Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (953. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 951952953954955
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: themaniak

quote:

Orijinalden alıntı: paradoks6141

quote:

quote:

Arkadaşlar S5660 Gio için en uygun ve kararlı sürüm hangisidir? 2.3.6 mı 2.3.3 mü? Bunların hangi romu stock veya custom fark etmez

stock icin 2.3.3
    custom icin droidgio, miraclev4, simpligio gibi romlar var hocam

Teşekkür ederim hocam ben de custom rom olarak droidgio ve simpligio arasında kalmıştım. Sizin bir tavsiyeniz var mı pil ömrü ve akıcılık olarak hangisini önerirsiniz?

hocam simpligioyu hic denemedim odinden kuruldugu icin ama droidgio su ana kadat kullandigim en performansli rom

http://www.samsungio.com/forum-custom-rom
    Ben bu siteden simpligio indirmiştim ama kurmadım orjinal 2.3.3 ü kurdum biraz deneyeyim dedim. Senden rica etsem droidgio nun en kararlı sürümü ne ise sürümünü veya direkt linkini verebilirsen çok makbule geçer arkadaşım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar S5660 Gio için en uygun ve kararlı sürüm hangisidir? 2.3.6 mı 2.3.3 mü? Bunların hangi romu stock veya custom fark etmez

stock icin 2.3.3
    custom icin droidgio, miraclev4, simpligio gibi romlar var hocam

Teşekkür ederim hocam ben de custom rom olarak droidgio ve simpligio arasında kalmıştım. Sizin bir tavsiyeniz var mı pil ömrü ve akıcılık olarak hangisini önerirsiniz?

hocam simpligioyu hic denemedim odinden kuruldugu icin ama droidgio su ana kadat kullandigim en performansli rom

http://www.samsungio.com/forum-custom-rom
    Ben bu siteden simpligio indirmiştim ama kurmadım orjinal 2.3.3 ü kurdum biraz deneyeyim dedim. Senden rica etsem droidgio nun en kararlı sürümü ne ise sürümünü veya direkt linkini verebilirsen çok makbule geçer arkadaşım.

http://www.samsungio.com/Konu-cm7-2-rom-port-droidgiov2-3-sorunsuz-denenmistir.html

hocam ben v3.2yi kullaniyorum memnunum burdan indirebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler 20 tl ye batarya buldum kullansam bi sorun olur mu?

6-7 ay kullndım bır sorun olmadı ama zamanla sarj tutmamaya basladı

orjinal bataryana ne oldu?

Şişmişti,şarj tutmuyordu

o zaman en iyi 20 liralık yan sanayi almak galiba çünkü orjinale 40-50 tl verenlerinde hemen bozuluyor.

Garantisi varsa servise ver.Ben bugün verdim bakalım ne olacak.Daha önce gönderip yenisiyle değiştirilenler var.

garantisi var da bataryanın çabuk bitmesi garantiye girer mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şişmişti,şarj tutmuyordu

o zaman en iyi 20 liralık yan sanayi almak galiba çünkü orjinale 40-50 tl verenlerinde hemen bozuluyor.

Garantisi varsa servise ver.Ben bugün verdim bakalım ne olacak.Daha önce gönderip yenisiyle değiştirilenler var.

Şişkinlik varsa giriyor galiba.Konuda bataryanın serviste yenisiyle değiştirildiğini yazanlar var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şişmişti,şarj tutmuyordu

Şişkinlik varsa giriyor galiba.Konuda bataryanın serviste yenisiyle değiştirildiğini yazanlar var

şişme yok ama gözle görülür fark var çok çabuk bitiyor.

• Arkadaşlar telefonumu üç tuş kombinasyonu yapıp recovery moduna almak istiyorum fakat recovery moduna girmiyor.Sizce eksik olan CWM midir? CWM yüklediğimde recovery moduna girip wipeleri falan yapabilecek miyim?
    Şu an orijinal 3.3.2 kullanıyorum, yoksa ondan mı Recovery moduna girmiyor? Bir de rica etsem CWM yükleyebileceğim bir link verebilir misiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim
  • quote:

Arkadaşlar telefonumu üç tuş kombinasyonu yapıp recovery moduna almak istiyorum fakat recovery moduna girmiyor.Sizce eksik olan CWM midir? CWM yüklediğimde recovery moduna girip wipeleri falan yapabilecek miyim?
    Şu an orijinal 3.3.2 kullanıyorum, yoksa ondan mı Recovery moduna girmiyor? Bir de rica etsem CWM yükleyebileceğim bir link verebilir misiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim

Kardeş, recovery modu 3lü kombinasyon ile açılmaz, home ortadaki tuş ve kapatma tuşu ile açılır.

