Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.787
Cevap
39
Favori
162.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet. Opera kullanın. Hem kasmaz hem kendinden reklam engellemeli, vpn li.

Chrome un Uygulama verilerini ve önbelleği sıfırlayın arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çakır dikeni -- 3 Mart 2021; 14:28:49 >
  • Bende değişmedi. Ram kullanımını pek önemsemem, hiç temizle vs yapmadım şimdiye kadar. Android 10 da RAM kullanımı 2.4 GB civarıydı. Yine 11 de de 2.3 - 2.6 arası gidip geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt

Ben Chrome' un verilerini silip devre dışı bıraktım. Hem telefonu çok yoruyor hemde çok veri biriktiriyor. Samsung' un normal browserını kullanıyorum. Hiç kasma yok memnunum. Opera da iyi. Güncellemeden de kaynaklanabilir. Hard reset atmadan önce benimde kasıyordu. Hard reset atınca kasma olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 3 Mart 2021; 15:5:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali_bu16

Bu çok çok kötü olduya 

Yani bir firma neden çalışan bir özelliği komple kaldırır ki anlamıyorum... şuan bizim aile için samsung tamamen çöp oldu, tek ve en önemli tercih nedenimiz tarifemiz üzerinden samsunglar arası görüntülü konuşmaydı....

Samsunglar arası görüntülü konuşma devam ediyor..

• kutolo K kullanıcısına yanıt

Servise uğradım volte ile aynı hizmet internet paketinden yemeden daha kaliteli ses ve görüntüyle devam ediyormuş. Ayarlardan Volteyi aktif etti danışman arkadaş ama sağ üst köşede sembolü çıkmadı operatörünüzle görüşün volte hizmeti için aktivasyon yapsınlar vs dedi daha arayamadım.

Sizin öneriniz ya da bildiğiniz nedir hocam?

• Bemde volte açık,üstte simge çıkıyor ve samsungla görüntülü konuşma açık...

• Ekran resmi atabilir misiniz bununla alakalı? Bende de çıkmıyor. Android 10 da iken göruntülü konuşma simgesi gösteriyordu. Oysa şimdi çıkmıyor. Volte ayarları yapıldığı takdirde görüntülü arama yapılabildiği söyleniyor ama şuan yapılamıyor.

• Güncellemeden sonra bataryası daha hızlı bitmeye başladı.Bunu farkeden oldu mu ?

• Lionheart kullanıcısına yanıt
    Bu virüsten beter uygulamaları devre dışı bırakmayı unutmayın. Güncellemeden sonra bütün ayarlarım geri gelmiş ama ne hikmetse bu facebook denen virüsün devre dışı kalması gerekiyorken kalmamış.

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU]
  • Hard reset attıktan sonra uygulama izinleri kısmında izinleri kontrol edemiyorum donuyor instagramda kameraya erişemiyorum apk dosya indiremiyorum seçeneklere basıyorum dokunmuyor.
  • gordon_shumway G kullanıcısına yanıt

Nasıl kapatırız hocam

• root atabilen varmı arkadaşlar

• 55_42 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar / uygulamalar kısmına girin ordan facebook ile ilgili ne uygulama varsa verileri silip devre dışı bırakın.
  • Bu telefon modelini almayı düşünen varsa almasın, adamlar ülkeye göre ram arttırıp azaltıyor. Yurtdışında bu model 6 gb iken bizim ülkemizde 4 gb. Ayrıca rootlayamıyorsunuz.

• gordon_shumway G kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam yaptım

• İnternette baktığım kadarıyla OneUI 3.1 güncellemesi de M30s için sunulacakmış. Haberde hindistan için yazıyordu ama umarım bütün ülkelere de sunulmuş olur. Belki olurda OneUI 3.1 de ekran kaydediciyi getirirler. Umarım gelir. En son alabileceğimiz güncelleme de bu olacak. Güvenlik yamaları 4 yıl boyunca gelecek zaten.

• Android 11 batarya performansı nasıl? 10 bataryayı çok tüketiyor şeklinde yorumlar gelmişti, hâla 9 kullanıyorum.

• Keskin117 K kullanıcısına yanıt

Bence 11, 10 dan daha iyi. 10 dayken batarya performansım çok fazla düşmüştü ama 11 de toparladı.

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.