Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (955. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 953954955956957
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl gio kullandım gelde bana sor :) şimdi ise htc explorer kullanıyorum, giodan daha hızlı. Bu telefonuda değiştireceğim, yakında limua 620 geçebilirim, artık rom rot işlerinden cidden sıkıldım, gerçi androidden sıkıldım, ya iphone alıp hiç kurcalamadan kullan yada limua al otur köşene, hayatımda ilk defa 2 yıl telefon kullandım oda gioya nasip oldu :)
  • gio yerine ne önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

LG L3 bile armv7.Daha ucuz nerdeyse.Bu dandik gio armv6.Aldığıma pişmanım.Telefon çöp nerdeyse.Sakın bu telefonu sıfır almayın.Ona verceğiniz sıfır fiyatına temiz 2. el kat kat daha iyi telefonlar var.

telefon nıye cop olsun cıktıgı donemde en ıyı fp tellerden bırıydı suan tabıkı gerı kaldı ıslemcı mımarısı artık tamamıyla armv7 oldu bende 26 aydır kullanıyorum artık yvas yavas degısıtırmemnın vaktı geldı gıbı fkt maddı sıkıntı sebebıyle ancak 1 dahakı yaza ınsallah 1 sene daha beraberız
  • quote:

Orijinalden alıntı: abormen

gio yerine ne önerirsiniz

istanbulbilişimde 558 tl e ace2 öneririm, fiyatı düşmüşken al derim.
  • bende hızlıal dan 400 liraya nokia 700 düşünüyorum ne dersiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

gio yerine ne önerirsiniz

istanbulbilişimde 558 tl e ace2 öneririm, fiyatı düşmüşken al derim.

bende nokia 700 düşünüyorum hızlıalda şuan 400 lira ve 500 liraya tamamlarsanız 100 lira world puan veriyor. ne dersiniz. (oğlum kullanacak) gio yu ne kadara satabilirim.
  • quote:

bende hızlıal dan 400 liraya nokia 700 düşünüyorum ne dersiniz...

Nokia 700 almayın.Hem sar değeri çok fazla hemde o model fabrikadan sorunlu çıktı.Ekranı kasadan ayrık çıkıyor kutusundan.
  • Nokia alacaksanız limua serisinden alın, yoksa diğerlerinden alırsanız pişman olursunuz
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    neden ki yorumları okudum herkeste memnun gibi, gio dan kötümüdür nokia 700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 21 Ağustos 2013; 17:27:15 >
  • Hafıza sıkıntısı çekenlere şunları öneriyorum fakat root şart:

1- SD karta linleme: Link2sd kurup uygulamaları sd karta linklemek. (Bu programdaki diğer seçenekler de denenebilir). Bu yöntem bazen uygulamayı SD karta taşımaktan daha fazla boş yer açıyor.

2- ODEX: Sistem dosyalarını roma entegre etmek. Dahili hafızada bir miktar daha boş yer açılıyor. Bunu yapmanın üç yolu var
    - Titanium backup kurup SYS DALVİK ROM'A ENTEGRE komutu vermek
    veya
    - Lucky Patcher kurup -Toolbox- Odex allsystem Applications komutu verme (Bu programda sakın dalvik cache temizle komutu vermeyin)
    - Odex Script kullanmak: XDA daki konusu için tıklayın. Ben beceremedim.

• quote:

neden ki yorumları okudum herkeste memnun gibi, gio dan kötümüdür nokia 700

Gio'dan kötü değil ama Symbian işletim sistemi var.Öyle çok oyun beklemeyin.Fruit Ninja ve Angry Birds oynarsınız sadece.Ekranı Amoled ekran.Yiğidi öldür hakkını yeme ekranı cidden çok güzel, renkler vs çok canlı.Kamerası berbat otofocus desteği yok.Tasarımı çok güzel ve zarif.Cepte olduğunu bile anlamıyorsunuz.

Ayrıca şu konuyu okumanızı tavsiye ederim :
    http://forum.donanimhaber.com/m_76031343/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: Britz

Ben artık dayanamamaya başladım. En büyük sıkıntı RAM, Dahili Hafıza, Flaş ve Ön kamera oldu benim için.

Hadi ön kamerayı flaşı geç ram çok düşük arkada 2 uygulama olsun kasmalar başlıyor. Her ROM da böyle bu. Google Chrome, Yandex tarayıcı bile kullanamıyoruz. En ezik oyun Subway Surfers'ı bile. 1-2 Ay sonra güle güle Gio.

Hafıza ve ram beni de deli ediyor. Rami froyoya geri dönerek çözdüm, touchwizin de en hızlı hali froyoda. Tarayıcı olarak telefonu en az opera mini kullandığı için onu tercih ettim.

