Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (956. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 954955956957958
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gio bence en iyi 2.3.3 ile çalışıyor, 2.3.6 eziyetine katlanmayı denemeyin bile.
  • arkadaslar merhaba teknosada galaxy gioyu incelediğimde tuş kilidi böyleydi. kendi telefonumda böyle bir secenek yok. google playden indirdiklerim hep virüslü çıkıyor bana önerebileceğiniz yerler var mı bu tuş kilidini acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cappucino -- 1 Eylül 2013; 20:45:21 >
  • Telefonunuzun android sürümü ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cappucino

arkadaslar merhaba teknosada galaxy gioyu incelediğimde tuş kilidi böyleydi. kendi telefonumda böyle bir secenek yok. google playden indirdiklerim hep virüslü çıkıyor bana önerebileceğiniz yerler var mı bu tuş kilidini acaba?

2.3.3 yada 2.2 yükleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

arkadaşlar telefonum son günlerde kendi kendine kapanıyor.
    durup dururken oluyor.
    hiçbir işlem yapmıyorum açık olan bir işlem yok wifi vs.
    bir bakıyorum telefonum kapanmış.
    bunu yaşamış arkadaşlar var mı acaba?
    problem nedir sizce?

aynısı geçen gün bende de oldu. bi baktım kapanmış. ne yaptıysam açılmadı. sonra yaklaşık 4 saat sonra kendiliğinden açıldı :S
  • yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. temiz 2-3 darbesi var çizik falan yok. 150-200 liraya okutmam mümkün mü?
  • en stabil ve kullanışlı olanı 2.3.3 mü...
  • evet arkadaşlar dün itibariyle galaxy giomu emekliye ayırdım.2 yıl götürdü beni saolsun.2 kere servise gitti ama hala çalışır durumda.artık sony xperia sp kullanıcısıyım.resmen eşekten inip ata binmiş gibi oldum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: abormen

en stabil ve kullanışlı olanı 2.3.3 mü...

Kesinlikle.
  • Ram ve hiz konusundan cok sikayetci olanlar custom rom yuklemeniz en iyisi olur ama garantiniz gidebilir.

Gio s3 romunu kullaniyorum hem internet hem youtube hemde muzik acabiliyorum sorun olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxy gio için beyaz şeffaf gerçek silikon kılıf isteyen varmı :)

kırılmaz eğilmez asla bükülmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 26 Eylül 2013; 23:12:28 >

• En iyi rom enhanced 2.3.6 dır, net
  • Bende gecikmeli olarak GIO sahibi oldum.(Hediye)
    Resimlerimi şifreleyecek prg. arıyorum. Birkaç tane kurdum beğenmedim kaldırdım.
    KIZMADAN 319 SAYFAYI OKU DEMEDEN Tavsiye bir program.
    Selam ve saygılar.
  • Şu telefona 600 TL verdim ya acemilikle... En azından bir oyunu ağız tadıyla oynasaydım iyiydi... İçime oturdu yemin ediyorum.
  • Wessaur kullanıcısına yanıt
    Wifi, Mobil Ağ ve Mobil Ap'yi sık kullanınca Wifi ve Mobil Ap hata veriyor nedense, sizde böyle bir şey oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Şu telefona 600 TL verdim ya acemilikle... En azından bir oyunu ağız tadıyla oynasaydım iyiydi... İçime oturdu yemin ediyorum.

2 yil once guzel cihazdi hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bendede gio var ama bi kaç gündür hafıza sıkıntısı çekiyorum. Whatsapp'ı sd karta taşımak istiyorum ,telefonu rootladım ve sistemdeki dosyaları görebiliyorum fakat programın düzgün çalışması için hangi dosyaları sd karta taşımam lazım söylerseniz sevinirim.
  • Beyler benim telefon artık bezdirdi, 1.5 senedir kullanıyorum. Rom-Root olayına girmek istiyorum ama internette adam akıllı okuyabileceğim, yapabileceğim bir kaynak göremedim. Yardımcı olabilecek bir arkadaş ya da link verirseniz sevinirim.
  • kumutk K kullanıcısına yanıt
    bnce ace daha ii ve daha şık
  • Arkadaşlar beni bilirsiniz, 2 sene gio kullandıktan sonra, htc explorer ile takas ettim, 4 ay da onu kullandım, şimdi 200 tl üzerine katıp sony ericson xperia arc s aldım :) maddi durumum bu yönde iyi değil maalesef ve internetten alışveriş yapamam, telefoncu arkadaş sağolsun yardımı ile kamerası iyi bir telefon aldı, artık pek oyun oynamıyorum zaten, sizcede nasıl odu :)
  • 
Sayfa: önceki 954955956957958
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.