< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (124. sayfa)
-
-
Pil durumu nasıl yeni update'de deneyimleyebilen oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son güncelleme ile 48 mp modunda yakınlaştırma ve flaş açık kapalı ayarı tekrar gelmiş.En kısık parlaklık ayarı da düzelmiş.İlk kez kullanıcıları dinleyip sorunların giderildiği bir güncelleme gördüm
-
Arkadaşlar anladığım kadarıyla Android 9'dan 10'a geçiş yapabiliriz son güncellemeden sonra değilmi. Yükseltme yaparsak olumsuz bir problem kalmadı sanırım. Eğer öyleyse bende yükselteyim 10'a
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 29 Ekim 2020; 16:3:13 >
Yükseltin hocam boşuna beklemeye gerek yok. 10 şuan OneUI 2.0 la birlikte gayet güzel. Yeni gelen güncellemeyle birlikte de ilk 10 a yükselttiğimizde gelen bazı hatalar giderildi ve daha iyi oldu.
-
Bizim tel kaç para eder satmak istersek?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cem_23Yükseltin hocam boşuna beklemeye gerek yok. 10 şuan OneUI 2.0 la birlikte gayet güzel. Yeni gelen güncellemeyle birlikte de ilk 10 a yükselttiğimizde gelen bazı hatalar giderildi ve daha iyi oldu.
Eyvallah teşekkürler hocam. Peki birde batarya performansı düşüyor muhabbeti vardı, acaba oda düzeldimi ki!
quote:
Orijinalden alıntı: Şahsen
Arkadaşlar anladığım kadarıyla Android 9'dan 10'a geçiş yapabiliriz son güncellemeden sonra değilmi. Yükseltme yaparsak olumsuz bir problem kalmadı sanırım. Eğer öyleyse bende yükselteyim 10'aAndroid 10 a yükseltin diye sürekli uyarı veriyordu onu kapatmayı başabildiniz mi?
Uyarıdan sıkıldığım için yükseltme yaptım ben önemli sıkıntı yaşamadım, pil performansım düşmedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bienAndroid 10 a yükseltin diye sürekli uyarı veriyordu onu kapatmayı başabildiniz mi?
Uyarıdan sıkıldığım için yükseltme yaptım ben önemli sıkıntı yaşamadım, pil performansım düşmedi.
Alıntıları GösterYok malesef uyarı geliyor ama eskisi kadar sık gelmiyor. Haftada 1veya 2 kere en fazla. Peki pil bilgileri 9 daki gibi görünüyormu.
Pil bilgileri 9 daki gibi gözükmüyor. 9 daki daha açıklayıcıydı. Ama yinede kötü değil. Pil performansı olarak da herhangi bir kayıp yaşanmıyor. Güncellemenizi öneririm. 10 daha iyi.
Edit: Samsung Membersta birkac kullanıcının M30s güncelleme yaptıktan sonra şarj daha hızlı düşüyor konusunu gördüm. Ben henuz böyle bir şey yaşamadım. Umarım böyle bir şey yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 30 Ekim 2020; 13:0:35 >
quote:
Orijinalden alıntı: cem_23Pil bilgileri 9 daki gibi gözükmüyor. 9 daki daha açıklayıcıydı. Ama yinede kötü değil. Pil performansı olarak da herhangi bir kayıp yaşanmıyor. Güncellemenizi öneririm. 10 daha iyi.
Edit: Samsung Membersta birkac kullanıcının M30s güncelleme yaptıktan sonra şarj daha hızlı düşüyor konusunu gördüm. Ben henuz böyle bir şey yaşamadım. Umarım böyle bir şey yoktur.
Eyvllah hocam bilgi için. Biraz daha bekleyip göreyim ondan sonra güncellerim duruma göre.
quote:
Orijinalden alıntı: cem_23Pil bilgileri 9 daki gibi gözükmüyor. 9 daki daha açıklayıcıydı. Ama yinede kötü değil. Pil performansı olarak da herhangi bir kayıp yaşanmıyor. Güncellemenizi öneririm. 10 daha iyi.