Alttakileri sırasıyla yaparsan recovery mod nasıl açılır, recovery mod kullanımı hepsi var. Videolar bana aittir

Recovery mod nasıl açılır (orjinal recovery mod yüklü)
    http://www.youtube.com/watch?v=7NslcgOGU8Q

Galaxy gio recovery mod 5.2.7 versiyon yükleme (dosyalar videonun altında mevcuttur)
    http://www.youtube.com/watch?v=DBTtZ4vArwA

Galaxy gio recovery mod 5.2.7 versiyon ile nasıl rom yüklenir...
    http://www.youtube.com/watch?v=x7MiJYJdbj0

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Arkadaşlar telefonumu üç tuş kombinasyonu yapıp recovery moduna almak istiyorum fakat recovery moduna girmiyor.Sizce eksik olan CWM midir? CWM yüklediğimde recovery moduna girip wipeleri falan yapabilecek miyim?

Kardeş, recovery modu 3lü kombinasyon ile açılmaz, home ortadaki tuş ve kapatma tuşu ile açılır.

Alttakileri sırasıyla yaparsan recovery mod nasıl açılır, recovery mod kullanımı hepsi var. Videolar bana aittir

Galaxy gio recovery mod 5.2.7 versiyon yükleme (dosyalar videonun altında mevcuttur)

Çok teşekkür ederim arkadaşım ben galaxy S3 kullanıcısıyım ve onda üçlü kombinasyonla oluyor recovery mod. o yüzden karıştırdım :) Şimdi ise arkadaşımın telefonuna rom atmaya çalışıyorum ve biraz farklılık varmış.

Orjinal 3.3.2 romu kurduk kasmalar falan oluyor bazen. Daha önce bir arkadaştan rom tavsiyesi almıştım sağolsun DroidGio 3.3.2 diye ama sayfasını inceledim, oyunlarda performansı iyiymiş ama şarj konusunda biraz cimriymiş. Ben şarjı da iyi gitsin istiyorum akıcılığı da olsun istiyorum takılmadan çalışsın yani. Bu iki durumu da göz önünde bulundurursak bana hangi romu ve hangi sürümünü tavsiye edersin. İndirme linkiyle birlikte verirsen çok memnun olurum.

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim arkadaşım ben galaxy S3 kullanıcısıyım ve onda üçlü kombinasyonla oluyor recovery mod. o yüzden karıştırdım :) Şimdi ise arkadaşımın telefonuna rom atmaya çalışıyorum ve biraz farklılık varmış.

Orjinal 3.3.2 romu kurduk kasmalar falan oluyor bazen. Daha önce bir arkadaştan rom tavsiyesi almıştım sağolsun DroidGio 3.3.2 diye ama sayfasını inceledim, oyunlarda performansı iyiymiş ama şarj konusunda biraz cimriymiş. Ben şarjı da iyi gitsin istiyorum akıcılığı da olsun istiyorum takılmadan çalışsın yani. Bu iki durumu da göz önünde bulundurursak bana hangi romu ve hangi sürümünü tavsiye edersin. İndirme linkiyle birlikte verirsen çok memnun olurum.

