anladığım kadarı ile siz halen India Firmware kullanıyorsunuz, ancak ben india sürümü kullanmıyorum, ve android 11 kullanmaktayım, şu anda da uygulama olarak call recorder adlı google play de en çok indirilen apk yı kullanmaktayım, bir kaç ay öncesine kadar karşı tarafın sesinı kaydetmiyordu malum google bunu engellemişti, şu anda bu sorun çözülmüş android 11 için en azından, benim endişem normal yollar ile android 12 ye geçersem yine call recorder devre dışı kalır mı ? |
SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (527. sayfa)
-
-
üçüncü parti uygulamalar için yine zaman alacağı mutlak, ancak yapılamaz bir şey olacağına inanmıyorum zira bir şekilde yolu açık ki Samsung bunu doğrudan bölgesel olarak ve sorunsuzca sunabilmekte.
bu noktada bireysel son kullanıcı olarak yapmanız gereken şey özellikle de bahsettiğiniz uygulamanın ücretli sürümüne sahipseniz (ya da uygulama içi satın alma, abonelik vs gibi bir şekilde geliştiriciye destek olduysanız/oluyorsanız) bu konuda onu (geliştiriciyi) biraz darlamak olmalıdır ki öyle aylar boyunca bir terslik yokmuşcasına kulağının üzerine yatmasın. yolu yöntemi her ne ise araştırıp bunu uygulamasına entegre edecek, yok eğer bu olmuyorsa da bunu mantıklı doneler ile kullanıcıya izah edecek kişi odur nihayetinde. (ki yine belirteyim, Samsung bunu yapabildiyse demek ki bir yolu mevcut)
-
Merhaba arkadaşlar,
A71 kullanıcısıyım, bildiğiniz üzere batarya haricinde M51 ile arasında çok muazzam bir fark yok. Sırf bataryası sebebiyle M51'e geçmeyi düşünüyorum. Satmayı düşünen arkadaşlar varsa temiz cihazları ile ilgili mesaj atabilirler. A71 ile takas da yapabiliriz duruma göre.
Teşekkürler iyi forumlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba telefonu sürekli güç tasarruf modunda kullanmak ne kadar mantıklı?
Aldığım günden bu yana güç tasarruf modunda kullanıyorum. Bugüne kadar olumsuz bir durum ile karşılaşmadım ama acaba işlemci hızının sınırlandırılması telefona olumsuz etki mi yaratır? 15-16 saat ekran görüntüsü alan arkadaşların ekran görüntülerinde güç tasarruf modu kapalı. Güç tasarruf modu daha fazla mı güç harcatıyor acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 10 Haziran 2022; 14:46:9 > -
12 ile işe yarar özellik geldi mi extradan ben farketmedim de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1) Pil ayarlarından artık şarj oranını %85'e sabitleyebiliyoruz. Böylece batarya fazla aşınmıyor.
2) Yemek yaparken zamanlayıcıyı çok kullanıyorum. Artık zamanlayıcı bildirim şeklinde değil, kayar yazı şeklinde anasayfada çıkıyor. Bence güzel bir özellik.
3) Hafıza bölümünde artık Oppo gibi markalarda olduğu gibi RAM miktarını arttırma şansımız var. Ben 8+4 şeklinde kullanıyorum.
4) Google Keep'in widget'ı değişmiş. Fena değil ama eskisi daha güzeldi sanki :)
5) Genel olarak widget arama "overlay"i değişmiş. iPhone'a benzetmişler.
Onun dışında ben de kayda değer bir değişiklik göremedim.
-
Android 12 ile maalesef pil kullanım performansı berbat durumda. İnşallah 2 hafta içinde toparlanma olur. Yoksa emin olun tam bir batarya katili güncelleme olmuş. Normalda 2. günde şarj ederken şu an gün sonu, gece şarj etmek gerekiyor.
Android 12 ile pil kullanımı dahada arttı bunu görmemek için kör olmak lazım animasyonlardan arka planda yeni eklenen uygulamalara kadar tam bir pil düşmanı arayüz güncellemesi
60 tane özellik saymış bu videoda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 10 Haziran 2022; 20:28:34 >
Teşekürler arkadaşlar, ram olayı iyiymiş :)
Android 12 güncellemesinden sonra telefon görüşmelerinde veya video kaydederken falan sağ üst köşede yeşil bir simge çıkıyor küçük. Mikrofon için. Bunu gizleme imkanı yok mudur? Bir de herhangi bir uygulama açarken saliselik simge gözüküyor sonra uygulama açılıyor bunu fark eden oldu mu?
büyük bir zarar verir diyemeyiz ama performans kısıtlandığı için işlemciye artı yük biner. belli bir yüzdeden sonra güç tasarrufunu açmak daha mantıklı; ama yine de güç tasarrufu modunda daha fazla ekran süresi alınır kapalı hâle göre.
12 ye gecelimmi geçmeyelim? :)
Hocam
Android 12 de güvenli klasör geldi mi?
Hayır, görebildiğim kadarıyla öyle bir özellik yok.
-
M31s e geldi M51 e gelmedi maalesef
Ne kadar saçma m21'e de gelmemiş belli bir standart yok samsung ta
Koysana tüm M serisine, güvenli klasör bence önemli isteyen kullansın istemeyen kullanmasın
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X