Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.787
Cevap
39
Favori
162.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonda güvenli klasör olmadığından emın misiniz?Ben ithalatçı garantili Samsung M10s aldım bugün itibari ile ve M serisi olmasına rağmen amoled ekran ve güvenli klasör var.
  • Ntpl15 N kullanıcısına yanıt
    Hocam siz söyleyince baktım samsungun sitesinden. M10s Knox desteğine sahip. Çok ilginç bir durum. M serileri Knox desteğine sahip değildi. Yani biz öyle biliyorduk şimdiye kadar. Samsung neden sadece bu modele destek sağlayıp diğerlerine sağlamadı anlaşılır gibi değil. Sizin cihazınızda Knox desteği mevcut. M30s de yok.

Bu arada Knox desteğine sahip cihazlara buradan ulaşabilirsiniz;

Samsung Knox
    Devices secured by Knox | Samsung Knox
    https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/supported-devices

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10s 20s m10 m20 m30 m30s m40 da knox yok listeye göre ilginç bir durum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Rekabet Kurumu Google'a ceza kesmiş. Ve Google kararın kaldırılmaması halinde lisans vermeyeceğini açıklamış. Samsung'un da Galaxy modellerinin ülkemizde satışa çıkmaması durumu söz konusu. Siz ne düşünüyorsunuz? Gerçekten android telefon satışı artık olmayacak mı? Merakla takip ediyorum konuyu.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Xiaominin MP olayı malesef kandırmaca. Bende bugün GG'den 1365 TL'ye Redmi Note 8 aldım. https://forum.donanimhaber.com/redmi-note-8-64-gb-tr-garantili-gg-kazananlar-kulubu-1440-tl-75-tl-wp--141268345
  • Telefonu usb kabloyla bilgisayara her bağladığımda izin istiyor. İzin sormadan direk bağlanmasının bir yolu varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Mi A3 ten geçmeyi düşünüyorum. Ağırlık ve kalınlığı biraz düşündürüyor
    3.4saat kesintisiz kullanımda eli bileği yoruyormu?
    İzmirde taksitle satan mağaza varmı teknosa vatan gibi
    Yokmu bilgi verebilecek
    4saat aralıksız kullanımda eli.bileği yoruyormu
    Hangi rengi önerirsiniz

• Ben yuzukle kullanıyorum elimi yormuyor ama bence yuzuksuz zor elim orta büyüklükte boyum 182, yuzukle orta parmağımla destek almasam uste zor yetişeceğim. Mi a3 u yeni babama aldim daha kargoda gidecek o da güzel telefon. Renk olarak mavi öneririm kameranın bulunduğu bölümü one çıkarıyor mavi renk guzel bir görüntü oluyor bakinca premium bir telefon gibi algılanıyor yani bence.

• metintekin kullanıcısına yanıt
    Hocam eli, bileği yoracak bir ağırlıkta değil bence.188 g ağırlığı var. Ama tabi diğer cep telefonlarına göre biraz daha ağır ve kalın. 6000 mAh olmasından dolayı. Renk olarak ben mavi aldım. Bir kısmını mavi yapmışlar bir kısmını yeşil yapmışlar. Tek renk olabilirdi bence ama hepsi böyle. Siyah rengide yarısı siyah yarısı mavi. Çok renkli sevmiyorsanız siyah rengini tercih edin. Mavi rengi de güzel onu da tercih edebilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım. Biraz önce samsung'un sitesinden sipariş verdim 1999tl + 250 liralık ikea hediye çeki verdi. Zaten aklımdaydı telefon hediye çekini de görünce aldım. Telefon genel olarak iyi duruyor bence benim tek çekincem bu segmentte her telefonda olan gorilla glass yok. Koruyucuyla telefon kullanmayı sevmem bunu mecbur kullancağız gibi. Daha önce 5 yıl note 3 kullandım kız arkadaşım elinden düşünürüce veda etmek zorunda kaldım. Ekranı için 400 lira istediler zaten pili artık hiç gitmiyordu yaptırmak istemedim. 2 aydır onun yedek telefonu olarak galaxy grand prime plus kullanıyorum telefondan pek bir bekentim olmadığı için aslında o bile yeterli geldi bana ama onunda ahizesi bozuldu. Grand Prime Plus'dan sonra her türlü memnun kalırım gibi geliyor hayırlısı.

• UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun şimdiden. Yeni nesil telefonlar artık çay bardağı gibi. En ufak darbede kırılıyor, çatlıyor. Buna en üst segmentte yer alan amiral gemileri de dahil. Ne kadar Gorilla glassın yüksek korumasına sahip olsada ufak darbede alsa istenmeyen sonuçlar doğabiliyor bazen. Tabiki gorilla glassın bir koruması olsaydı iyi olurdu ama yapacak bir şey yok. Dediğiniz gibi koruyucusuz kullanmamak lazım. Umarım kullanırken de memnun kalırsınız.

Mükemmel fiyat içimiz ciz etmedi degil hayirli olsun 1999 a aldim ben gitti gidiyor samsung mağazasından. Hediye cekinde altlimit yoksa harina fiyat 1750 ye bu telefonun rakibi kesinlikle yok

• Bende aldım hepsiburada dan 1999 a. Samsung sitesinden ben baktığımda fiyatı yüksekti, ben satın aldıktan sonra kampanya çıkarmışlar
    Neyse sorunsuz geldi telefon. A5 2017 yanında tıfıl kaldı.
    Beni 2 sene idare etse yeterli ki şu an işimi görecek gibi gözüküyor.
  • İlgilenen olursa diye şuraya bırakayım.
    Spigen in kendi sitesinde indirim var.
    M30s arka kılıf 47 lira.
    Kargo bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 20 Aralık 2019; 20:27:17 >
  • Arkadaşlar merhaba...
    Kulaklık çıkışı nasıldır, eski cihazınıza göre kıyaslar mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim sagolun. Kargoya vermisler. Dedigim gibi cok beklentim yok galaxy grand prime plus kullaniyorum. Sarji uzun gitsin yeter. Valla telefonun fiyati cok hizli dustu bu arada 2500 iken bile bunu dusunmustum ben alinir mi diye.

Siteyi kontrol ettim göremedim ama çeklerde alt limit var mı acaba ?

• 9aylık M20 4/64 mavi renk çift hat cihazımdan 2hafta önce Mi A3 4/64 mavi cihaza geçmiştim ama hiç alışamadığım için yeni cihaz arayışındaydım çift hatlı
    Samsung kampanyasını kaçırmadım ve 1900lira ykb kredili 6taksit+ekran koruma hediyesi+ücretsiz kargo+250lira migros hediye çekli olarak Siyah renk siparişimi verdim bana hayırlı olsun karlı bir alışveriş oldu

12taksitli 1999liraydı ama sitede bug var sanırım 6taksit yapınca 1900ü 6ya bölüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 21 Aralık 2019; 0:53:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.