Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.788
Cevap
38
Favori
162.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet yanlış yazmışım. Samsung'un uygulama mağazası olan Galaxy Store'dan bahsediyordum. Yanlış hatırlamıyorsam radyoya ara ara güncelleme gelmişti. Oradan güncellemiştim sanırım. Oradan bir kontrol edin güncellemesi var mı diye. Ayarlardan radyoyu bulun arkaplanda çalışma vs gibi seçenekleri kontrol edin. Ek olarak uyku modundaki uygulamaları kontrol edin, o listeye bazen otomatik ekliyor uygulamaları arka planda çok çalışıyor diye görürse. Ya da radyonun verilerini, ön belleğini falan silin hep. Bir de öyle deneyin bakalım. Verilerini silince en eski sürüme döner. Galaxy Store dan güncelleyin ve tekrar deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_23

Evet yanlış yazmışım. Samsung'un uygulama mağazası olan Galaxy Store'dan bahsediyordum. Yanlış hatırlamıyorsam radyoya ara ara güncelleme gelmişti. Oradan güncellemiştim sanırım. Oradan bir kontrol edin güncellemesi var mı diye. Ayarlardan radyoyu bulun arkaplanda çalışma vs gibi seçenekleri kontrol edin. Ek olarak uyku modundaki uygulamaları kontrol edin, o listeye bazen otomatik ekliyor uygulamaları arka planda çok çalışıyor diye görürse. Ya da radyonun verilerini, ön belleğini falan silin hep. Bir de öyle deneyin bakalım. Verilerini silince en eski sürüme döner. Galaxy Store dan güncelleyin ve tekrar deneyin.
    Galaxy storede bi türlü çıkmıyor radyo malesef. Ayarlarda uygulama ayarlarına girince sadece durdurmaya zorla seçeneğinden başka bişey yok. Zaten arka planda değil açtıktan 1 dk sonra kapanıyor radyo. Sanırım format atmaktan başka çare görünmuyor. Yinede sağolasın

Güncelleme: Dün 1dk çalışıp duran radyo şimdi çalışıyor. Telefon biraz şaşaladı galiba. Ağam bizle alay eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 18 Eylül 2020; 13:40:32 >

• Şahsen Ş kullanıcısına yanıt
    Hahaha Olsun formata gerek kalmamış sonuçta.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Radyo için fortmat atnazdım zaten

• Google haritalar düzgün çalışmıyor. Gps konum bulunamadı diyor arabada. Varmı sorun yaşayan veya çözümü olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Google haritalar düzgün çalışmıyor. Gps konum bulunamadı diyor arabada. Varmı sorun yaşayan veya çözümü olan?
    Bende konum bulmada, navigasyonda arada sorunlar yaşıyorum. Defalarca kez dönüşü kaçırdım bu yüzden :).
  • Vodafone çekim gücü biraz zayıf mı ? Samsung Galaxy M30S [ANA KONU]
  • Şu G3 güncellemesi de hala gelemedi M30s e. Samsung firmware dan baktım bütün ülkeler almış bir tek Türkiye almamış. Hoş çok bir şey de gelecek değilde.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Bazı yorumlarda okudum ama bende yapmadı.

• arkadaşlar bu konuda m30s ile m21 in aynı cihazlar olduğu söyleniyorhttps://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-m21-ile-galaxy-m30s-ayni-modeller--119329

bende aşağıdaki telefonu almayı düşünüyorum. eğer ikiside aynı cihaz ise m21 de kronik sorun var mı ? kamerasından memnun musunuz ? şarj süresi ne kadar ?

• Arkadaşlar hala android 9 dayım 10 a geçeyimmi yoksa macera arama kalmı dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur666

Arkadaşlar hala android 9 dayım 10 a geçeyimmi yoksa macera arama kalmı dersiniz?
    Ben de aynı durumdayım, sanırım çok bir fark yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçin 10a. Benim tel yağ gibi hiçbir problem olmadı şimdiye kadar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

arkadaşlar bu konuda m30s ile m21 in aynı cihazlar olduğu söyleniyorhttps://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-m21-ile-galaxy-m30s-ayni-modeller--119329

bende aşağıdaki telefonu almayı düşünüyorum. eğer ikiside aynı cihaz ise m21 de kronik sorun var mı ? kamerasından memnun musunuz ? şarj süresi ne kadar ?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08DPKWJ9N/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
    m21 nasıldır

• KRAMER25 kullanıcısına yanıt
    Herhalde adaptif parlaklıktaki saçmalamayı hesaba katmıyorsunuz.Ayrıca ekran süresi de 9 a göre azaldı.
  • excalibur666 E kullanıcısına yanıt
    İmkanım olsa 9 a geri dönerdim. 10 un bi getirisi yok götürdüğü çok. Ekran parlaklığı karanlık oda için çok yüksek. Pil kullanım ekranı çok garip. Şarjım artık bir günde %30 a iniyor ben bunun sebebini bulamıyorum. Garantiyi bozmadan android 9 a geçme yöntemi varsa geri dönmeyi çok isterim.

• kutolo K kullanıcısına yanıt
    Adaptif kullanmıyorum. Ekran sürem gayet iyi. Bunlar basit konular. Bir güncelleme alır çözülür

• fotografya kullanıcısına yanıt
    Evet hocam M21 ile M30s aynı cihazlar. M21, M30s in yenilenmiş hali gibi düşünün ama özellik anlamında hiç fark yok. Sadece android 10 ile kutudan çıkıyor M21. M30s 9 ile gelmişti. O kadar para vermeye gerek yok. M21 alın eğer alacaksanız eğer. Bu saatten sonra M30s alınmaz. M30s'in herhangi bir kronik sorunu yok. M21 de M30s ile aynı cihaz olduğundan onda da herhangi bir problem olduğunu sanmıyorum.
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. m21 siparişi vericem. amazonda bi ara 2400 tl idi. takip edip en uyguna almaya çalışıcam artık.
  • arkadaşlar telefonlarınızı sürekli hızlı şarj özelliğini kullanarakmı şarj ediyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.