Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (947. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: detay00

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Orijinalden alıntı: detay00

merhabalar forumu uzun zamandır takip ediyorum ve bir çok konuda rehberim olmuştur..
    sizlerin sayesinde bir çok şey öğrendim. aranıza katılıp aklımı karıştıran soruları sormak istedim..
    samsung android telefon almak istiyorum. benim için önemli olan sar değerinin düşük ve kamerasının yüksek olması.. uzun araştırmalarımdan fiyatı da pahalı olmayan mini 6500 - gio 5660 - y 5360 ve mini 5570 var. önerileriniz nedir acaba? yardımlarınızı bekliyorum

Kardeşim eğer kamera yüksek istiyorsan, mini2 gio ace gibi telefonlardan uzak dur derim, şimdi 599 650 civarı sony ericson experia ray var, 8mp hd kamerası donanımı yüksektir, ekranı gio ile aynıdır, eğer param yok diyorsan, gio fiyatından kamerası 3 mp yüksek bulamazsın, sadece htc wildfire s, samsung galaxy fit var, bunlarda sistemi çok yavaştır, ben kamerayı kafaya takmadığım için, 2 yıldır gio kullandım ardından 50 tl katarak htc explorer aldım, bundan sonrada bunu kullanmaya devam edeceğim, ömürlük cihaz istiyorsan ilk başta dediğim gib al derim, yok ben her 6 ayda bir tel değiştirim diyorsan, telefon seçemezsin malesef. tercih senin.

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.. 3.15 mp mini ve gio. tabii fiyat da önemli .. ve gio kullanan biri olarak çekim kalitesi nasıldır ? yok ne 6 ayı zaten ömürlük aradığım için bu kadar araştırıyorum , 6 aylık arasam bu kadar uğraşır mıyım?

Eğer alacaksan gio alma derim, htc explorer ya da, sony tipo, sony ericson experia ray var bunlara bak derim

• Bu telefona pin kodu koymayı kac aydır beceremedim bilen varsa yardımcı olabilir mi arkadaslar :(

Bir de bu telefona uygun düzgün bir tema wallpaper değil nerden bulabilirim googleplay de hiçbirşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cappucino

Bu telefona pin kodu koymayı kac aydır beceremedim bilen varsa yardımcı olabilir mi arkadaslar :(

Bir de bu telefona uygun düzgün bir tema wallpaper değil nerden bulabilirim googleplay de hiçbirşey yok.

Ayarlar > Konum ve Güvenlik >SIM kart kilidini ayarla

Wallpaper için Backgrounds HD. Tema bilmiyorum.
  • Selam arkadaşlar, modern combat 3 armv6 çıkmıştır, duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Selam arkadaşlar, modern combat 3 armv6 çıkmıştır, duyurulur.

link atabilirmisin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu cihazın pilili zayıfladı 1.5 yıl içinde. Bu kadar kısa sürede pilin belirgin şekilde zayıflaması olacak iş değil doğrusu. Wifi yi açtığmda en fazla 45dk içinde %25 'e iniyor tam dolu batarya ve bataryanın biraz şişmiş olduğunu fark ettim. garantiye göndersem pili değiştirirler mi? ayrıca cihazla birlikte mi göndermem gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalıçapkını35

Arkadaşlar bu cihazın pilili zayıfladı 1.5 yıl içinde. Bu kadar kısa sürede pilin belirgin şekilde zayıflaması olacak iş değil doğrusu. Wifi yi açtığmda en fazla 45dk içinde %25 'e iniyor tam dolu batarya ve bataryanın biraz şişmiş olduğunu fark ettim. garantiye göndersem pili değiştirirler mi? ayrıca cihazla birlikte mi göndermem gerekir?

benimde oyle ya çok kısa sürede 40 50 oluyor napıcaz?
  • Arkadaşlar gio için en stabil sürüm hangisidir acaba. uzun zamandır takip etmiyorum kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

Arkadaşlar gio için en stabil sürüm hangisidir acaba. uzun zamandır takip etmiyorum kusura bakmayın.

2.3.3

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

Arkadaşlar gio için en stabil sürüm hangisidir acaba. uzun zamandır takip etmiyorum kusura bakmayın.

2.3.3

tamam sağolasın.
  • Arkadaşlar elimde 1 adet tam orjinal ve kullanılmamış Gio pili mevcuttur. Cihazımı satmadan önce sipariş etmiştim bir anda teklif gelince sattım pil boşta kaldı. Kesinlikle deneme amaçlı kullanım dışında el sürülmedi. 44 liraya almıştım. Fiyatım 25 lira'dır. Antalya'da elden verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizerkan07 -- 19 Mayıs 2013; 0:43:14 >
  • Bu cihaz için hangi kulaklığı almalıyım. Kendi kulaklığı kırıldı. Kulakiçi düşünüyorum. Siz hangi model kullanıyorsunuz?
  • buradan bu ürünü aldım. Çok uygun aldığımı düşünüyorum,sizce bu ürünün çin malı vb. bir şey olma ihtimali var mıdır ?ÜRÜN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaosLords

buradan bu ürünü aldım. Çok uygun aldığımı düşünüyorum,sizce bu ürünün çin malı vb. bir şey olma ihtimali var mıdır ?ÜRÜN

Sıfır mı

• quote:

quote:

buradan bu ürünü aldım. Çok uygun aldığımı düşünüyorum,sizce bu ürünün çin malı vb. bir şey olma ihtimali var mıdır ?ÜRÜN

Sıfır mı

evet

• quote:

quote:

quote:

Sıfır mı

evet

Eğer herhangi bir problemi yoksa bayağı bi iyiye almışsınız

• 2.3.6 ya güncelledim telefonu ama çok kasıyor.Custom rom yüklemeyi düşünüyorum önerebileceğiniz bir custom rom varmı şarjı uzun giden ve performanslı olan?
  • aynen banada şarjı uzun giden kasmayan donmayan oyunlarda ve uygulamalarda kasma donma çokme yaşamıcağım bi rom lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

aynen banada şarjı uzun giden kasmayan donmayan oyunlarda ve uygulamalarda kasma donma çokme yaşamıcağım bi rom lazım.

Cm7 25.12.12 romu vardı baya bi süre onu kullandım şimdi S3 temali bi romdayim menü geçişleri felan arayuzu çok güzel link bulursam atarım
    bu iki romunda oyun performansları iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Bebé -- 22 Mayıs 2013; 21:05:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

aynen banada şarjı uzun giden kasmayan donmayan oyunlarda ve uygulamalarda kasma donma çokme yaşamıcağım bi rom lazım.

Cm7 25.12 sürümü en stabilidir gerek şarj gerek hız konusunda. Tek sorunu radyo çalışmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.