Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (957. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.133.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 955956957958959
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala bu telefonu kullananlar var mı yaa. Arkadaşlar değiştirin kurtulun ben kurtuldum "Dünya varmış" diyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Arkadaşlar beni bilirsiniz, 2 sene gio kullandıktan sonra, htc explorer ile takas ettim, 4 ay da onu kullandım, şimdi 200 tl üzerine katıp sony ericson xperia arc s aldım :) maddi durumum bu yönde iyi değil maalesef ve internetten alışveriş yapamam, telefoncu arkadaş sağolsun yardımı ile kamerası iyi bir telefon aldı, artık pek oyun oynamıyorum zaten, sizcede nasıl odu :)

Hocam gio ya don ,seni unutmayacagiz ,hayirli bayramlar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bustoll kullanıcısına yanıt
    Ahh kardeş ahh, paramız olsa da değiştirebilsek keşke.
  • Hanıma büyük ihtimal G2 veya Pro alacağım. Gio bana kalacak...Vay arkadaş...! Bir asır geriden geliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 15 Ekim 2013; 23:58:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Ahh kardeş ahh, paramız olsa da değiştirebilsek keşke.

Insallah herkes istedigi telefona sahip olur

• Arkadaşlar merhaba,
    Telefona dün rom yükledim, miracle v4. memnun gibiyim. Eski
    halinden kat kat iyi geldiği için şu an iyiyi kötüyü ayırt edecek
    durumda değilim. Sadece tek sıkıntım, mesaj yazarken 60
    karakterden sonra falan ikinci mesaja, yine 60 karakterden sonra
    üçüncü mesaja geçiyor.
    Bunun ayarlarını bilen var mı acaba? Eskiden böyle değildi ya.
    Orijinal romundayken. Durduk yere fazla sms gitmesin şimdi.
    Teşekkürler.

• quote:

Arkadaşlar beni bilirsiniz, 2 sene gio kullandıktan sonra, htc explorer ile takas ettim, 4 ay da onu kullandım, şimdi 200 tl üzerine katıp sony ericson xperia arc s aldım :) maddi durumum bu yönde iyi değil maalesef ve internetten alışveriş yapamam, telefoncu arkadaş sağolsun yardımı ile kamerası iyi bir telefon aldı, artık pek oyun oynamıyorum zaten, sizcede nasıl odu :)

Abi sayende ne oyunlar oynadık ne romlar kurduk ya. Gio ilk android deneyimimdi. Sonra motorola atrixe geçtim bildiğiniz çağ atladım. Şimdi huawei visiona düştüm gerçi ama, hedef yazın lg g2 almak
  • Bazen telefonda biri arayınca açıyorum fakat telefon çalmaya devam ediyor, bu sırada karşıdakinin sesi geliyor.Bu sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Bazen telefonda biri arayınca açıyorum fakat telefon çalmaya devam ediyor, bu sırada karşıdakinin sesi geliyor.Bu sorunu yaşayan var mı?

Hocam sizde yine iyi, bende mesela bir kişiyi arıyorum fakat başkasını aramış oluyorum ve kapatmaya çalışıyorum meğersem rehberdeki bütün herkesi aramış telefon herkesin sesi bir anda geliyor falan gio bezdirmişti
  • Mekolibs kullanıcısına yanıt
    Sizin olay konferansa girmiş.
  • satılık gio çooooooooook temiz 190 lira
  • Selam arkadaşlar;Geçenlerde telefonumu şarja takıp çıkarttıktan sonra telefonum sürekli kendiliğinde kapanmaya başladı ve kapandıktan sonra açmaya çalışınca bataryası tam dolu olmasına rağmen ''batarya boş'' ibaresi beliriyor ve açılmıyor.Lakin Recovery mod da çok da güzel açılıyor.2 adet bataryam var ikisinde de aynı hatayı veriyor.Ayrıca telefon açıkken şarja takıp çıkarınca halen şarj oluyor ibaresi gitmiyor.

Not:4 aydır CM7.2 DroidGioV2.3 rom kullamaktayım son 4 gündür bir çok rom denedim ama hiç bir işe yaramadılar.En son çare orijinal rom yükleyeceğim ammavelakin çözüm olacağını sanmıyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• arkadaşlar merhaba.benim gioda ses karşı tarafa bayağı az gidiyor.gerçi ben de gelen sesi az duyuyorum.böyle bir sorunum var.sorunu çözemezsem satmaya kadar gidecek bu iş.ne dersiniz bunun bir yolu var mı?teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Şu telefona 600 TL verdim ya acemilikle... En azından bir oyunu ağız tadıyla oynasaydım iyiydi... İçime oturdu yemin ediyorum.

2 yil once guzel cihazdi hocam :)

Hocam aksine 2 yil oncede kotu bir cihazdi ne temple run nede subway aciyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlo -- 2 Aralık 2013; 20:55:55 >
  • 1 sene gio kullandım lakin beni nasıl bezdirdiyse artık geçenlerde iphone 5c aldım gio inanın verdiğiniz parayı kuruşuna kadar haketmeyin bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: narqotik

1 sene gio kullandım lakin beni nasıl bezdirdiyse artık geçenlerde iphone 5c aldım gio inanın verdiğiniz parayı kuruşuna kadar haketmeyin bir cihaz.

2 seneye yakında ben kullandım, bilenler bilir beni :) şimdi ise galaxy s2 kullanıyorum :) aralığın sonuna doğru androide ve ios, wmobile, gta san andreas geliyor, tam zamanında aldım s2 yi, :)artık rahatlıkla oynarız..
  • quote:

quote:

1 sene gio kullandım lakin beni nasıl bezdirdiyse artık geçenlerde iphone 5c aldım gio inanın verdiğiniz parayı kuruşuna kadar haketmeyin bir cihaz.

2 seneye yakında ben kullandım, bilenler bilir beni :) şimdi ise galaxy s2 kullanıyorum :) aralığın sonuna doğru androide ve ios, wmobile, gta san andreas geliyor, tam zamanında aldım s2 yi, :)artık rahatlıkla oynarız..

s2 yi bende almayı dusunuyorum ne kadar aldınız ve nasıl telefon şarjı nasıl gidiyor performansı nasıl ? bilgilendirirsen sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

quote:

quote:

s2 yi bende almayı dusunuyorum ne kadar aldınız ve nasıl telefon şarjı nasıl gidiyor performansı nasıl ? bilgilendirirsen sevinirim

Ben ikinci el aldım, fiyat 500 e geldi bana, şarjı aynı gio gibi gidiyor zaten hepsi aynı değilmi, telefon bence çok hızlı, ben s3 ten daha çok seviyorum s2 yi, şimdi orjinal 4.1.2 yükledim siyah kernel dosyası yükledim telefon şimdi yağ gibi kayıyor :D kısacası eşşekten inip ferrariye binmiş gibi olduk :) oyun sorunu yok, yavaşlama sorunu yok, hafıza sorunu yok, şükür bügünüme

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    İyi bilirim seni,gio formda falan baya emeğin var hakkın ödenmez.s4 mü 5c mi arasında çok gelgit yaptım ama google markette uygulama azlığı ve android yazılım ile telefon markalarının çıkarmış olduğu kendi telefonlarının donanımın uyumsuzluğu olsun,beni iphone itti açıkcası.Bu arada hayırlı olsun yeni telefonun güle güle kullanırsın inşallah.
  • Usta benim titreşim bozuldu titremiyor ya ne yapmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 955956957958959
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.