Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.787
Cevap
39
Favori
162.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

@mrt20

hayırlı olsun, güvenli klasör geldi mi?

Alıntıları Göster

Sağolun. Yeni gördüm kusura bakmayın.

Şehir dışındaydım çok aşırı kurcalama imkanım olmadı ama öyle bi özelliğe rastlamadım şimdilik.

• mrt20 kullanıcısına yanıt

önemli değil android 11 ile m30s'ye güvenli klasör gelmedi

bende m serisinin diğer modellerine bakacağım

hem m serisi hemde güvenli klasör istiyorum m31s,m51 ve yeni çıkacak m62 modellerine bakacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hard reset nasıl atsbiliriz dosyalar silinmeden kafa rahat olsun
  • Samsung Galaxy M30S [ANA KONU]

Guncelleme oncesi bu performansi alamiyordum. Telefonu ilk aldigimdaki verilere ulastim yine
  • Sume kullanıcısına yanıt

Evet benimde öyle. Şuan konuşmak için erken tabi ama sanki önceki sürümde daha kötüydü pil performansı. 11 de biraz düzeltilmiş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 1 Mart 2021; 20:31:55 >
  • alex mahone. kullanıcısına yanıt

Ben samsung smart switch ile verilerimi yedekleyip hard reset attım. Uyguladığım ayarları, duvar kağıdını bile eski haline getirdi.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt

Daha öncede yazmıştım şarjım 1 güne düşmüştü diye güncelleme sonrası yine eski 2 gün performansına yaklaştı

• herkese merhaba

Eşimin telefonuna hard reset atmak istiyorum ama telefon kapalı ve Ses açma + power tulkarına aynı anda basıyorum, smasung açılış ekranı gelince bıraktığım halde hard reset ekranına geçmeden bir süre sonra sadece samsung yazıyor ve telefon normal açılıyor :(

Önerisi, fikri olan?

• ACE 2012 A kullanıcısına yanıt

Samsung lara özel normal konuşma tarifeniz üzerinden (dk lardan) yiyen görüntülü konuşma özelliği off line :(

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Hocam android 11 de recovery moda geçmek için farklı bir yöntemle geçiriyoruz. Bende youtube dan bakıp yaptım. Android 10 dayken dediğiniz gibi yapınca oluyordu. 11 de olmuyor. Çok saçma ve uğraştırıcı bir yöntemle geçebiliyoruz.

Telefonu kapatın. Usb ile pc ye bağlayın. Ekranda şarj dolumu bildirim ekranı çıkınca power + ses açmaya basılı tutun. M30s yazısı çıkınca ikisini de bırakıp sadece belirli bir süre ses açmaya basılı tutun ve bırakın. Uzun süre ses açmaya basılı tutmayın. Titreşip ardından normal sistem açılıyor yoksa. Sonrasında usb bağlantısını kesebilirsiniz. Eğer anlayamadıysanız diye aşağıya video bırakıyorum.

Az sonra deneyip bilgi vereceğim, şimdiden çok teşekkür ederim desteğin için Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] 

Edit: videoya gerek bile kalmadı işlem tamamSamsung Galaxy M30S [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 2 Mart 2021; 1:1:16 >
  • @cem_23 hocam hard reseti attık ama amacımız android 11 le kaldırılan bazı kıymetli özelliklerimizi and.10 a dönerek geri kazanmaktı :(

11 den 10 geri gelemiyor muyuzSamsung Galaxy M30S [ANA KONU] 

Hayır, dönemezsiniz. Android 10 da bir güncelleme dağıtmıştı Samsung. Bu güncellemeden sonra eski sürüme geri dönemezsiniz diye. Artık geri dönemiyoruz android 10 dan itibaren. Deneyen kişiler olmuş sammobile dan stock romla yine olmuyormuş hata veriyormuş.

Bu çok çok kötü olduyaSamsung Galaxy M30S [ANA KONU] 

Yani bir firma neden çalışan bir özelliği komple kaldırır ki anlamıyorum... şuan bizim aile için samsung tamamen çöp oldu, tek ve en önemli tercih nedenimiz tarifemiz üzerinden samsunglar arası görüntülü konuşmaydı....

Evet malesef kalkmış galiba. Ben genelde whatsapp, instagram vs kullanıyorum görüntülü konuşma için ama operatör üzerinden de iyi olurdu. Neden kullanışlı bir özelliği kaldırırsın ki amaç ne anlamadım. Klasik samsung..

Hocam bu arada samsung' un members forumunda bir kaç konu gördüm bununla alakalı. Orayıda bir inceleyin derim. 11 de görüştüğünü söyleyenler var.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/android-11-g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCl%C3%BC-konu%C5%9Fma-sorunu/td-p/7165825

Sağol dostum bende samsung 'a geri bildirim atacağım başka bir çaremiz yok gibi...

Volte vs gördümde iş volteye kalmaz zaten whatsapp vs vs çok program var hepsi internet kaynaklı ve görüntü ses kalktesi çokta başarılı değil. Bizim kaybettiğimiz samsung'a özel operatör uzerinden dk dan kesilen görüntülü konuşma bir tık daha iyiydi ve o program sayesinde her ay kullanılmadan paket tarihi biten dk ları iyi değerlendiriyorduk...

Operatörlerin bile parmağı olabilir bu işte diye düşünmeye başladım...

• Smart switch ile yedekleyiyim dedim pc ye bağlayıp fakat hep kopmalar yaşıyorum yedeklerken birinde daha görmüştüm forumda bu sıkıntıyi nedir sorun acaba
  • Samsung Galaxy M30S [ANA KONU]

Benim pil kullanımım android 11 de biraz düzeldi gibi arkadaşlar. Android 10 da iken çok kötüydü ve 1 günü bile tamamlayamazdı ama şuan biraz daha iyi.

• Benim telefon iyice donmaya başladı. Özellikle chrome da dolanırken. Chrome dan mı kaynaklı acaba

• merhaba m21 kullanmakla beraber malumunuz 30s ile m21 aynı telefon(koruyucu kılıfım bile 30s) android 11 de ram kullanımı arttı mı aynı mı teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.