Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.787
Cevap
39
Favori
162.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu kaldırınca uyandır ayarını kapatın. Ben yaptım düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugun şarj girişinin oynadığını fark ettim sizde de böyle mi yoksa normal bir durum mu internette bir araştırma yaptım fakat tam bir cevap bulamadım. Aşağıdaki video'daki gibi USB C portunda bir sallanma var. Benim telefonda sağa sola oynamıyor fakat şarja takılıyorken aşağı-yukarı baya bir oynama var bu normal bir durum mu? İlk defa usb c kullanıyorum emin olamadım. Tık sesi, düşme gibi bir durum yok ama dediğim gibi bütün halde bir oynama mevcut.
    Matt Birchleryoutube
    Loose Pixel 2 USB C Port
    https://www.youtube.com/watch?v=cVkLFOiljQk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 30 Aralık 2019; 13:36:30 >

• UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Şarj cihazı takılıyken sokette hafif boiluk var sanırım biraz oynuyor gibi

• Bu şartlarda bu fiyata hertürlü alınır f/p ürünü. Tek düşüncem şu 3 yıl götürsün beni. tadınmaz yenmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kılıfı almıştım yeni ulaştı elime gayet kaliteli, şık ve fiyat olarakta uygun geldi bana. Düşünen tercih edebilir.
    GittiGidiyor
    Samsung Galaxy M30s Kılıf Trio Silikon Çizgili Lüx Arka Koruma Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-m30s-kilif-trio-silikon-cizgili-lux-arka-koruma_pdp_505635446

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi tekrar baktım milim oynama yok şarjda kullanıyorsanız ondan olmuş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athloncu -- 30 Aralık 2019; 14:16:26 >
  • Kullanan arkadaşlar tek şarj ile ekran kullanım sürelerini yazabilir mi. Bu telefonun en cazip yanı bataryası malum. Hakikaten bataryanın hakkını veriyor mu. Paylaşacağınız gerçek hayattaki kullanım süresi deneyimleriniz, almayı düşünenler için yönlendirici olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdc

Kullanan arkadaşlar tek şarj ile ekran kullanım sürelerini yazabilir mi. Bu telefonun en cazip yanı bataryası malum. Hakikaten bataryanın hakkını veriyor mu. Paylaşacağınız gerçek hayattaki kullanım süresi deneyimleriniz, almayı düşünenler için yönlendirici olacaktır.
    Cuma günü öğlen işte şarj ettim. Pazartesi şimdi şarja taktım. Yüzde 27 falan şarjı kalmıştı. 3 Gün(Cuma, Cumartesi, Pazar) kullanımda 9:30 saat ekran sürem vardı. 3 Günü rahat çıkarıyor anlayacağınız. Ama ben karanlık modda kullanıyorum, siyah arka plan ve adaptif parlaklık kapalı olarak kullanıyorum. Etkisi olmuştur illaki.
  • erdc E kullanıcısına yanıt
    Henüz 2,3 gün oldu ama fikir vermesi açısından paylaşayım. İlk gün direk şarjı fulledim 33 saat sonra %15 kaldi. Bu kullanımda daha çok uygulamaları yükledim telefonun ozelliklerine baktım ve genelde ofiste olduğum için sadece 2 akşam evde kurcalayabildim.
    Pazar günü ise evdeydim, çok az oyun oynadım onun dışında sosyal medya forumlara baktım ara ara 14 saatte %18 e düştü.

Yani şuan ahım şahım bir batarya sonucu aldığımı söyleyemem. Eşime de Xiaomi redmi note 8 pro aldım 2 hafta önce onun 4500 lük bataryası daha iyi bir performans sergiliyor şuan.

• quote:

Kullanan arkadaşlar tek şarj ile ekran kullanım sürelerini yazabilir mi. Bu telefonun en cazip yanı bataryası malum. Hakikaten bataryanın hakkını veriyor mu. Paylaşacağınız gerçek hayattaki kullanım süresi deneyimleriniz, almayı düşünenler için yönlendirici olacaktır.
    +1
    bu telefon batarya telefonu.konuya gelenlerin çoğu ekran süresi görmek istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: billginer

Henüz 2,3 gün oldu ama fikir vermesi açısından paylaşayım. İlk gün direk şarjı fulledim 33 saat sonra %15 kaldi. Bu kullanımda daha çok uygulamaları yükledim telefonun ozelliklerine baktım ve genelde ofiste olduğum için sadece 2 akşam evde kurcalayabildim.
    Pazar günü ise evdeydim, çok az oyun oynadım onun dışında sosyal medya forumlara baktım ara ara 14 saatte %18 e düştü.

