Arkadaşlar dün M30s aldık. Aynı günün akşamı telefona yazılım güncellemesi yaptık. Dün telefonu mobil erişim noktası olarak kullanıyorduk herhangi bir sorun olmuyordu. Bu sabah telefonu mobil erişim noktası olarak kullanmak istediğim zaman bilgisayar telefonu kesinlikle görmüyor wi fi listesinde. Ağ ayarlarını sıfırladık, bir çok şey yaptık ama sorunu bir türlü düzeltemedik. Acaba bilgisayarda mı sorun var diyerek benim diğer telefon olan J5 Pro'yu mobil erişim noktası olarak açtım ve bilgisayar J5 Pro'yu gördü. Bilgisayarda sorun olmadığını anladıktan sonra bu sefer J5 Pro ile M30s'e bağlanmayı denedim bir sorun olmadan bağlandım. Yani J5 Pro ile M30s'e bağlanabiliyorum. Yine aynı şekilde J5 Pro'yu mobil erişim noktası olarak kullandığım zaman benim Bilgisayarda görüyor telefonu ondada bir sorun yok ama M30s'i mobil erişim noktası olarak kullanmak istediğim zaman Bilgisayar kesinlikle görmüyorum telefonu. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç? |
Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (128. sayfa)
-
-
Bilgisayar' ın M30s ile ilgili bağlantısında problem var. Bilgisayardan bilinen ağlardan M30s' i unutturun. M30s' in ismini şifresini vs. değiştirmeye çalışın. Aklıma pek bir şey gelmiyor ama sorun bilgisayarla alakalı bence. Mobil erişim noktasında izin verilen cihazlar kısmı vs. var oraya da bir bakın. Sorun M30s le alakalı olsaydı başka cihazlarda bağlanamazdı. Ama diğer cihazlar sağlıklı bir şekilde bağlanıyor diyorsunuz. Dediğim gibi bilgisayar, M30s ile bağlantıda problem yaşıyor. Ben şimdiye kadar hiç böyle bir problemle karşılaşmadım.
-
Cevabınız için teşekkür ederim, dediklerinizi kontrol ettim ama bu sorunun neden kaynaklandığını bir türlü bulamadım. M30s'i benim bilgisayara USB ile bağlayıp internet erişimini o şekilde sağlıyorum artık. Olmadı bilgisayara bir tane wifi adaptör alıp birde öyle deneyeceğim şansımı.
-
android 11 30s ler içn ülkemizde dağıtılmaya başlamış deniliyor
doğru ise; deneyimleriniz. teşekkürler
-
arkadaşlar bir ricam olacaktı android 11 ile cihazlarınıza güvenli klasör geldi (gelecek mi) güncellemeden sonra cevap verirseniz memnun olurum iyi forumlar
-
-
ekrana çift tıkla kilitleme gelmiş.
-
Guncellemeyi yaptik. Degisiklikleri farkedenlrr paylasirsa guzel olur -
Ekran kaydedici gelmiş mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sume
Guncellemeyi yaptik. Degisiklikleri farkedenlrr paylasirsa guzel olurhayırlı olsun, güvenli klasör geldi mi?
Bu güncelleme öncesi klavye titreşim varmıydı yenimi geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayret çok şaşırdım samsungun bu kadar erken vermesine. Şimdi yüklüyorum deneyimlerimi paylaşırım bende.
Klavye titreşim geldimi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cem_23
Hayret çok şaşırdım samsungun bu kadar erken vermesine. Şimdi yüklüyorum deneyimlerimi paylaşırım bende.güvenli klasör geldi mi acaba ?
@CemalSanane Evet, klavye titreşimi mevcut. Hatta ilk güncellediğimde otomatik açık olarak geldi. Rahatsız olup kapattım.
@Alpha Centauri Maalesef güvenli klasör gelmedi. Büyük ihtimal knox korumasına sahip olan diğer M serisi cihazlara getirecekler veya sadece Hindistan'a vermekle yetinecekler. M31s ve M51 de knox mevcut. Bence alırsa sadece bu iki cihaz alır. M31s' e de güvenli klasör, OneUI 2.5 da Hindistan'a verildi. Ya OneUI 3.0 da alırlar yada yine ülkemizde kısıtlarlar.
Güncellemeden kısaca ilk izlenimimden bahsetmek istersem, arayüz çok hızlı. Hiçbir kasma, donma yok. Edge lighting, edge ekran özellikleri gelmiş ve çok güzel olmuş. Bildirim panelinde ''Canlı altyazı'' adında bir seçenek getirilmiş. Ne olduğunu şimdilik çözemedim. Artık ekrana çift tıklama ile ekranı kilitleyebiliyoruz ki en çok beklediğim özelliklerden biriydi. Android 11 de bile hala ekran kaydı özelliği verilmemesine bir şey diyemiyorum artık. Tam ekran hareketlerini android 10 da daha iyi kullanıyorduk. 11 dekini pek beğenmedim. Onun dışında pek bir şey yok gibi. Telefona hard reset atacağım tam oturması için. Hard resetten sonra batarya vs incelerim. Bu konuda çok şikayet varmış umarım bataryadan yana çok sıkıntı yaşamayız. Android 11 OneUI 3.0 M30s in son güncellemesiydi. Geriye sadece güvenlik yamaları kaldı.
-
teşekkürler benim için güvenli klasör önemli m31s ve m51'e yoğunlaşayım, m62 piyasaya çıkacak belki doğrudan o modele gelir
Güncellemeden sonra "Arayan adını sesli oku" özelliği çalişmıyor.
Benzer sorun yaşayan var mı?
-
Verilerimi yedekleyip hard reset attım. Telefon şuan uçuyor resmen. Güncelledikten sonra ufak tefek kasmalar yaşadım bazı uygulamalarda. Hard reset atınca rahatladı baya. Şuan akıyor telefon. Tek çekincem umarım pil verimi azalmamıştır 11 de. Arayüzden çok memnunum.
Hocam bende çalışıyor ama aksanı farklı 😄 İsmi ingilizce olarak okumaya çalışıyor. Sanırım sadece ingilizce isimler normal olarak okunuyor. Veya dil ayarı varsa da ben bulamadım.
Teşekkürler, sanırım düzeltmek için hard reset atmam gerekecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X