 8 Temmuz 2013; 13:46:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

quote:

2.3.6 kullanırken yazılım güncelleştirme vs. her türlü programı root ile dondurdum(hatta google mapsi bile). Artı olarak en az ram harcayan launcheri bulup yükledim. Yine bir şey değişmeyince geçtim cmye rahatladım şu an En az 120 mb boş alanım oluyor internette gezerken.

Ayrıca cihazın suçu rami fazla kullanması değil, bu androidin suçu. Cihazın suçu kullanacak rami olmaması

Cm 7.2 çok iyi gio için. Simpligio var birde stok tabanlı ama onda da mobil veri bazen açılmıyor yeniden başlatmak gerekiyor.

• Şarj için 2.2.1(froyo stock sürüm) ve jonas hendrick rom bire bir
  • Arkadaşlar S5660 Gio için en uygun ve kararlı sürüm hangisidir? 2.3.6 mı 2.3.3 mü? Bunların hangi romu stock veya custom fark etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks6141

Arkadaşlar S5660 Gio için en uygun ve kararlı sürüm hangisidir? 2.3.6 mı 2.3.3 mü? Bunların hangi romu stock veya custom fark etmez

stock icin 2.3.3
    custom icin droidgio, miraclev4, simpligio gibi romlar var hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı batarya sorunu bendede vardı şişmişti bugün aldım batarya bakalım nası olacak
  • Gioya artik dayanamiyorum biktim kasmalarindan ne yapmaliyim?

• Benim gionun bataryası sıstı.Bunu samsung bayısıne gotursem degıstırırler mı?Bır de garantıye gonderırken 18 yasından kucuk olmam sorun cıkarır mı?Telefonun garantısı var

• beyler 20 tl ye batarya buldum kullansam bi sorun olur mu?
  • quote:

beyler 20 tl ye batarya buldum kullansam bi sorun olur mu?

6-7 ay kullndım bır sorun olmadı ama zamanla sarj tutmamaya basladı

• quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

quote:

orjinal bataryana ne oldu?
  • quote:

quote:

quote:

Şişmişti,şarj tutmuyordu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şişmişti,şarj tutmuyordu

o zaman en iyi 20 liralık yan sanayi almak galiba çünkü orjinale 40-50 tl verenlerinde hemen bozuluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şişmişti,şarj tutmuyordu

o zaman en iyi 20 liralık yan sanayi almak galiba çünkü orjinale 40-50 tl verenlerinde hemen bozuluyor.

Garantisi varsa servise ver.Ben bugün verdim bakalım ne olacak.Daha önce gönderip yenisiyle değiştirilenler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: themaniak

quote:

Arkadaşlar S5660 Gio için en uygun ve kararlı sürüm hangisidir? 2.3.6 mı 2.3.3 mü? Bunların hangi romu stock veya custom fark etmez

stock icin 2.3.3

Teşekkür ederim hocam ben de custom rom olarak droidgio ve simpligio arasında kalmıştım. Sizin bir tavsiyeniz var mı pil ömrü ve akıcılık olarak hangisini önerirsiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: themaniak

quote:

stock icin 2.3.3

Teşekkür ederim hocam ben de custom rom olarak droidgio ve simpligio arasında kalmıştım. Sizin bir tavsiyeniz var mı pil ömrü ve akıcılık olarak hangisini önerirsiniz?

hocam simpligioyu hic denemedim odinden kuruldugu icin ama droidgio su ana kadat kullandigim en performansli rom

• 
Sayfa: önceki 950951952953954
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.