Zaten bu telefondan performans falan beklenmez, ben towerblox ve doodlejumptan başka oyun bulundurmuyorum telefonda. Ne şarj dayanıyor ne kasmadan oyun oynanabiliyor. Bike race yüklemiştim bi ara, allahın flaş oyunu bildiğin ama kasıyor işte

Abi froyo falan bırakın artık

Benim telefon Gio olmasada (Galaxy Y'dir) neredeyse çoğu telefona jellybean 4.2.2 var (isteyene 4.0 ya da 4.1.2 de oluyor)

Nasıl olur bu derseniz youtube da yada google "Galaxy Gio CyanogenMod 10.1" diye bakınız

İsteyene inceleme bile var:http://www.youtube.com/watch?v=Q8GOcFbSfe8

• quote:

Orijinalden alıntı: DD99

quote:

quote:

Ben artık dayanamamaya başladım. En büyük sıkıntı RAM, Dahili Hafıza, Flaş ve Ön kamera oldu benim için.

Hadi ön kamerayı flaşı geç ram çok düşük arkada 2 uygulama olsun kasmalar başlıyor. Her ROM da böyle bu. Google Chrome, Yandex tarayıcı bile kullanamıyoruz. En ezik oyun Subway Surfers'ı bile. 1-2 Ay sonra güle güle Gio.

Hafıza ve ram beni de deli ediyor. Rami froyoya geri dönerek çözdüm, touchwizin de en hızlı hali froyoda. Tarayıcı olarak telefonu en az opera mini kullandığı için onu tercih ettim.

Zaten bu telefondan performans falan beklenmez, ben towerblox ve doodlejumptan başka oyun bulundurmuyorum telefonda. Ne şarj dayanıyor ne kasmadan oyun oynanabiliyor. Bike race yüklemiştim bi ara, allahın flaş oyunu bildiğin ama kasıyor işte

Benim telefon Gio olmasada (Galaxy Y'dir) neredeyse çoğu telefona jellybean 4.2.2 var (isteyene 4.0 ya da 4.1.2 de oluyor)

Nasıl olur bu derseniz youtube da yada google "Galaxy Gio CyanogenMod 10.1" diye bakınız

Froyoyla bile işlemci hızı düşürmesem 1 gün dayanmıyor. Bunda herhalde saat başı şarja takarız?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DD99

quote:

quote:

Froyoyla bile işlemci hızı düşürmesem 1 gün dayanmıyor. Bunda herhalde saat başı şarja takarız?

Abi hayır... Çok yanlış düşünüyorsun

Android 2.2, 4.2.2 den kat kat daha ağırdır ve yavaştır... 4.2.2 çok hafiftir ve işlemciyi iyi kullanır ve hafifliği sayesinde pili çok daha uzun dayanıyor

Bunları deneyimim ve bilgimle söylüyorum, bence hemen bi 4.2.2 çekmelisin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırf senin hatrın için yükledim, kasmayan bir rehber kalmıştı o da kasmaya başladı. Boşta rami ağzına kadar dolduran rom mu olur arkadaş!

Sana benden kocaman bir
  • Arkadaşlar bırakın artık. 10 gün önce galaxy gio'm vardı şuan imzamda ki telefon var

Öyle bir rahatladım ki bilemessiniz gerçekten.

Arkada 10 uygulama var, 2 facebook internet açınca kasmıyor. Tüm oyunları ve uygulamaları açabiliyorum. Bu uygulama cihazınızla uyumlu değildir yazısını en son 10 gün önce gördüm ben.

S4'ten sonra gio o kadar küçük geldi ki sanki parmağım ekranı kaplıyor gibi. Ben nasıl 1 yıl geçirmişim bu telefonla dedim.
  • Arkadaşlar bu telefon bi yakınımda var ve 7 ay kullanımdan sonra telefon şişti. ben de şu anda telefonu root ettim ve cwm yukledim.
    şöyle stabil cok az ram kullanan app 2 sd özelliği bulunan eposta, tarayıcı ve wifi tetheringi düzgün çalişan bir rom arıyorum.
    yani demek istediğim romu bi kere yükleyeyim bidaha güncellemeyle falan uğraşmayayım.
  • Arkadaslar telefon gercekten cok yavas rom yukleniyormus? bu romu nasil yukluyecegim garantiden cikar mi? yarari mi olur zarari mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 gün önce telefonun ekranına süt döküldü . Hemen kapagı açtım bataryayı çıkardam . Arka tarafa da azıcık geldi . Telefonu kapatmadan önce çalışıyordu bişey olur diye kapadım hemen . Sonra tekrar açmaya çalıştıgımda açılmadı . Pirince felan koydum ama ertesi gün tekrar açılmadı . Bir ara şarj cihazına taktım Şarj oluyor ekranı geldi bir kaç kere sonra gitti . 1-2 kere oldu bi daha hiç olmadı . Şimdi de yeni farkettim telefonu download moduna alabiliyorum . Yani şarjdayken ses tuşu + güç tuşu + menü tusu yapınca download yazısı geliyor ama birşey olmuyor .

Ne yapmam lazım şimdi ?
  • arkadaşlar telefonum son günlerde kendi kendine kapanıyor.
    durup dururken oluyor.
    hiçbir işlem yapmıyorum açık olan bir işlem yok wifi vs.
    bir bakıyorum telefonum kapanmış.
    bunu yaşamış arkadaşlar var mı acaba?
    problem nedir sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 953954955956957
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.