Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.788
Cevap
38
Favori
162.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu durum müşteri hizmetlerinde bazı çalışanların bilgisizliğinden kaynaklanıyor. Teknolojiden anlamayan insanı oraya koyarsan ne anlasın ki de uygulasın. Adama wowifi dan bahsederken ne işe yaradığını ve bildirim ekranında olduğunu ve gördüğümü, cihazın desteklediğini anlatmama rağmen " Cihazınızın desteklediğini göremiyorum" veya " O seçenek wifi bağlantıları aramak için konmuş olabilir" diyor. Gelde gülme.. Birde mesaj attığınız halde desteklemiyor diyorsa desteklemiyordur diyor.. Yani uzatma destek yok işte diyor. Ben bu özelliği bu cihazda ne zıkkıma görüyorum o zaman?? Belliki arkadaşa bilgili insan gelmişte yardımcı olmuşlar. Bilgisiz insanlara ne işe yaradığını dahi dakikalarca dil dökmeme rağmen komik cevaplar almam durumun ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_23

Bu durum müşteri hizmetlerinde bazı çalışanların bilgisizliğinden kaynaklanıyor. Teknolojiden anlamayan insanı oraya koyarsan ne anlasın ki de uygulasın. Adama wowifi dan bahsederken ne işe yaradığını ve bildirim ekranında olduğunu ve gördüğümü, cihazın desteklediğini anlatmama rağmen " Cihazınızın desteklediğini göremiyorum" veya " O seçenek wifi bağlantıları aramak için konmuş olabilir" diyor. Gelde gülme.. Birde mesaj attığınız halde desteklemiyor diyorsa desteklemiyordur diyor.. Yani uzatma destek yok işte diyor. Ben bu özelliği bu cihazda ne zıkkıma görüyorum o zaman?? Belliki arkadaşa bilgili insan gelmişte yardımcı olmuşlar. Bilgisiz insanlara ne işe yaradığını dahi dakikalarca dil dökmeme rağmen komik cevaplar almam durumun ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.
    Şunu anlamış olduk ki adam gibi bir sistemleri yok. Başka işim yokta çevremdeki insanların telefonlarından şansımı denemye çalışacam
    Listeni adam gibi düzenlemessen daha çok olumsuz yorum alır bu operatör. Listeye ekledikleri telefonları test etmeden atmasyon liste yapmışlar. Millet de oraya bakıp destekliyor sanıyor

• Arkadaşlar bana da çok iş bilmeyen denk geldi belki 4-5 kez aradım. Kadın bana diyor desteklemiyor. Ben dedim destekleyen cihazlar listenizi açın bakın cihazımın marka modelini göreceksiniz. Bakınca aaaaa evet destekliyormuş ben talep olusturayim acsinlar dedi. 2 gün sonra bildirimden ifi aramasını açınca sağ üstteki pil yüzdesinin yanında wowifi simgesi aktif hale geldi. Sadece wowifi yapıp arama yaptım ve cagri aldım çalıştı

• KRAMER25 kullanıcısına yanıt
    Bende deneyeceğim. Umarım bilgili birisi çıkar da derdimizi anlar. Olmadı destekleyen bir model bulup ona takıp açtırıcam.

• M51 3799 ön sipariş fiyatı ile satışta, yanında budss veriyor kablosuz kulaklık. Ne düşünüyorsununuz? Ben banka kampanyası ile 3700 e almış oldum 100 lira puan ile. Fiyatın düşeceğini sanmıyorum çünkü tr şartları malum. Gelince buds i satacağım 1 Ekim kargoda yaziyor

• CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt
    Bende geçmeyi düşünüyorum. M30s i verip M51 e geçmeyi düşünüyorum. Acaba değişim kampanyasıyla birlikte galaxy buds alınabiliyor mu yoksa sadece 1 kampanya mı kullanılabiliyor onu merak ediyorum. Bu kadar uyguna çıkacağını düşünmemiştim. Şuan alamasam da en yakın zamanda almayı düşünüyorum.
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Hocam değişime 1100 tl sayıyor koy letgo ya sat 2 bine gider bizim telefon.

