Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.787
Cevap
39
Favori
162.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

A50 ile M30s arasında ne gibi farklar var acaba?
    kagıt uzerinde M30s daha iyi görünüyor ama şu anda A50 bu telefondan daha pahalıya satılıyor.
  • t_garret kullanıcısına yanıt
    Valla ben de karar veremedim. Şimdi bilgisayarın başına m30s alma kararlılığıyla oturdum. Son bir kez foruma bakayım dedim. iki telefon arasındaki en temel farklar a50 de parmak izi ekranda ve m30s kalın. Prmak izi neyse de m30s nin kalınlığı düşündürüyor. Kullanan arkadaşlar bir yorum atsa da yatmadan şu m30s yi alsam.
  • turkcem44 T kullanıcısına yanıt
    Alın hocam bende ağır ve kalın diye çekinyordum ama hissettirmiyor siyahı çok şık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Alın hocam bende ağır ve kalın diye çekinyordum ama hissettirmiyor siyahı çok şık
    İşte beklediğim cevap. Hemen alıyorum. Teşekkürler.
  • t_garret kullanıcısına yanıt
    Hocam iki cihazda hemen hemen aynı. M30s i üstün kılan tabiki bataryanın 6000 mAh olması, A50 de 4000 mAh batarya var. A50 nin işlemcisinin yenilenmiş hali M30s de var öyle çok bir fark yok ama olsun. A50 tabiki M30s e göre daha ince. Ama M30s de çok kalınlık hissetmiyorsunuz. Bence sırf bataryasından dolayı M30s alınır.

• turkcem44 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ne renk aldınız

• Bu kalınlık muhabbetini kim cikardiysa ağızlarda sakız oldu. Telefon kalın vs değil note 8 den ince bile. Pili büyükse illa kalındır takıntısı var sanırım..

• spigen.com.tr den kılıf alan oldu mu?
    Aynı gün kargoya verilir mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

spigen.com.tr den kılıf alan oldu mu?
    Aynı gün kargoya verilir mi acaba?
    Selam, cuma akşam sipariş verdim mesai saatinden sonra.
    Siegen hafta sonları çalışmıyor.
    P.tesi kargoya verdiler. Salı sabah elimdeydi kılıf.
    Kılıfı soracaksan eğer
    Hiç sorma. Telefon yeterin kalın zaten.
    Kılıfı takınca tank gibi birşey oldu.
    Evet daha da kalınlaştı.
    Ama koruması fena değil sanki.

• su55 S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. Evet hangi kılıfı takarsak takalım kalınlık artacaktır ama cihaz böyle boş şekilde de kullanılmaz maalesef. Mecburen alıp kullanacağız
    Teşekkürler bilgi için...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ince kılıf nedir arkadaşlar önerisi olan varmı

• Aotufocus(kılıfın üzerinde yazıyor sanırım markası bu) kılıflar da fena değil.
    ekran parmak izi a50 de tam düzgün çalışmıyor. Ama m30s arka parmak hızı çok hızlı. O yüzden yarım yamalak çalışan ekran parmak izi yerine tam güzel çalışan normal parmak izi olması daha iyidir bence. O yüzden m30s te karar kıldım. Ayrıca çift sim ve hafıza kartı için 3 slot var. Fakat m30s in kararlı bir yazılım gelmesi lazım. Önemsiz bazı takılmalar var. Mesela telefonu kurcalarken arama geldiğinde önce melodi çalıyor. Bir müddet sonra isim yazıyor gibi.
  • selam,
    biraz tuhaf bir soru sorabilir miyim?

ana ekranda alarm kullanan var mı?
    saatin ve alarmın kurulduğu günlerin rengi mor.
    bu mor rengi değiştirme şansımız var mı?

Hatta samsung un kendi tarayıcısında gizli modu aç ve yeni sekme yazıları da mor.
    Mor nedir ya, başa renk yok muydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 25 Aralık 2019; 18:42:12 >
  • Maşallah Samsung habire telefon çıkarıyor. M30 modelinin 2020' de yenilenmiş olarak piyasaya sürülecek olan "M31" Geekbench testlerinde gözükmüş. Batarya tarafında değişikliğe gidilmeyecekmiş galiba. 6GB Ram ve Exynos 9611 ile geliyor. Android 10 ile çıkacakmış ek olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Hayırlı olsun ne renk aldınız
    Teşekkürler. Siyah aldım.
  • Beyler cihazı almami önerirmisiniz 6k batarya ilgimi çekiyor şuan Samsung internet sitesinde 2000 TL ve 250 tl hediye çeki var

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

Beyler cihazı almami önerirmisiniz 6k batarya ilgimi çekiyor şuan Samsung internet sitesinde 2000 TL ve 250 tl hediye çeki var
    Merhaba,

Almaya karar verirseniz, Yapıkredi vade farksız kredisi ile alın. Fiyat krediyi kapattığınızda çeki de düşerseniz 1550 TL geliyor.Daha önce yazılanlara bir bakın.

sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 26 Aralık 2019; 10:24:1 >
  • A 50 nin en önemli farki atlanmis ram 6 gb, bu telefon da zaman zaman istiyor o rami, bazen ramin şişmesi kaynaklı gecikmeler yasanabiliyor yani tel kasmiyor ama 6 gb ram ile rahatlamaya ihtiyaci var
    Bence m31 i buraya getirmezler pazarı darmaduman eder çünkü 6 gb ram ile

• Merhaba,

Arkadaşlar M30s ile beraber gelen ekran koruyucunun sadece bir tarafında mı zar var? üzerinde sadece bir tarafında koruyucu zar varmış. Nasıl uygulama yapıyoruz?

salıcakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ring

Merhaba,

Almaya karar verirseniz, Yapıkredi vade farksız kredisi ile alın. Fiyat krediyi kapattığınızda çeki de düşerseniz 1550 TL geliyor.Daha önce yazılanlara bir bakın.

sağlıcakla

Alıntıları Göster
    Hocam yalnız o seçenek yapı kredi müşterileri için geçerli ayrıca geçen word karta başvurmuştum red geldi krediyi hiç vermez.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.