Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.787
Cevap
39
Favori
162.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dediğiniz gibi Whatsapp verilerinizi Whatsapp'ta yedekleme yaptıysanız yeni telefona geçince yedeklenen veriler geri yüklenir. Onun dışında diğer şeyler için uygulamalar var aktarma yapan google play de onlar iş görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_23

Hocam dediğiniz gibi Whatsapp verilerinizi Whatsapp'ta yedekleme yaptıysanız yeni telefona geçince yedeklenen veriler geri yüklenir. Onun dışında diğer şeyler için uygulamalar var aktarma yapan google play de onlar iş görür
    Teşekkür ederim. Deneyeceğim
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    hocam bende tek seferde ödemeyle kapat görünmüyor neden acaba?
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Yok Hocam onlar kapalı zaten .
    Şöyle de bir artısı var bence samsungta koyu renkler daha başarılı. Özellikle siyah.

• Edit: işlem tamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 28 Aralık 2019; 1:49:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldık telefonuda tırsıyoruz çizilcek kırılcak diye.

Darbe emici kılıf öneriniz varmıdır?
  • Spigen alabilirsin veya aşağıda linki attığım kılıfı da alabilirsin. Ben linkteki olanı aldım gayet güzel.

m.n11.com
    Samsung Galaxy M30s Kılıf Niss Deri Görünümlü Silikon + Koruma - n11.com
    https://m.n11.com/samsung-galaxy-m30s-kilif-niss-deri-gorunumlu-silikon-koruma-P393170637

• quote:

Orijinalden alıntı: Hopela

hocam bende tek seferde ödemeyle kapat görünmüyor neden acaba?
    Merhaba,

İnternet sitesinden göremezsiniz. M.H. ile görüştüm sadece şubelerden yapılabiliyor. Şubeye gitmeniz gerek. Vadesiz hesabınızda yeterli bakiyeniz varsa ordan hemen aktarıyorlar.

sağlıcakla
  • Ankara'dan alan var mı arkadaşlar. Bizim alıveriş yılan hikayesine döndü. Salı günü aldık, perşembe kargoladık dediler. Aktif kargo diye bir şirketle gönderiyorlarmış. Kargo takibine tıkladığımda böyle kargo yok diyor. Aradım samsung müşteri hizmetlerini, iade görünüyor dedi. Almadımki iade edeyim dedim. Kayıt oluşturdular bakalım, size geri dönülecek dediler. Başına gelen ver mı?
  • Arkadaslar teli 3 haftayi aşkındır kullaniyorum da oyun konusunda çok muzdaribim asphalt 8 i eski s7 imde en yuksek ayarlarda rahatca oynardim bunda en düşükte ve düşük çözünürlükte dahi fps düşük ufak kasmalar var oyundan hic zevk almiyorum kac yil sonrası islemci heralde rahat acar diyodum 2013 ün oyununu, acaba optimizasyon sorunu mu ki, game launcher kullaniyorum bu arada

• Kırılmaz camı yapıştırdım ama yinede güven vermedi. İnşallah düşürmeden kullanabiliriz 2-3 yıl. Kaldırımda falan yürürken düşse kırılır bu telefon hacı dikkatli kullanın aman diyim

Edit: 250 tl çek bana da gönderilmemiş yav. Göndermezlerse veririm valla tüketici hakem heyetine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 29 Aralık 2019; 1:28:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt20

Normalde aynı videoyu açtığımda youtubeda mesela diğer renkler daha güzel m30 da.
    Ama beyaz için aynısını söyleyemeyeceğim.
    Yani note 10 da alsam beyaz bu şekildemi görünecek diyosunuz?

Alıntıları Göster
    Samsung cihazların ekranı huawei ve iphone cihazlara göre daha sarı maalesef. Bende bu yönünü hiç sevmiyorum cihazların. Bende note 8 var ve bunda da aynı.

• ring R kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam ptesi halledilecek. Bu arada üzerine faiz işlenir mi acaba araya ctesi pazar girdi kapatamadık yoksa 1790 mı olur yine.

• Hopela H kullanıcısına yanıt
    Günlük 1 tl falan ekliyor.

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Hadi ya ilk defa faizli iş yaptım hemen kapatırsak olmaz sandım tüh yapcek bişi yok. Ctesi pazar da ekleniyor öyle mi?

Bu arada gcam kullanan oldu mu ben bi süre kutuyu açmayacam
    SMACK TECHyoutube
    Gcam on Samsung Galaxy M30S 6.1.021advanced | Detailed comparison with stock camera
    https://www.youtube.com/watch?v=tUmJCmd3rAw&feature=youtu.be

Şu videoda yapmış ama gece çekmemiş gece performansını merak ettim gcam in malum bizim tlfonun gece çekimi pek iç açıcı değil. deneyip karşılaştırmalı atsa biri çok güzel olur valla.

• Ekran 2.5 D kavisli ekran mı arkadaşlar. Hiç sevmiyorum. Değildir inşallah.

• Call of duty guzel oynatiyor mu ? Almaya deger mi s8 plus var cok cabuk isiniyor ve takiliyor

• Samsungun hediye olarak verdiği kendi paketinden çıkan ekran koruyucusunu takdım ancak çok az bir bölümü açıkta kaldı ekranın bir de toz kaçtı biraz takarken galiba daha iyisini almak mantıklı olur varmı önerebilecek birisi?
    bir de telefonu ilk defa bugün kullanıyorum bazen telefonu elime aldığımda sağdaki kilit tuşuna basmışım gibi ekran açılıyor. Bu neden olabilir acaba özelliklerde bununla ilgili bir ayar var mı?
    Ve ölü piksel testi nasıl yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukko -- 29 Aralık 2019; 21:33:41 >
  • Hocam bire bir aynı şeyleri düşünmüşüz. Dediklerinizin aynısınını yaşıyorum bende. Bir tek toz kısmı hariç :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.