Evet dediğiniz gibi bir çözüm mümkün. Telefon kapatmayı ben de sizin gibi yapıyorum. |
Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (126. sayfa)
-
-
Arkadaşlar hoparlörde cızırtı ve konuşurken karşı tarafa sesin kısık gitmesi sorunlarını yaşayan varmı? -
Selam arkadaşlar.
Google play hizmetleri ve ziraat bankası uygulaması.
Gün çinde üç beş dakika aktif kullanım ancak şarjdan itibaren sürekli arka planda çalışıyor.
Telefona hard reset attım değişen birşey olmadı.
Son 1 aydır böyle. İster istemez deşarj süresini kısaltıyor. 3 gün kullanım 9 saat ekran süresinden 2 gün kullanım 4saat ekran sürelerine düştüm.
Dğzeltmek adına ypabileceğim birşey var mı?
Cevaplar için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 20 Aralık 2020; 8:59:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google play hizmetleri arka planda her zaman çalışırda yemesi gerekenden fazla olarak aşırı şekilde pil yiyorsa sıkıntı vardır.
Önceki telefonumda da böyle bir problem vardı. Ne yaptığımı tam hatırlamıyorum ama internette google play hizmetleri çok şarj yiyor vs gibi aratırsanız bir kaç çözümler çıkıyor. Onları deneyin isterseniz.
Önbelleği, verilerini falan temizleyince düzelebilir. Ziraat bankasının uygulamasını da uyku modundaki uygulamalara ekleyerek arka planda çalışmasını engelleyebilirsiniz.
Merhabalar,
Navigasyon kullaniminda gecikme yasiyorum. Bu sorun google haritalarda yasanmiyor.fakat onun haricinde olan navigasyon uygulamalarinda yasaniyor. Bu sorunu duzeltmek icin ne yapilmasi gerekiyor bilgisi olan varsa paylasabilir mi? -
Merhaba arkadaşlar neredeyse son bir haftadır telefonu kapatıp açmaya çalıştığımda açılmıyor.Şarj simgesi geliyor sonra kayboluyor telefonun şarjı olmasına rağmen şarja takmadan açılmıyor.Diğer yol ise recovery modda açmak ama o da uğraştırıyor.Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ?
-
Emin değilim ama bataryanızda bir sorun olabilir. Cihazı sıfırlayıp birde öyle denemenizi öneririm. Cihazı kapattıktan sonra şarja takmadan açılmaması ciddi bir problem bence. Bataryanın bitmiş olduğunu gösteriyor ama içinde var ilginç bir durum. Kısa süreli belki hatalar olabilir ama uzun süreli tekrarlaması halinde servise götürün bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Salih1954Merhaba arkadaşlar neredeyse son bir haftadır telefonu kapatıp açmaya çalıştığımda açılmıyor.Şarj simgesi geliyor sonra kayboluyor telefonun şarjı olmasına rağmen şarja takmadan açılmıyor.Diğer yol ise recovery modda açmak ama o da uğraştırıyor.Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ?
Bende de aldığımdan bu yana o şekilde, donanımsal mı yazılımsal mı bilmiyorum. O yüzden sadece haftada bir reset atıyorum. Açmak için şarj a takıp çıkarınca açılıyor. Uzun süreli bir kaç kez açma tuşuna basmakta yarıyor.