• Evet arkadaşlar Türk Telekom Faturasızda bugün volte geldi m30s e
    Bir baktım online işlemlere volte desteklediği görünüyor hemen aktif ettim. Garanti olsun diye telefonu kapatıp açtım ve çalıştı volte.
    Vowifi henüz gelmedi ama oda gelir inşallah

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU]

• quote:

Bende geçmeyi düşünüyorum. M30s i verip M51 e geçmeyi düşünüyorum. Acaba değişim kampanyasıyla birlikte galaxy buds alınabiliyor mu yoksa sadece 1 kampanya mı kullanılabiliyor onu merak ediyorum. Bu kadar uyguna çıkacağını düşünmemiştim. Şuan alamasam da en yakın zamanda almayı düşünüyorum.
    Samsung işi bulmuş, bu strateji ile Türkiye'de servis bile açmasına gerek yok. Kiralık telefon gibi 6 ay - 1 sene arasında sürekli üzerine para alıp eskileri topla piyasadan yeni modeli daya gitsin. 2019 ekim M30S, 2020 nisan M31, 2020 ekim M51, 2021 nisanda 8000 mah bataryalı M31S gelir sonra 2021 ekimde 9000 mah bataryalı M51S ohhh çevir kazı yanmasın.
  • Döndürüp dolaştırıp 3500 mah bataryali exynoss lu işlemcili telefonları tekrar tekrar itelemeye çalışmalarından iyidir ben şu an ayni para bandında olsa 4000 mah bataryali s20 yi almam mesela örnek. Ben bu furyadan memnunum sadece bu kadar sık olmasi tabi biraz sorun. Cinle rekabet edebilmek için yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainTsubasa483

Döndürüp dolaştırıp 3500 mah bataryali exynoss lu işlemcili telefonları tekrar tekrar itelemeye çalışmalarından iyidir ben şu an ayni para bandında olsa 4000 mah bataryali s20 yi almam mesela örnek. Ben bu furyadan memnunum sadece bu kadar sık olmasi tabi biraz sorun. Cinle rekabet edebilmek için yapıyor.
    Kaç mah batarya koyarsa koysun sistemi de ona göre geliştirip maximum 2 gün gidecek şekilde ayarlıyorlar hocam. Emin ol 10000 mah model gelse seneye oda 2. günün ortasında şarj ister.
  • Hocam emin olacak bir şey yok söylediğiniz şey bilimsel olarak desteksiz bir çok batarya testinde de görünüyor, ayni kullanımda m30s den yüzde 12 13 civarı daha az batarya harcıyor, 1000 mah da fazlası var testleri internette var, zamanla güç düşüyor dersiniz evet düşüyor ancak 6000 mah 5000 seviyesine de düşse hala kolayca seni götürüyor 4000 mah 3000 e düşünce böyle olmuyor ama.

• Hocam ama telefon fiyatlarına baktıysanız M51 in bu fiyattan piyasaya girmesi gerçekten sürpriz oldu. Ki şuan yığılma vardır büyük ihtimal. 6000 mAh batarya yeterli mi evet. Ama samsung'un exynos u için uzun odaklı olacağını söyleyemem. Bu telefon her türlü isteği karşılıyor. Birde ben kendi açımdan çentik olmasını istemiyorum. Delikli ekran en azından daha iyi gözüküyor gözüme. Birde M30s den sıkıldım sanırım ama emin değilim almak istiyorum ama belki de yeter bu diyip almayabilirim.
  • quote:

