Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (954. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Froyo iyi aslında ram kullanımı açısından ama Wifi hata veriyordu ve telefonu yeniden başlatmak gerekiyordu Wifi'yı tekrardan açmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: Britz

quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

beyler gioya jelly bean çıkcak mı ?

Sen ne diyon birader telefon 2.3te bile ramın tamamını kullanıp menüde ağırlaşıyor. cyanogenden allah razı olsun paramı çöpten kurtardı uzun zamandır cm7deyim.

Dayanamayıp değiştirmişsin telefonu hocam

Değiştirmedim şu an durumum müsait değil ama inşallah 1-2 aya kadar alıcam . Şu an froyoya geçtim, cm7 sıktı. 1-2 bug dışında froyoyu da çok seviyorum.

Ben artık dayanamamaya başladım. En büyük sıkıntı RAM, Dahili Hafıza, Flaş ve Ön kamera oldu benim için.

Hadi ön kamerayı flaşı geç ram çok düşük arkada 2 uygulama olsun kasmalar başlıyor. Her ROM da böyle bu. Google Chrome, Yandex tarayıcı bile kullanamıyoruz. En ezik oyun Subway Surfers'ı bile. 1-2 Ay sonra güle güle Gio.

• quote:

Orijinalden alıntı: Britz

Ben artık dayanamamaya başladım. En büyük sıkıntı RAM, Dahili Hafıza, Flaş ve Ön kamera oldu benim için.

Hadi ön kamerayı flaşı geç ram çok düşük arkada 2 uygulama olsun kasmalar başlıyor. Her ROM da böyle bu. Google Chrome, Yandex tarayıcı bile kullanamıyoruz. En ezik oyun Subway Surfers'ı bile. 1-2 Ay sonra güle güle Gio.

Hafıza ve ram beni de deli ediyor. Rami froyoya geri dönerek çözdüm, touchwizin de en hızlı hali froyoda. Tarayıcı olarak telefonu en az opera mini kullandığı için onu tercih ettim.

Zaten bu telefondan performans falan beklenmez, ben towerblox ve doodlejumptan başka oyun bulundurmuyorum telefonda. Ne şarj dayanıyor ne kasmadan oyun oynanabiliyor. Bike race yüklemiştim bi ara, allahın flaş oyunu bildiğin ama kasıyor işte

• Subway Surfers oynanabiliyor ama kasmalar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Subway Surfers oynanabiliyor ama kasmalar oluyor.

Aynen rootlayım allem edip kallem edip yapabiliyoruz ama kasıyormu yine kasmalar oluyor. Ben google playdan paşa paşa indirmeliyim abicim bu telefon artık yetmiyor
  • Britz kullanıcısına yanıt
    Overclock yapıp denemek lazım ama parasına göre bu işler, rahat oynamak istiyorsak kesenin ağzını açmak gerekiyor.
  • quote:

Overclock yapıp denemek lazım ama parasına göre bu işler, rahat oynamak istiyorsak kesenin ağzını açmak gerekiyor.

Hocam root edeli 5 ay oldu şuan 4. romumdayım kerneller tweakslar denedim overclock 921 hep onu saymıyorum bile ama telefonun ram düşükse saydıklarım boş.
  • Jelly Bread kullanıyorum ben şu anda gayet iyi ama cm7 tabanlı romların da eksisi şarjın kısa sürede bitmesi oluyor genelde. Zaten yoğun kullanımda 12 - 13 saatte bitiyor benim telefonun şarjı. Ben 921'e aldım ama siyah ekran oldu bir kere ben de eski ayarına çektim tekrardan. Dediğiniz gibi telefonda ne özellik varsa o yoksa tweak, kernel bir nebze işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 25 Temmuz 2013; 4:18:55 >
  • quote:

Jelly Bread kullanıyorum ben şu anda gayet iyi ama cm7 tabanlı romların da eksisi şarjın kısa sürede bitmesi oluyor genelde. Zaten yoğun kullanımda 12 - 13 saatte bitiyor benim telefonun şarjı. Ben 921'e aldım ama siyah ekran oldu bir kere ben de eski ayarına çektim tekrardan. Dediğiniz gibi telefonda ne özellik varsa o yoksa tweak, kernel bir nebze işe yarıyor.

arkadaşlar babama bu telefonu aldık yanlız telefon 1. senenin üstüne hemen arızalandı şarja takıyorsunuz batarya acayiip ısınıyor. telefon çoğu zaman sapıtıyor ne yapmam gerekir ??

nerdende gittik aldık bu telefonu anlamadım gitti arkadaş

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Garantiye gönderdiniz mi? Garantisi varsa hiç uğraşmayın.
  • Beyler telefon banyoya düştü zar zor çıkardım pirincde beklettim bi sorun yok derken sensorü bozuldu kalibrasyon ayarlarini yaptim ama nafile illaki servise mi gitmesi gerekiyo bu sorunu cozmek acil cozmem lazim lutfen yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonumda facebook paketi var fakat veri dolaşımını etkin hale getiriyorum hemen TL gidiyor. Buna bir çözüm yok mu ?
  • arkadaslar yarin bu telefonda alcam telefonculardaki fiyati ne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: H.B.V

Arkadaşlar telefonumda facebook paketi var fakat veri dolaşımını etkin hale getiriyorum hemen TL gidiyor. Buna bir çözüm yok mu ?

Hocam paketin devreye girdiginden eminmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Goal68

arkadaslar yarin bu telefonda alcam telefonculardaki fiyati ne kadar

Kaç senedir piyasada bu telefon.Eskidi artık.Alınmaz bu saatten sonra.
  • Arkadaşlar telefonu alalı tam 1 yıl oldu.
    Ufak çaplı oyunlar, programlar var toplam 5-6 mb onun haricinde Facebook ve Twitter var yer tutan ama menü'de bazen inanılmaz yavaşlama oluyor kapayıp tekrar açıyorum . Whatshapp indireceğim çok yavaşlar diye indirmiyorum.

Ne önerirsiniz ne yapmalıyım ?? ( 2 gb harici hafıza var.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35bna -- 14 Ağustos 2013; 17:19:34 >
  • Gio iyice dandikleşti.Armv6'ya artık hiçbir şey gelmiyor.İşlemcisi ve ram miktarı da çok düşük.Bunu alcağınıza gidin iphone 3gs alın bin kat daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

Gio iyice dandikleşti.Armv6'ya artık hiçbir şey gelmiyor.İşlemcisi ve ram miktarı da çok düşük.Bunu alcağınıza gidin iphone 3gs alın bin kat daha iyidir.

Bundan bi once ki telefonun galaxy gio idi. Ah ulan ne cektim be telefondan. Chrome tarayici bile uyumlu degildi. 2 uygulama yukle donuyordu bazen klavye bile açılmıyordu.

• LG L3 bile armv7.Daha ucuz nerdeyse.Bu dandik gio armv6.Aldığıma pişmanım.Telefon çöp nerdeyse.Sakın bu telefonu sıfır almayın.Ona verceğiniz sıfır fiyatına temiz 2. el kat kat daha iyi telefonlar var.
  • 
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.