Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
679.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazın pilini tüketmeyen uygulamalar ve ekran süresi ortada cihazı biraz daha zorlayan uygulamalar ile bu süre 10 saate düşer ortalama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kozmoslu kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz M51 mi hocam?

• çok kötü bir şebekede aralıksız mobil veri ile 6 saat güneşli bir havadaki kullanıma rağmen yine de böyle bir sonuç alınıyorsa o kadar düşmeyeceğini düşünüyorum; ama biraz daha zorlayan uygulamalar hangileriyse öylesi bir kullanımda da sonuçları paylaşırım. elbette bu tür sonuçlar cihazın sınırlarının görülmesi ve bir fikir vermesi içindir. önemli olan kullanıcının gündelik senaryosunu karşılayabilmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt

Merhaba, Samsung Internet uygulamasında koyu mod koyu değil gri. Sizde siteler siyah mı gri mi?

Hem Opera'yı hem Samsung Internet'i denedim ama sizin attığınız değerlerden çok uzakta pil harcaması.

• Legolasx kullanıcısına yanıt

Kapatılamıyormuş o görünün yeşil nokta.

O nedir? Merak edenler için: Yeşil nokta sağ üst köşede yer alır ve kamera ve mikrofon izinlerinin kullanımını bildiren bir bildirim LED göstergesidir.

Ayrıntılı bakmak için. https://r2.community.samsung.com/t5/Di%C4%9Fer/ANDRO%C4%B0D-12-%C4%B0LE-GELEN-G%C4%B0ZL%C4%B0L%C4%B0K-NE-SA%C4%9E-K%C3%96%C5%9EEDE-BEL%C4%B0REN-YE%C5%9E%C4%B0L-NOKTA/td-p/10690717

Bazı uygulamalar bi tık geç açılabiliyor. O dediğiniz simgenin gözükmesi iyi olmuş aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 13 Haziran 2022; 14:17:10 >

• sata90 S kullanıcısına yanıt

Kimi sitede gri kiminde siyah. Daha doğrusu önceden hepsi siyahtı, şimdi böyle oldu.

Şu an sitelerin siyah gözükmesi için ( gri yerine ) sitenin gece modu varsa o açılacak+ tarayıcı da "koyu temalı siteler" ayarında olacak.

Önceden ilk adıma gerek yoktu, birşeyler değişmiş.

Edit: Koyu temalı siteler+ Ayarlar-> Yüksek Kontrast Modu seçeneği de arka planı siyah yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 13 Haziran 2022; 15:48:36 >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt

İlk adımı yaptım ama hala gri gözüküyor bazı siteler. Yüksek Kontrast Modu seçeneğini açınca sitelerin tamamı siyah oldu. Linkler falan yeşil oldu göz yoruyor ama biraz da böyle deneyeyim.

• arkadaşlar herkese iyi forumlar...

güncelleme gelmiş yapalım mı sizce yoksa ellemeyelim mi?

• dadas2558 kullanıcısına yanıt

Ben güncelledim. 1 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir abukluğa denk gelmedim.

Özellikle batarya performansını koruması amacıyla şarjı %85'e sınırladım. Bence çok iyi bir özellik.

• LGatakan kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkür ederim hocam.

başka hoşunuza giden yada olmasaydı keşke dediğiniz bir özellik var mı hocam?

• dadas2558 kullanıcısına yanıt

İlk dikkatimi çeken şey yazı tipi oldu. Yazılar sanki birazcık küçülmüş. Ya da bana öyle geldi. Keşke Android 11'deki gibi kalsaydı :)

Onun dışında yeni gelen özellikler bence tatmin edici ama telefon yavaş yavaş yaşını hissetirmeye başladı.

1 yıl 8 aydır kullanıyorum. Kasma, donma demeyeyim de sanki biraz daha hızlı olsun isterdim açıkçası :)

Eğer sizin için mümkünse cihazı güncelledikten sonra sıfırlayın. Ben uğraşmak istemediğim için zor geliyor ama bence gerekiyor.

• LGatakan kullanıcısına yanıt

Güzel özellik ama benim batarya sabahtan beri %85. 30 dk ekran açık kaldı ama şarj hiç düşmedi. Telefon sınırladığını iddia ediyor ancak sanırım doğru değil. Veya benim telefonda sıkıntı var.

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]
    Siz sanırım yanlış anlamışsınız telefonu sınırlamıyor. Yani dediğiniz gibi şarj'ın düşüp düşmemesiyle bir alakası yok.

Şarj ederken %85 de otomatik keserek "sınırlayarak" pilin ömrünü koruyor. Çünkü pili yüzde yüz şarj etmek ile % 20 nin altına düşürmek pile zarar vererek ömrünü kısaltır. SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 16 Haziran 2022; 0:6:39 >

Sizin cihazda sıkıntı var hocam
    Eskiden Samsung kullanırken Benim de başıma gelmişti şarjım belirli bir seviyede neredeyse bir saat kalıyordu
    Pil dengesizleşmeye başlamış gibi
    Biraz daha gözlemleyin bakalım yine aynısı olursa Garanti bitmeden mutlaka götürün zaten Samsung çoğu zaman ücretsiz değiştiriyor pili, Sorun çıkarmıyor

• Bu gelen güncelleme android sürümü değil güvenlik yaması degil mi?

• Son 1 aydır kapalı veya açık şarjda cihazda %90 - %100 arası hızlı bir şekilde şarj olmakta. %80-90 arası hızlı şarj olmasına rağmen yavaş dolduruyor. Bu sorunu yaşayan varmı? Ne yapmak gerekir?

• E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt

Ana güncelleme. Android 12 ve one ui 4.1'e yükseltiyor.

• Arkadaşlar bu Ram plus nedir

2 4 6 8 var, su an 4 seçili.

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

• Android 12 güncellemesinden sonra wp ta gelen sesli mesajları ahizeden dinleyemiyorum. Samsung ile iletişime geçtim tüm ayarları sifirlattilar ve düzeldi ama 1 saat sonra problem yine başladı. Bu durum ile karşılaşan veya çözüm bulan biri var mı?

• 
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.