Yani şuan ahım şahım bir batarya sonucu aldığımı söyleyemem. Eşime de Xiaomi redmi note 8 pro aldım 2 hafta önce onun 4500 lük bataryası daha iyi bir performans sergiliyor şuan.
    Bende de mate 20 lite vardı. 3750mah bataryalı.
    Aynı kullanımda eve gittiğimde 40-50 şarjım oluyordu.
    Bunda da %60 kalıyor. Batarya büyük belki ama huaweide saate yüzde 2 gidiyosa bunda da 2 saatte 3 gidiyor.
    Afaki bir fark yok sanki.

• billginer B kullanıcısına yanıt
    hocam beklemedeyken % kaç tüketiyor ölçebildiniz mi? Yani boştayken çok pil tüketiyor mu?
  • Özellikle test etmedim ama ciddi düşüşler olsa fark ederdim boştayken ciddi bir pil sarfiyatı olmadı

Anladım hocam teşekkür ederim. Ben de s10e'den geçmeyi planlıyordum da sormak istedim. Kararsız kaldım biraz.
  • Rica ederim. S10e'deki sıkıntı nedir hocam, boyutunu ve kamerasını beğenmiştim ben açıkçası. Pilmi yetersiz kalıyor?

Pilden muzdaribim hocam sadece. Bekleme modunda saatte %1 civarı tüketiyor geceleri uçak moduna dahi alsam. 8-9 saatte ortalama %8 civarı gidiyor. Yoğun kullanırken gayet iyi ama kullanılmadığı zaman da harcıyor, haliyle sinirimi bozuyor.

Fakat işin garibi fazla tüketmesine rağmen mesela dün 21 saat bekleme 6 saat 50 dk ekran süresi verdi. Android 10'dan sonra bozdu biraz, önceden %5 civarındaydı bu düşüş. Samsung'a da güvenemediğimden değiştirmek istiyorum ama kararsızım.
  • quote:

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: athloncu

Hocam şimdi tekrar baktım milim oynama yok şarjda kullanıyorsanız ondan olmuş olabilir
    Hocam hiç kullanmadım aslında sadece iş yerinde şarj ediyorum telefonu. Hafta sonu şarj aletini bile eve götürmedim. Hafta sonunu rahat çıkardı. Oynaması biraz canımı sıktı açıkçası inş ilerde uğraştırmaz ama şu anlık bağlanma da her hangi bir sorun yok.

Bu arada yeni şarj ettim telefonu 0'a kadar kullanacağım ekran süresiyle ilgili resim paylaşırım ilerki günlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 30 Aralık 2019; 16:16:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Hocam hiç kullanmadım aslında sadece iş yerinde şarj ediyorum telefonu. Hafta sonu şarj aletini bile eve götürmedim. Hafta sonunu rahat çıkardı. Oynaması biraz canımı sıktı açıkçası inş ilerde uğraştırmaz ama şu anlık bağlanma da her hangi bir sorun yok.

Bu arada yeni şarj ettim telefonu 0'a kadar kullanacağım ekran süresiyle ilgili resim paylaşırım ilerki günlerde.

Alıntıları Göster
    Hocan batarya sağlığı için %15 altına pek düşürmeyin telefon uyarı verince takın

• Ah Samsung ah
    Cihazı ilk alanlardandım 2700₺
    N11de kuponla 2070₺ ikinciyi aldım
    Şimdi Samsung shop 250₺ çek hediyesi ile 1999₺ yapmış

S10 alırken de böyleydi.
    Heyecana kapılıp bir hevesle ilk alıyoruz ama ciddi fiyat düşüşü oluyor...

Güzel cihaz ama 6000 mah bataryanın hakkını vermiyor.
    Redmi Note 8 Proya geçtim.
    İnsan farkı görüyor, tavsiye edilir...

Sizler de cihazı sorunsuz kullanırsınız inşallah

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.