Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (524. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
679.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

katılıyorum, bazı uygulamalarda takılmalar oluştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Ben de durum tam tersi cihaz akıyor resmen android 11e göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeljko Obradovic -- 4 Haziran 2022; 13:52:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, acelesi olmayan beklesin bence. Tahminen ekledikleri yeni pencere animasyonları yüzünden.

• Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt

Cihaz şu an ilk Android 11 güncellemesini aldığı zamanki gibi oldu bende. O zamanda uygulama gruplarını açarken animasyonunda saliselik bir takılma oluyordu.

Sonraki güncellemelerde düzelmişti.

Ayrıca dediğim gibi 3D Mark skoru da düştü.

• Hmm, telefonu tekrar başlattım ( 3. restart) ve bir daha "uygulamalar optimize ediliyor" ekranına düştü ve tekrar test ettim ardından.

Bu sefer olması gerektiği gibi oldu.

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

800 olanlar ikinci restart sonrası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 4 Haziran 2022; 14:2:58 >

• Evet, yukarıdaki performansla ilgili ilk izlenimim sanırım biraz hatalı oldu.

3. restart sonrası cihaz kendine geldi şu anda, acaba ne kadar normal böyle birşey olması onu bilemiyorum tabi.

• Diablo Immortal'ı nasıl oynayabildiniz yahu, Samsung cihazlara özgü "Unable to connect" zırvalığı yüzünden ne yaparsam yapayım bir türlü oyuna başlayamadım ben mevcut yılların battle.net hesabım ile login olup da.

edit: bu mesajı yazdıktan sonra tekrar deneyince sorunsuzca login oldum ve oynayabildim, demek ki Blizzard tarafında bir sorun varmış. (oyun bir güncelleme vs almadı ya da ben dün ve önceki gün denediğim şeylerden farklı bir şey yapmadım) izometrik bakış açısıyla oynanan Hack & Slash RPG sevenlerin kalplerine taht kuracak. üstelik Samsung Galaxy M51 gibi mütevazi bir telefonda bile muazzam performanslı ve mobil bir oyuna göre şahane grafik detaylarından çok da ödün vermeden çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 4 Haziran 2022; 15:24:51 >
  • Yeni güncelleme ile batarya performansı nasıl

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Her yeni sürümde paylaşıyorum. Hiç üşenmeden Paylaşacağım da. SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cazsever C kullanıcısına yanıt

Yalnız benim şikayetim batarya performansı değil de uygulama performansı/akıcılık üzerineydi.

• cazsever C kullanıcısına yanıt

Genel olarak telefonunu aldığı sürümde tutmak isteyenler açısından geçerli olabilir bu söylediğiniz, ancak Samsung Android 12 sürümlerinin hepsinde Google Play Hizmetleri ve Play Store aşırı yüksek pil tüketimi sorunu mevcut. Sırf bu sorun çözülene kadar Android 12'ye güncellememek gerektiğini düşünüyorum.

• India Firmware'de böyle bir şey söz konusu dahi değil, diğerlerinde de olacağını sanmıyorum.

kaldı ki bahsi geçen Google Mağaza Uygulaması ve Google Hizmetler Uygulaması Samsung'un değil Google'ın bileşenleri, bunlarla ilgili/bunlardan kaynaklanan bir sorun var ise bu Samsung'un değil Google'ın sorumluluğu ve düzeltmesi gereken/düzeltecek olan da Samsung değil Google.

iddia edilen bahsi geçen sorun devam ediyorsa Google'a bu konuda detaylı geri bildirimde bulunulması yerinde olacaktır.

• Appcloner modlu olarak kullanıyordum son güncellemeden sonra baktım ki uygulama açılmıyor şimdi android 11 son sürüme dönmeye çalışacağım odin ile

• Bende android 12 gayet akıcı ve güzel. İnşallah pil performansı da iyi olur

• güncelleme sonrası bazı uygulamalarda yaşanan takılmalar büyük oranda sona erdi. ilk %100 şarjdan sonraki iki saatlik kullanımda google play store ve google play hizmetlerinin kullanımı 1 dakikadan az görünüyor, Android 11'e göre daha iyi bile denebilir.

• İlk full şarj sonrası, ben de Google Play'ın aşırı/listelenecek kadar tüketimini gözlemlemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 5 Haziran 2022; 1:34:23 >
  • Bende az önce güncelledim 12 ye gayet akıcı ve yağ gibi akıyor ama pil için erken bisi Denemez daha pilin en aZ 4 5 kere dolup bosalmasi lazım gibime geliyor en önemlisi pil benim için gerisi fasa fiso.ins iyi gider ilk aldığımız gibi olmaz ama olsun duzelirse seviniriZ

• Güncellemeden sonra güzelinden bi format (Wipe) atmak daha iyi, akıcı ve düzgün sonuçlar almanızı sağlayabilir.

• MoÇü kullanıcısına yanıt

1 kez format yeterlı mı hocam bır de hard reset mı yoksa normal telefondan atsakda olurmu

• IhtiyaR87 I kullanıcısına yanıt

1 kez yeter zaten hocam. Bilmeyenler için aşağıya videoyu attım ancak android 11'den sonra bu şekilde format atmak için usb ile bilgisayara bağlamak gerekli. Bunun dışında normal telefondan da fabrika ayarlarına sıfırlasanız olur ancak en temizi dediğim şekilde format atmak.

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]How2Fixityoutube
    Samsung Galaxy M51 Hard Reset Pattern Unlock Android 11 By How2Fixit New Method 2021 Latest Patch..... Samsung M51 Frp Bypass Android 11 New Security Latest Patch By How2Fixit Link:-https://youtu.be/tOWRr4kr5FU Samsung Frp Bypass New Solution Android 11/12 Without PC $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Samsung A12 Frp Bypass Android 11/12 Without PC || New Method 2022 Link:-https://youtu.be/m1FVSq2A1a4 Samsung Galaxy A12 Hard Reset || Samsung A127F Pattern Unlock New Method 2022 Link:-https://youtu.be/XB3jEZFM58Y Samsung A50 Frp Bypass Android 11 New Security Patch 2022 Link:-https://youtu.be/O-YTfYVL1HM Samsung M31s M317F Pattern Unlock / Hard Reset Without PC 2021 Link:-https://youtu.be/2TiS2Xcd_Qc $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ samsung m51 hard reset android 11, hard reset samsung android 11, samsung a51 hard reset android 11, samsung m30s hard reset android 11, samsung android 11 hard reset, samsung m51 factory reset, samsung m21 hard reset android 11, samsung hard reset not working android 11, samsung,hard reset samsung a51 android 11, android 11,hard reset samsung m31 android 11, hard reset samsung m21 android 11, hard reset samsung a71 android 11, hard reset samsung s20 android 11, samsung m51 hard reset,
    https://www.youtube.com/watch?v=QEC2ID_6i1Y&t=99s
  • 
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.