Hocam başınızı ağrıttım biraz kusura bakmayın. Bu pil durumu ortalama bu seviye parlaklıkta normalmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 31 Ekim 2020; 17:24:25 >
Normal hocam. 10 saat zaten %29 a kadar almışsınız. 3 saat falan da bitene kadar alırsınız 13-14 saat dayaniyor benimde. Zorlarsan çok 15 saat bazen alınıyor genel olarak böyle.
quote:
Orijinalden alıntı: cem_23Normal hocam. 10 saat zaten %29 a kadar almışsınız. 3 saat falan da bitene kadar alırsınız 13-14 saat dayaniyor benimde. Zorlarsan çok 15 saat bazen alınıyor genel olarak böyle.
Eyvallah👍👍
quote:
Orijinalden alıntı: cem_23Normal hocam. 10 saat zaten %29 a kadar almışsınız. 3 saat falan da bitene kadar alırsınız 13-14 saat dayaniyor benimde. Zorlarsan çok 15 saat bazen alınıyor genel olarak böyle.
Bu ekran süresini ne kadar bekleme süresi boyunca ve hangi kullanım koşullarında ve parlaklık hangi durumda alıyorsunuz?
1 veya 2 gün bekleme, parlaklığı ise ortam koşullarına göre kendim arttırıp azaltıyorum. Oyun oynamazsanız zaten 10 saatten aşağıya almanız mümkün değil genelde 13-14 saat alırım. Oyun oynamıyorum siz oyun oynasanız bile yine 10 saatten aşağıya almamanız lazım. 10-12 saat veriyor oyun oynasanız bile.
Mobil şebeke tercihinde önceden 2g/3g/4g seçimi yapabiliyorduk artık sadece 4.5g yi kapat seçeneği gelmiş. Kafalarına göre 2g ye geçme seçeneğini kaldırmışlar. Şebekenin iyi olmadığı kırsal yerlerde 2g ye geçip şarjın çabuk tükenmesini engelleyebiliyorduk. Samsung da apple a benzemeye başladı. Benim yerime karar vermeni isteseydim apple kullanırdım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ya şu navigasyon olayında ekranda kasma olayı düzeltilemez mi kasmaya devam ediyor açtığım uygulamalari kapatirken
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sadece sizin yerinize karar vermediği için mi Apple yerine M30s seçtiniz? Maddi durumla yada cimrilikle alakası yok yani? Böyle büyük büyük cümleler görünce çıldırıyorum resmen.
Keşke kendi odanızda çıldırsaydınız beni rahatsız etmeseydiniz. Bu cihazı aldığım zaman iphone 7 alabiliyordum. Yılların htc kullanıcısıyım. Sizin yaşınız yetmeyebilir htc amiral gemisi modelleri apple iphone modelleri ile aynı fiyattan satılırdı.Htc cihazıma türkiyede anakart tedarik edemediği için htc sevdamdan vazgeçtim. Şantiye ortamında priz aramamak için 6000 mah bataryalı bu modeli seçtim. O dönem maddi durumumun kötü olmasının da etkisi oldu. Şu an çok şükür maddi durumum iyi. Fakat bu cihazı elden çıkarıp herhangi bir iphone almayı düşünmüyorum. Galaxy Note serisi cihazlar hoşuma gitti sanırım sonraki tercihim note serisi olacak. Size tavsiyem insanları cimrilikle itham etmek yerine önünüzdeki tyt ayt sınavına odaklanmanız. Çıldırmaya biraz ara verin. Sinir stres yapmayın. İçinde bulunduğunuz durum neyse geçecek elbette. Bu kadar çıldırmanın lüzumu yok. Çıldırmadan geçen günler dilerim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X