Hocam ama telefon fiyatlarına baktıysanız M51 in bu fiyattan piyasaya girmesi gerçekten sürpriz oldu. Ki şuan yığılma vardır büyük ihtimal. 6000 mAh batarya yeterli mi evet. Ama samsung'un exynos u için uzun odaklı olacağını söyleyemem. Bu telefon her türlü isteği karşılıyor. Birde ben kendi açımdan çentik olmasını istemiyorum. Delikli ekran en azından daha iyi gözüküyor gözüme. Birde M30s den sıkıldım sanırım ama emin değilim almak istiyorum ama belki de yeter bu diyip almayabilirim.
    Geçen hafta 9 aydır kulandığım m30s i aldığım fiyatın üzerine satarak Xiaomi ye geçiş yaptım. Alt kat üst kat dublex evde sürekli wifi ve yükseltici kopması yaşıyordum. Xiaomi ile hiçbir sorun kalmadı. Ekynos gerçekten sıkıntı, snapdragondan şaşmamak lazım.

• Yani çok problem yaşamadım ben şuana kadar işlemciyle alakalı. Oyun fazla oynamadığımdan sorun olmuyordu. Wifi da herhangi bir sorun yaşamadım ben. Aslında exynos söylendiği kadar kötü değil. Ama iyisi varken niye daha düşüğünü alalım ki? M51 her türlü karşılar diye düşünüyorum. Bunu almasam mi note 10 lite alırım. Ama güncelleme anlamında da xiaomi düşündürüyor. Redmi note 8 serilerine daha android 11 gelmeyecekmiş. Samsungsa 3 yıl güncelleme sözü verdi. Bakacağım artık. Telefon şuan lazım bana. Satıp alıcam artık.
  • arkadaşlar telefonum şarj etmiyor...pc ye takıyorum ordan şarj etmeye çalışıyorum...pc ye dosya aktarımı yapamıyorum görmüyor...ve son olarak desen kilidini unuttuk...şu anda ekranda desen kilidi ile başbaşayız...4 dakka saonra tekrar deneyin diyip duruyor...desen kilidini nasıl çözeriz...telefona hiç giremiyoruz..saygılar çok acil lütfen
  • hep huawei kullanıyordum...bir daha asla samsung...rezalet otesi
  • Arkadaşlar içimden bizim telefonda radyo özellği var şunu hele bir açıp dinleyeyim dedim. Radyoyu tarattım dinlemeye başladım 1dk sonra hep kendiliğinden kapandı. Uyku modu kapalı idi zaten 2 saat vs yaptım yine nafile. Var mı bir çözümü bunun

Edit: Googlede aradım ama çalışan analog fm radyo apk bulamadım. Samsung orjinal vs. Yüklenemiyor bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 17 Eylül 2020; 16:49:12 >
  • Şahsen Ş kullanıcısına yanıt
    Normalde radyo kullanmıyorum. Siz diyince deneyeyim dedim ve baya kullandım. Bir kaç beğendiğim şarkı da çıkınca şansıma kullanmış oldum uzunca bir süre. Yaklaşık yarım saat kullandım galiba. Ama kapanma gibi veya herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Eğer ayarlardan radyonun arka plan da çalışmaması için ayarladıysanız belki ondan yapabilir. Samsung galaxy apps'ten de güncellemelerine bakın. Belki güncelleme yapmak sorunu çözebilir. Olmadı reset atın, en son çare olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 17 Eylül 2020; 21:54:59 >
  • quote:

Normalde radyo kullanmıyorum. Siz diyince deneyeyim dedim ve baya kullandım. Bir kaç beğendiğim şarkı da çıkınca şansıma kullanmış oldum uzunca bir süre. Yaklaşık yarım saat kullandım galiba. Ama kapanma gibi veya herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Eğer ayarlardan radyonun arka plan da çalışmaması için ayarladıysanız belki ondan yapabilir. Samsung galaxy apps'ten de güncellemelerine bakın. Belki güncelleme yapmak sorunu çözebilir. Olmadı reset atın, en son çare olarak.
    Hocam bende pek kullanmıyorum denemek için açmıştım. Tam bir dk sonra ister arka plan olsun isterse radyo ekranı açık olsun kapanıyor. Galaxy apps diye bir uygulama yok bende. Galaxy store mi acaba dediğiniz uygulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 17 Eylül 2020; 22:45:49 >
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.