Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.787
Cevap
39
Favori
162.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haklısınız, tanıdığınız birinden kullanabilirsiniz belki.

sağlıcakla
  • ring R kullanıcısına yanıt
    Evet tek parça. Ekranı temizle. O parçayı sök ve dengeli şekilde ekranın üzerine bırak. Kendisi yapışmaya başlar. Bittiğinde hafifçe bastırarak sil tamamdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

Evet tek parça. Ekranı temizle. O parçayı sök ve dengeli şekilde ekranın üzerine bırak. Kendisi yapışmaya başlar. Bittiğinde hafifçe bastırarak sil tamamdır.
    Yanıtınız için teşekkür ederim. Ekran kenarlara doğru oval olduğu için , sadece üst kısmı mı kaplanıyor ? oval kenarlara kadar inmiyor değil mi?
  • ring R kullanıcısına yanıt
    Boşluk kalıyor maalesef. Ortalama işini ön kamera çıkıntısı ile daha rahat yaparsınız.

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

sağlıcakla
  • Merhaba arkadaşlar.
    3 yıldır kullanmış olduğum a5 2016 son zamanlarını yaşıyor. Yaptığım araştırmalar sonucu bu telefonu almayı düşünüyorum. Telefonda oyun oynayan birisi değilim. Whatsapp,nette gezme ve konuşma dışında kullanmıyorum telefonu. Önerir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Merhaba arkadaşlar.
    3 yıldır kullanmış olduğum a5 2016 son zamanlarını yaşıyor. Yaptığım araştırmalar sonucu bu telefonu almayı düşünüyorum. Telefonda oyun oynayan birisi değilim. Whatsapp,nette gezme ve konuşma dışında kullanmıyorum telefonu. Önerir misiniz ?
    Bahsettiğiniz işlemeler için bu cihaz fazla gelir hocam M20 daha uygun görünüyor size. Boşa 600-700₺ fazla ödemeyin.

• Yalnız m20 konusundaki klavye sorunlarına bakım derim. Stabil çalışmıyor sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    3 ay M20 kullanıp iade ettim ve M30s e geçtim ben. Klavye sorunu vardı M20 de. Ayrıca android 10 son güncellemesi oldu. Yani alan kişi artık güncelleme beklemesin. İşlemcisi de kötü ufak tefek kasmalar ısınmalar vardı belki bende vardır tek. Ekranıda PLS. M20 tavsiye etmiyorum. Bende sizin gibi Whatsapp, Instagram dizi film falan izlerim arada youtube da takılırım. Önerebilirim M30s'i.

• Merhaba. Cevabınız için teşekkür ederim. Aslında 2 adet telefon almayı düşünüyorum. Kendim için m30s gözüme kestirmistim. Kamera bazen lazım olabilir iş gereği. Annem için ise m20 düşünmüştüm. Fakat m20 konusun da klavye problemini her yerde okumaya başlayınca biraz soğudum. M10 nasıldır peki ?

@Deae
    Teşekkür ederim. Diğer arkadaşa yazdığım cevap da kamera bazen iş gereği lazım olabilir. O yüzden m30s düşünmüştüm.

• Bu sabah elime geçti tel. Mate 20 lite kullanıyordum daha önce.
    Şimdi ikiside elimde kıyaslıyorumda m30s in ekranında beyazlar daha sarı.
    huaweide ise daha beyaz. Şarj konusunda birisi 3750 diğer 6000 ama ben öyle afaki bir fark oluşacağını sanmıyorum gibi.
    Arkası plastik gibi. Huawei bu konuda daha sağlam bir his veriyor cam olmasından dolayı.
    Parmak okumasıdı huawei göre daha yavaş. Sanırım buna biraz alışmam gerekecek. Yüz tanıma sistemi gayet başarılı.
    Sadece şu beyaz rengin bariz sarıya kaçmasını sevmedim.Sadece bendemi böyle acaba.
    Ayarlarından değil onu biliyorum. Renk sıcaklığı kapalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt20

Bu sabah elime geçti tel. Mate 20 lite kullanıyordum daha önce.
    Şimdi ikiside elimde kıyaslıyorumda m30s in ekranında beyazlar daha sarı.
    huaweide ise daha beyaz. Şarj konusunda birisi 3750 diğer 6000 ama ben öyle afaki bir fark oluşacağını sanmıyorum gibi.
    Arkası plastik gibi. Huawei bu konuda daha sağlam bir his veriyor cam olmasından dolayı.
    Parmak okumasıdı huawei göre daha yavaş. Sanırım buna biraz alışmam gerekecek. Yüz tanıma sistemi gayet başarılı.
    Sadece şu beyaz rengin bariz sarıya kaçmasını sevmedim.Sadece bendemi böyle acaba.
    Ayarlarından değil onu biliyorum. Renk sıcaklığı kapalı.
    Amoled ekran farkı.

• Merhaba,

Arkadaşlar daha önce android telefon kullanmadım. Windows Phone vardı bozulunca arkadaşım Iphone 4 verdi, onu kullanıyorum. Şimdi M30s aldım. Iphone telefonumdan SMS ve WhatsApp mesajlarını aktarmak istiyorum. WhatsApp Iphone da yedeeğini almıştım. WhasApp kendi serverına mı yedek alıyor ve yeni telefona geçince kullanıcı bilgilerini girince yedekler yeni telefona aktarılır mı? Aktarılamıyorsa aktarım için ne yapmam lazım? Hem SMS hem de WhatsApp için

sağlıcakla
  • merhabalar ben de m30s almayı düşünüyorum da şu yapıkrediye yapılan indirimden word cart ile yararlanabilir miyiz o da yapıkrediye ait ya. bir fikri olan var mı?
  • Hopela H kullanıcısına yanıt
    Kart ile bağlantısı yok maalesef. Bu bildiğiniz alış-veriş kredisi.

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    tüh ya insanın çevresinde 1 tane yapıkredili olmaz mı bea.. teşekkürler cevap için.
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Hocam yani M10 - M20 düşük segmentte cihazlar. Ama tabi M10 M20 nin yanında karınca gibi kalır. M10'da olan 2GB Ram 32 GB depolama ve 3400 mAh batarya günümüz koşullarında tercih edilmemeli. Parayı resmen çöpe atmak demek bence. M20 veya A20, hatta anneniz için A20 bence güzel bir seçenek. M20'de Android 10 a geçince klavye sorununun kalktığını söylüyorlar kullanıcılar, ne kadar doğru bilemiyorum.

Kamera M30s de gayet tatmin eder. Orta segmentteki bir cihaza göre gayet başarılı. Bataryası zaten önceki sayfalara bakmışsanız genel olarak herkes memnun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D5BA3914

Amoled ekran farkı.

Alıntıları Göster
    Normalde aynı videoyu açtığımda youtubeda mesela diğer renkler daha güzel m30 da.
    Ama beyaz için aynısını söyleyemeyeceğim.
    Yani note 10 da alsam beyaz bu şekildemi görünecek diyosunuz?
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam öneriniz için amma zor işmiş telefon seçmek de
  • mrt20 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > Ekran > Ekran Modu kısmından "Doğal" veya "Canlı" modunu seçebilir, kendi tercihinize göre kullanabilirsiniz. Şarja etkisini bilmiyorum bu modların onu söyleyeyim şimdiden. Tabi Amoled ekran farkıda var size farklı gelmesi normal ekranın. Birde belki yanlışlıkla bildirim ekranında bulunan mavi ışık filtresini açmış olabilirsiniz. Onuda kontrol edin.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.