En iyi rom şu anda bu, hem hızkonusunda hemde şarj konusunda, stabil herşeyi çalışıyor, üstte verdiğim recovery mod ile rom yükleme videosu ile rahatlıkla yükleyebilirsin

droidgio v3 final
    http://www.mediafire.com/download/3v6krz5i1e86v83/CM7.2-20121225-DroidGIOv3-final.zip

• quote:

quote:

quote:

quote:

En iyi rom şu anda bu, hem hızkonusunda hemde şarj konusunda, stabil herşeyi çalışıyor, üstte verdiğim recovery mod ile rom yükleme videosu ile rahatlıkla yükleyebilirsin

droidgio v3 final
    http://www.mediafire.com/download/3v6krz5i1e86v83/CM7.2-20121225-DroidGIOv3-final.zip

DroidGio 3.0 Final sürümü, 3.1 ve 3.2 den çnceki sürümler oluyor galiba. Sonradan çıkan romları o kadar beğenmediniz o zaman. Bir de bu romla ilgili 3.2 sayfasını okuyordum şarj konusunda baya şikayet vardı. 3.0 da böyle bir durum söz konusu değil mi diyorsunuz. Benim isteğim 1 günü rahat çıkarsın yeter zaten her akşam şarja takılıyor

• Arkadaşlar bu konuya çok hakim değilim kendi telefonum da Gio değil fakat arkadaşımın telefonunu güzel bir rom kurmak istiyorum bir kaç gündür. Telefon benim olmadığı için de haliyle bir rom kur bir hafta kullan beğenmezsem başka bir rom daha kurarım gibi olmuyor. Her zaman görüşemiyoruz ya da telefonu müsait olmuyor. O nedenle nokta atışı bir rom tavsiyesine ihtiyacım var. Aradığım özellikler akıcı olsun ve pili 1 günü rahat çıkarsın.

Araştırıp iyi olduğunu düşündüğüm romlar;
    1. Simpligio
    2. Droidgio
    3. Supreme
    Kullanan arkadaşlar için hangisi daha başarılı stabilite ve şarj olayı açıısndan. Lütfen sürümü ile birlikte bilgi verebilir misiniz. Çok teşekkür ederim şimdiden ilgilenenlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

bütçem 400-500 tl.

Acaba ben de mi gio alsam ? yoksa gidip 440 tl ye mini mi ?

galaxy mini 600 MHz işlemci
    galaxy gio 800 MHz işlemci

tabikide gio ben gio kullanıyorum o fiyata üstüne telefon tanımam

• En sonunda sattım kurtuldum. ilk aldığımda şebeke çekiyor gözükmesine rağmen arama yapmak istediğimde mobil ağa erişemiyordu. Hatta eşim doğuma girdiğindede zor tuttum kendimi kırmamak için.servise götürdüm yazılım yüklemeyin değiştirin diye dinleyen olmadı yazılım yüklediler. öyle böyle 1 yıl dayandım. Ses sorunumu dersiniz,şarj sorunumu dersiniz,cebimde açılıp bir yerleri araması yada mesaj atmasımı dersiniz. (normal sağ tuştan kilitliyordum sonradan zorunlu olarak işaretli kilide geçtim) gittim klasik nokia aldım. demek bu akıllı telefonu kullanmaya benim aklım ermiyormuş onu anladım.
  • Geçici olarak kullanıyorum gioyu şu aralar. Bir çok rom denedim hem orjinal hem custom. Şu an resmi 2.3.6 italya romunu kullanıyorum(2013 başında çıkan, sammobile da bulabilirsiniz). Şarjı iyi gidiyor diğer kullandığım romlara göre. Ben öyle abartmıyorum program konusunda, cihaz zaten ancak kaldırıyor. Shazamdan, viber a kadar birçok program var ama(rootsuz kullanıyorum). Sadece facebook app kullanmıyorum(face messengerı yüklü ama), çünkü rootsuz olunca hem programın boyutu büyük hem de kullandıkça daha da fazla yer kaplıyor telefon hafızasında(rootlu kullanıp sd ye atınca da program sapıtıyordu). Onun yerine opera mini ile girip hallediyorum face işlerimi. Belki ihtiyacı olanlara yardımcı olur bu bilgiler...

Ek olarak wifi bağlı olduğu halde nete giremeyenler: Telefonu aç kapa yapın wifi nete girmeye tekrar başlayınca wi-fi keep alive programını yükleyip "always" i seçin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 20 Temmuz 2013; 12:40:06 >
  • quote:

Arkadaşlar bu konuya çok hakim değilim kendi telefonum da Gio değil fakat arkadaşımın telefonunu güzel bir rom kurmak istiyorum bir kaç gündür. Telefon benim olmadığı için de haliyle bir rom kur bir hafta kullan beğenmezsem başka bir rom daha kurarım gibi olmuyor. Her zaman görüşemiyoruz ya da telefonu müsait olmuyor. O nedenle nokta atışı bir rom tavsiyesine ihtiyacım var. Aradığım özellikler akıcı olsun ve pili 1 günü rahat çıkarsın.

