Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (525. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
679.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M31 ve çoğu için One UI 5.0 alacağı ortaya çıktı. M51'de exynos işlemci olmadığı için avcunu yalayacak gibi duruyor. M31 android 13'ü filan da alırsa şaşırmam. Aynı zamanda çıkmış tüm M seresi güncellemeleri alacak, ancak donanım olarak bir çoğundan daha üstün olan M51 işlemci fakı ayağına gelecek güncellemelerden mahrum kalacak. İnşallah saçma sapan kararlarından vazgeçerler de M51'de güncellemeye dahil olur.

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    One UI 5.0 alacak Samsung modelleri ortaya çıktı!
    https://shiftdelete.net/one-ui-5-0-alacak-samsung-modelleri-ortaya-cikti
    • Evet sadece M51 yok. :) Alttakilerin hepsi alıyor.

• Galaxy M42 5G
    • Galaxy M12
    • Galaxy M62
    • Galaxy M01
    • Galaxy M22
    • Galaxy M31
    • Galaxy M32
    • Galaxy M32 5G
    • Galaxy M52 5G
    • Galaxy M33
    • Galaxy M23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 5 Haziran 2022; 13:27:57 >

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt

Benim 3 hafta kadar kullandığım Rusya ROM'u DVD1 ile biten bir sürümdü, Türkiye ROM'u ise DVE1 ile bitiyor. Belki de iki ROM arasında sıkıntı giderilmiştir, ancak ben temkinli olmak adına bu forumda önümüzdeki bir ay içerisinde pil ömrüyle ilgili yorumların yapılmasını bekleyeceğim tekrardan Android 12'ye geçmeden önce.

• eabeloved kullanıcısına yanıt

sürüm numaraları şurada görülebilir

https://samfrew.com/tr/model/SM-M515F/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevdetgozbudak -- 5 Haziran 2022; 16:21:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Doğru çok haklısınız bu değerlerdirmemi zamanında pil için yapmışım yazımı kopyaladıktan sonra farkettim ancak yine her yeni güncelleme ardından yapılan çok sayıda yorumlara dayanarak yazıyorum ki başlarda hayal kırıklığı yaratan güncellemeler zamanla performans ve akıcılıkta en üst düzeye çıkabiliyor. Yani biraz sabırlı olmakta fayda var. Derim nacizane.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt

Ben aktif olarak çift hat kullanıyorum. Otomatik geçiş yok. Hatlar arasında geçişleri manuel yapıyorsun. Konuşma, mesajlaşma ve internet olarak ayırmışlar. Konuşmada sim1 seçiliyken internette sim2'yi seçebiliyorsun. Bekleme modunda 2 hat da devamlı aktif. Sadece konuşma sırasında diğer hattı kapatıyor telefon. Konuşma süresince diğer hattın internetini kullanıyorsanız kesiliyor, o hattan aranamıyorsunuz. Örnek olarak Sim1 ile görüşme yaparken sim2'nin mesaj veya internet paketini kullanan bir program üzerinden yazışamazsınız. Aynı anda Sim2'yi aralarsa da meşgule düşüyor hat.

• duayen2 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

• Android 12 geldi üstatlar. Yüklüyorum.

• Ben en çok Android 12 de ram plus u merak ediyorum. Nasıl bir etkisi oldu mu kullananlar bilgi verebikir mi?

• Android 12 ilk tam şarj sonrası durum

• cevdetgozbudak kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran süreniz mükemmel ötesi fakat çok şarj yemeyen uygulamaları kullanmışsınız bu uygulamaları bende kullanıyorum ama neden 10 saat ekran alıyorum? Sizin cihazın 15 saat ekran süresi almasının sebebi nedir? Cihazda ne kadar program yüklü arka planda kısıtlama yaptığınız ayar yöntem varmı? Cidden merak ediyorum aynı cihazı kullanıpda bu süreyi almamak dokunuyor gerçekten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 60-70 arası uygulama yüklüdür tahminî. Özel olarak yaptığım şey Chrome tarayıcı gibi çok pil tüketen uygulamayı kullanmamak ve üç beş tane uygulamayı uyku moduna almak. Onun dışında işim olmayan uygulamaları arka planda açık tutmuyorum. Mümkünse eğer uygun yerlerde Wi-Fi araması kullanıyorum. Bu arada Android 12'de ilk dikkatimi çeken ekran kapalıyken bazı şarj aralıklarında maksimum %5 bir şarj kaybı oluyordu, bu sefer rastlamadım. Yani genel olarak oyun oynanmayan, gündelik kullanım amacına hizmet eden bir senaryo.

Ben tarayıcı olarak edge kullanıyorum. 39 dk kullanım için %8.5 pil harcamış. Gönderdiğiniz resimlerde Opera çok az harcamış. Ben de deneyeceğim.

En az pil harcayan tarayıcı hangisi ki acaba?

• sata90 S kullanıcısına yanıt

opera ve brave bu konuda çok iyi.

En kısa zamanda yükleyip deneyeceğim. Edge'nin karanlık modu tüm sitelere uygula (Force Dark Mode) özelliğini açtım. Bir kaç gün daha deneyip öyle geçeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 7 Haziran 2022; 14:20:50 >
  • Bence Samsung Browser+içinde Adguard Content Blocker en iyisi.

• LGatakan kullanıcısına yanıt

4ünde geldi hocam 🙏

Bir şey dikkatimi çekti, uygulamalarda arka plan kullanımı ekran görüntüsünde hiç yok, bu durum Android 12 ye özgü mü yoksa arka plan hizmetleri komple kısıtlı mı sizde? Eğer öyleyse arka plan olmadan bildirimleri nasıl alıyorsunuz?

Bendeki ekran da bu şekilde android 11 ilk sürüm kullanıyorum.

• celikbasm kullanıcısına yanıt

arka plan kullanımları pil kullanımı bölümünde direkt gösterilmiyor, uygulama detayına girince görünüyor artık. bana bu durum saçma geldi ama yapacak bir şey yok.

• 
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.