-
Arkadaşlar herkese merhaba. 1 yıldır M30s kullanıcısıyım. Formu yeni takip etmeye başladım. Önce konusu geçti ise kusura bakmayın. Telefondan sık sık pes 2021 mobile oynarım. Başka ağır uygulama ve oyun yoktur. Hafıza yarıda Ram da genelde 4 te birini boş gösterir hep. 1 yıldır bir sıkıntı yokken son 2 haftadır özellikle pes 2021 oynarken bazen de diğer uygulamalarda telefon kendiliğinden kapanıp kapanıp açılmaya başladı. Isınmadan mı diye düşündüm. Kapandığında sıcaklığa baktığımda normal sıcaklık idi. Bir önceki GM 5 plus telefonda bu sıcaklığın 2 katına çıkardı, hiç bir şey olmazdı. Bu telefonun RAM'i hafızası işlemcisi her şeyi o telefondan daha yüksek. Samsung u aradım fabrika ayarlarına sıfırla bir dene dediler. Denedim ama sıkıntı gitmedi. Daha format atmadım. Böyle bir şey başına gelen oldu mu. Format atsam çözğlür mü. Ya da çözüm başka ne olabilir. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
-
Hocam merhaba, öncelikli olarak geçmiş olsun dilerim umarım sorununuz hallolur. Sadece oyun oynarken mi bu kapanıp açılmayı yapıyor yoksa herhangi bir işlem yapıyorken de mi yapıyor onu kesinleştirmek lazım. Eğer sorun oyundan kaynaklıysa önce güncellemesi varsa pes 2021 güncellemesini yapın hala devam ediyorsa oyun ile alakalı bütün dosyaları silin. ( Önbellek ve bütün veriler dahil) Oyunu kaldırıp yeniden yükleyince de bir deneyin hala yapıyor mu diye. Yine devam ediyorsa oyunu silin 1-2 hafta telefonu öyle kullanmayı deneyin bakalım sadece oyunla mı alakalı sorun. Değilse eğer hard reset yapmanızı öneririm. Eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsanız YouTube'dan vs yazıp öğrenebilirsiniz. Hard resetle bu iş çözülür diye tahmin ediyorum. Olmazsa da en son mecbur servise verirsiniz. Ram kullanımının android de pek önemi yoktur. Hatta yüksek kullanımda daha rahat, kasmadan kullanırsınız. Sürekli rami de temizlemeye çalışıyorsanız bundan dolayı bırakmanızı tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Pes 2021 oynarken daha sık yapıyor, ama diğer işlemlerde de ara ara yapıyor. Dün yeni güncelleme gelmiş yükledim. Biraz da böyle deneyeceğim. Hala devam ederse format atacağım. Gelişmeleri yazarım. -
Merhabalar. Aranızda type c kulaklık takan deneyen oldu mu telefona?
quote:
Orijinalden alıntı: alhonso
Arkadaşlar hoparlörde cızırtı ve konuşurken karşı tarafa sesin kısık gitmesi sorunlarını yaşayan varmı?Evet benim m30s dede hoporlördencızırtı var. Son güncellemwden sonramı oldu anlamadım
Güncelleme geldi telefona fark hissetmedim. Değişiklik gören varsa yazarsa sevinirim -
Evet bende de öyle. Senin taktikle şarj ediyorum -
Aynı sorun bende de var, sırf bu yüzden telefonu değiştirmeyi düşünüyorum.
Bu cihazın navigasyon gps vs sinyal çekimi eski s5 telefonuma göre bayağı zayıf durumda. Cihazı evde google harıtaları açtığımda bir türlü konumu mu doğru konumda göstermiyor. Pusula yönüde aynı şekilde yanlış oluyor. Cam kenarında da denesem nafile. Eğer açık alnda olmazsa düzğün çalışmıyor. Ama başka pusula yön programında pusulada sıkıntı olmuyor.
Samsungun sanırım gps ve pusula donanımları sıkıntılı galiba. S5 in ilk bozulan donanımı pusula oldu.. Ama S5 bu telfondan daha iyi bana göre
Kamerası örneğin 16mp olmasına rağmen M30s in 48 mp lik kamerasından daha gerçeğe yakın fotoğraf çekiyor. M30s te fotoların rengi sanki solmuş gibi. Birde daha önce de sıkça şikayet edilen durum olan sulu boya resmi gibi. Bu cihaz batarya dışında beni pek memnun etmedi diyebilirim
arkadaşlar telefonda gelen bildirimlerde titreşimi nasıl kapatabilirim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X