Araştırıp iyi olduğunu düşündüğüm romlar;
    1. Simpligio
    2. Droidgio
    3. Supreme
    Kullanan arkadaşlar için hangisi daha başarılı stabilite ve şarj olayı açıısndan. Lütfen sürümü ile birlikte bilgi verebilir misiniz. Çok teşekkür ederim şimdiden ilgilenenlere.

sarj icinse simpligio ya da supreme

• quote:

Orijinalden alıntı: sea_man1978

En sonunda sattım kurtuldum. ilk aldığımda şebeke çekiyor gözükmesine rağmen arama yapmak istediğimde mobil ağa erişemiyordu. Hatta eşim doğuma girdiğindede zor tuttum kendimi kırmamak için.servise götürdüm yazılım yüklemeyin değiştirin diye dinleyen olmadı yazılım yüklediler. öyle böyle 1 yıl dayandım. Ses sorunumu dersiniz,şarj sorunumu dersiniz,cebimde açılıp bir yerleri araması yada mesaj atmasımı dersiniz. (normal sağ tuştan kilitliyordum sonradan zorunlu olarak işaretli kilide geçtim) gittim klasik nokia aldım. demek bu akıllı telefonu kullanmaya benim aklım ermiyormuş onu anladım.

hocam ne kadara sattınız acaba? bende satmayı düşünüyorum da piyasasını bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

quote:

Orijinalden alıntı: sea_man1978

En sonunda sattım kurtuldum. ilk aldığımda şebeke çekiyor gözükmesine rağmen arama yapmak istediğimde mobil ağa erişemiyordu. Hatta eşim doğuma girdiğindede zor tuttum kendimi kırmamak için.servise götürdüm yazılım yüklemeyin değiştirin diye dinleyen olmadı yazılım yüklediler. öyle böyle 1 yıl dayandım. Ses sorunumu dersiniz,şarj sorunumu dersiniz,cebimde açılıp bir yerleri araması yada mesaj atmasımı dersiniz. (normal sağ tuştan kilitliyordum sonradan zorunlu olarak işaretli kilide geçtim) gittim klasik nokia aldım. demek bu akıllı telefonu kullanmaya benim aklım ermiyormuş onu anladım.

hocam ne kadara sattınız acaba? bende satmayı düşünüyorum da piyasasını bilmiyorum

Dostum benim sattığım fiyat sana gelmez:)) Kırmama ramak kalmıştı. Çok eski bir telefonu olan arkadaş kırma bana ver ben alışayım boyle telefonlara deyınce 150 tl ye verdim. yerine klasik nokia tipli 206 aldım.

• ben bir haftaya kadar kardeşime hediye olarak bu telefondan alıcam da ilk etapta garantiyi bozmadan neler yapabilirim versiyon rom filan hiç bişeyden anlamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

beyler gioya jelly bean çıkcak mı ?

Sen ne diyon birader telefon 2.3te bile ramın tamamını kullanıp menüde ağırlaşıyor. cyanogenden allah razı olsun paramı çöpten kurtardı uzun zamandır cm7deyim.

Dayanamayıp değiştirmişsin telefonu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Britz

quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

beyler gioya jelly bean çıkcak mı ?

Sen ne diyon birader telefon 2.3te bile ramın tamamını kullanıp menüde ağırlaşıyor. cyanogenden allah razı olsun paramı çöpten kurtardı uzun zamandır cm7deyim.

Dayanamayıp değiştirmişsin telefonu hocam

Değiştirmedim şu an durumum müsait değil ama inşallah 1-2 aya kadar alıcam . Şu an froyoya geçtim, cm7 sıktı. 1-2 bug dışında froyoyu da çok seviyorum.

• 
Sayfa: önceki 951952953954955
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.