Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
679.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende değiştireyim ozaman zaten yakın bize servisi. Bilgiler icin tsk. Faturasini götürmeye gerek varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imei numarasından buluyorlar telefonun ne zaman satın alındığını ama siz faturasi varsa yinede götürün aksilik çıkarmasınlar.

• Android 12'den 11'e döneyim dedim. Telefon format atmadan açılmam dediği için her şeyim gitti. Android 11 pil performansı ile 12 arasında dağlar kadar fark olduğunu görmüş oldum. Google Play Hizmetleri ve Play Store pil tüketimleri yüzde 0 küsür ile 1 arasında normal değerlerine döndü. Bir iki güne Türkiye Android 12 çıktığında kesinlikle güncellemeMEnizi tavsiye ediyorum. Ben her anlamda pişman oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 30 Mayıs 2022; 17:38:36 >
  • arkdaslar bu m51 ne yaptımsa bır turlu tus yontemı ıle hard reset atamıyorum netten de yardım aldım ama bır turlu wıp data reset menusune gelmıyor hep telefon yenıden baslıyor nasıl yapacagız acıl yardım lutfen

• IhtiyaR87 I kullanıcısına yanıt

• celikbasm kullanıcısına yanıt

keske guncellemeseydım telefonu demek kı o yuzden hard reset tus ıle format atma yıntemını kısıtlamıs samsung bılmıyordum.. yanılmıyorum dımı hocam kısıtlama varmı hard resette.. neden atılmıyor

• IhtiyaR87 I kullanıcısına yanıt

Evet hocam android 11 de bu tuş kombinasyonu işi USB c kablo takılı olacak şekilde güncellenmiş. Kaynak https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Recovery-Mode-on-Samsung-M51-SOLVED/td-p/8155307

• Diablo immortal deneyen var mı telefonda? Benim normalde mobil oyunla alakam yok ama diablo olduğu için bir deneyeyim dedim aşırı ısınıyor telefon bir sıkıntı çıkartır mı bu durum?

• webmaster33 kullanıcısına yanıt

Hayır neden çıkartsın?

Yeni nesil telefonlar ısınınca işlemci güç düşürür. En fazla performans azalır.

Üstüne, oyun daha çok yeni. Güncelleme verildikçe işlemcilere olan yük azalır sanıyorum.

• Diablo Immortal nasıl çalışıyor diye merak eden varsa fikir edinmesi açısından kaydettim. Bence iş görür. DS4 kol ile gayet güzel çalışıyor. Dokunmatik kontroller de zor değil ama ben böylesini seviyorum.

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]Leopardyoutube
    Diablo Immortal Gameplay-Samsung Galaxy M51( Snapdragon 730G)-Android 11-With DS4 controller
    https://www.youtube.com/watch?v=K9QWuH0wqxg&feature=youtu.be

• Telefonda 2 hat kullananlardan öğrenmek istiyorum. Hatlara ait internet kullanımı geçişi manuel olarak mı yapılıyor yoksa otomatik geçiş olanağı var mı?

Mesela 1. Hatta ait internet bazı yerlerde çekmiyor, çekmediği yerlerde 2. Hat internetini kullansın istiyorum.

Bu mümkün ise 2. Hat alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Galiba oluyordu. Ama onu bunda denemedim daha önce anneannemin telefonunda (A20s) denemiştim. Interneti için kendi simimle onun simi arasında geçiş oluyordu galiba. Kendin ayarlıyordun ayarlardan. Tam hatırlamıyorum gerçi 2 sene oldu bunu yapalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diabloya başladım, gayet güzel bir oyun olmuş, m51 de sorunsuz oynanıyor, 1 saat oynadım ısındı ama ciddi bir ısınöa değil bence

Ama ing olması kötü, anladığımız kadar oynuyoruz, çoğu badozlama gidiyoruz bakalım

Varsa klan vs katılırım oyuncu ismim Turkbull

• SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

Arkadaşlar telefonda ustteki resimdeki gibi bu uygulama ve diğer Samsung sistem uygulamaları açtığımda hep pasif ve hep böyle resimdeki ki açılıyor gibi duruyor ama hiç açılmıyor neden acaba ne yapmamız lazım

• An itibariyle M51 için güvenlik güncellemesi gelmiştir mart 2022 yamalı fakat Android 12 için hala ses yok SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanlışınız var hocam. Android 12 güncellemesi gelmiş. Zaten güncelleme yaklaşık 2.2 gb olduğu için güvenlik güncellemesi olması da pek mümkün değildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıklaması yanlış girilmiş sanırım. sürüm numarasına göre Android 12 bugün itibariyle gelmiş oldu.

• Ablamın telefonunun geçen gün kullanım durumunu gördüm, şoke oldum. Ne pilmiş arkadaş, kullan kullan bitirememiş. 😳

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

• Sanki cihazın akıcılığında bir düşüş var genel olarak Android 12'de.

Ayrıca 3D Mark ile ölçtüğümde daha önceden 1000 skor aldığım Wild Fire testinde 800 civarlarında skor alıyorum şimdi.

Edit: Telefon 3. restart sonrası düzeldi bende, uygulamalar optimize ediliyor ekranını bir kez daha görmem sonrası. Böyle bir problem yaşayan varsa yeniden başlatıp tekrar denemesi iyi olur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 4 Haziran 2022; 14:10:30 >
  • 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.