Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.787
Cevap
39
Favori
162.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoparlör ve kulaklik performansı nasıl arkadaşlar? Ses seviyesi yeterli düzeyde mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    Hediye çeki sonra çıktı. Hepsiburadadan 75 TL bonus aldım sadece. Bu arada 2 simli kullanıyorum. Sabah eşim aramış ulaşamamış. Uçak modunu açıp kapattım aktif oldu ve mesajlar falan gelmeye başladı. Bir saat kadar çevirimdışı kalmıış. Bu sorunu yaşayan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • japon karınca kullanıcısına yanıt
    Haparlör iyi bence. Ama kulaklık için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kutunun içinden çok basit ve dandik bir kulaklık çıkıyor. Daha iyisi olmalıydı kesinlikle. Ben kutuda bıraktım o kulaklığı kullanmıyorum. Iphone kulaklığımı kullanıyorum. Onun dışında cihazın ses seviyesi yeterli düzeyde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonun 3.5mm jak girişi performansı kullandığınız diğer telefonlara göre nasıl? Kulaklığı iyi besleyebiliyor mu? Ayrıca GPS'ini denediniz mi? Çekim gücü yeterli mi? Bir de ön, arka kamera performansını karşılaştırarak olursak Note 8 Pro, Mi 9 Lite gibi telefonlara nazaran nasıl acaba? Bilgilendirecek bir arkadaş olursa çok makbule geçer. Teşekkür ederim.

• mm.mustafa kullanıcısına yanıt
    75 Bonus a Jbl al hocam. Kulaklık çok kötü çünkü.

• healthypatient H kullanıcısına yanıt
    GPS çok iyi. Xiaomi den GPS sorunu yüzünden vazgeçtim.

• Arkadaşlar a30s ile m30s arasında kaldım bu telefonun kalınligi ve agirligi size sikinti veriyor mu .

• metintekin kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bende sizin belirttiğiniz taktikle 1900/6 +250 lira migros çeki ile bir adet pasifik mavisi satın aldım. Sipariş ve hediyelçeki kazandınız diye onaylandı sanırım çek daha sonra gelecek. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz hocam

• eminist E kullanıcısına yanıt
    Bana verdiği bir sıkıntı yok. 10 nm işlemci teknolojisi olduğu için telefon hiç ısınmıyor. Şarj da çok iyi bu yüzden. Ellerim Küçük değil ama tek el ile en köşeye zor dokunuyorum.

• Redmi note 6 pro kullanıcısı olarak ben de bu cihazı sipariş geçtim.
    Umarım memnun kalırım.

• 15-20 güne buralar şenlenir, fiyat düştükçe kullanıcı artıyor. Ancak bir daha asla Samsung almam cihaz çıkalı 2 ay oldu 2699₺ den 2 ayda fiyatı oynaya oynaya cihazı rezil ettiler. Bir ürünün fiyatı ile bu kadar oynanır yani piç ettiler malı. Biz 2199₺ den aldık diye sevinirken 11.11 de şimdi fiyat neredeyse 500₺ daha düştü.

• https://www.facebook.com/groups/2939335756085495/

• HSEBZUTO H kullanıcısına yanıt
    M30s facebook grubu

https://www.facebook.com/groups/2939335756085495/

• quote:

Orijinalden alıntı: mm.mustafa

Klavyede titreşim geri bildirimi yok. Ya daktilo sesi var ya da sessiz. Tireşim olsa iyi idi.
    Hocam ben google'in klavyesini indirdim bu yuzden ama ondan da optimum titremeyi ayarlayamadim.Titresim motoru cok iyi degil sanirim o yuzden o ozelligi koymamislar. 16 ms yaptim en azindan bastigimi hissediyorum. Titresim asagidaki tuslara atanabilseymis en azindan daha iyi olurmus. Bu arada dun telefonu aldim ben bugun ayarlari falan yaptim telefon baya hosuma gitti. Iyiki almisim dedim sabahtir elimde istedigim gibi duzenledim her seyi. Ozellikle stay smart olmasina asiri sevindim. Piyasaya uzagim samsungun her telefonun da varsa affedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 23 Aralık 2019; 1:59:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D5BA3914

15-20 güne buralar şenlenir, fiyat düştükçe kullanıcı artıyor. Ancak bir daha asla Samsung almam cihaz çıkalı 2 ay oldu 2699₺ den 2 ayda fiyatı oynaya oynaya cihazı rezil ettiler. Bir ürünün fiyatı ile bu kadar oynanır yani piç ettiler malı. Biz 2199₺ den aldık diye sevinirken 11.11 de şimdi fiyat neredeyse 500₺ daha düştü.
    Klasik samsung kademeli indirim taktiği hocam. Bu paralara ineceği ydışında 280dolara satılmasından belliydi. İlk 3ay yüksekten iteliyor sonra ederine satıyor kaymağını yiyince

Alanlara hayırlı olsun. Eksi özelliği hiç yokmu yahu. Yarın gelsede kavuşsam

• Onceki telefonum note3 oldugundan (sarj gunu cikarmiyordu.) tecrubeliyim sarj yiyebilecek, kullanmayacagim her seyi kaldirdim/devre disi biraktim. Duz siyah duvar kagidi koydum(sadece sarjdan degil amoled ekranda cok guzel oluyor bence), gelismis ayarlardan animasyonlari devre disi biraktim. Gecislere, akiciliga da etkisi oldu animasyonlari azaltmanizi tavsiye ederim. Sarj yiyebilecek sadece stay smart , hassasiyet artirici ve adaptif parlakligi biraktim. Bakalim kac saat pil suresi alicam merak ettim. Bir suru indirim guncelleme ayarlar ekraninda saatler gecirmeme ragmen su an baya iyi gidiyor. 3 gun cok rahat gorulur gibi geldi oyunsuz kullanimda. Bu arada ekrana bayildim Amoled ekran super gozukuyor. 1.87'yim elim biraz buyuktur ama yinede tek elle ekranin ust kismina ulasmakta zorlandim ekran baya buyuk bilginiz olsun. Bilmeyenler icin ayarlardan acarsanis parmak izinden bildirim cubugu asagiya cekilebiliyor. eli kucuk olan arkadaslar deneyebilir faydasi olabilir gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 23 Aralık 2019; 2:3:22 >

• Arkadaşlar,
    Samsung'un yaptığı kampanyadaki cihazlar çift hatlı mi ?
    Bana çift hatlı lazım

• ffrisby kullanıcısına yanıt
    Çift hatlı kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Klasik samsung kademeli indirim taktiği hocam. Bu paralara ineceği ydışında 280dolara satılmasından belliydi. İlk 3ay yüksekten iteliyor sonra ederine satıyor kaymağını yiyince

Alanlara hayırlı olsun. Eksi özelliği hiç yokmu yahu. Yarın gelsede kavuşsam

Alıntıları Göster
    Ne kademesi hocam anasını ağlattı fiyatın 2000₺ civarı üründe 2 ayda 1000₺ düşermi fiyat.

• Bende 1999₺ ye kara cuma indirimlerinden hepsiburadan aldığımda sevinmiştim. Ne güzel uyguna getirdik demiştim. Şimdi arkadaşlar 1900₺ 'ye alıp üstüne de 250 ₺ indirim çeki aldıklarını söyleyince biraz koyuyor tabi ama yapcak bir şey yok. Ama sadece M30s için değil, samsungun uygulamış olduğu bir yılbaşı indirimi tabi. İndirim çekiyle alan kişi baya karlı şu anda. Ve bu fiyata alabileceğiniz tek telefon bence M30s. Xiaomi de bile bu kadar uygun fiyat yok.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.