TR romu için güncelleme yayınlanmadı henüz ama yakındır gelmesi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 19 Mayıs 2022; 14:33:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (522. sayfa)
-
-
Bunu her sms grubu için ayrı ayrı mı yapmalıyım? Eskiden hepsinde ses çıkıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarıda "hepsi" yazan daireye tıklayın, ardından hepsi seçiliyken ister bildirimleri hepsi için susturun ister hepsi için açın.
Android 12 / OneUI Core 4.1 güncellemesi sonrası Edge Panel Widget'ları çalışmıyorlar, hani ciddi ciddi hem hava durumu, hem Coin hareketlerini takip hem de pusula vs gibi araç gereçlerin yer aldığı toplamda 3 Widget ile en çok ve en beğenerek kullandığım özellikti. cidden üzdü bunu yitirmek. Edge Panel artık sıradan bir uygulama kısayolları için yan taraftan açılan "lan ne gereği var ki buna" lüzumsuzluğu haline gelmiş.
Edge Lighting de sizlere ömür bu arada sanırım. her tarafı aradım, taradım lakin onu da tekrar bulamadım.
edit: sahiden yaşlamıyorum, Edge Panel ile ilgili olanı Ekran alt menüsü, Edge Lighting ile ilgili olanı ise Bildirim alt menüsünde buldum ve yaptım. yanisi yanlış alarm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 19 Mayıs 2022; 21:15:31 > -
Teşekkür ederim cevabınız için. Dediğiniz şekilde yaptım. Artık farklı SMS geldikçe belirttiğiniz kısımdan bildirimleri açarım.
-
Arkadaşlar merhaba son zamanlarda Samsung İnternet tarayıcı özellikle pop UP reklam gösteren sitelerde yanıt vermemeye çökmeye başladı. Bu şekilde sorun yaşayan var mı nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar merhaba;
Telefonun orjinal şarj aleti arızalandı. Servis süreci nasıl oluyor? Sadece şarj aletini servise gönderebiliyor muyuz? Telefonu göndermeye gerek yoktur herhalde? Arıza adaptörde.
-
hocam samsung üzerinden canlı destek ile bir görüşün isterseniz başka şarj aleti ile şarj oluyor mu?
-
Evet şarj oluyor. Telefonda sorun yok. Zaten aylardır kullanmıyordum bu şarj aletini. Ben kayboldu zannediyordum. Buldum. Eğer imkanım varsa garantisi bitmeden servise göndereyim dedim.
-
Bu şekilde söylemeyin hocam siz direkt çalışmadığını iletin cihazı aynı değerlere sahip şarj aleti ile denediğinizi şarj olduğunu belirtin servis yönlendirmesi yaparlar. Gönderim yaparken bunu not şeklinde servise iletin hocam.Kolay gelsin geçmiş olsun hocam.
-
25 mayıs oldu acaba güncelleme gelecek mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim telefonu başka şarj cihazi şarj ediyordu orjinal şarj etmez olmuştu hızlı şarj olmadığını anladım bende adaptörü göndereyim dedim yok dediler ankara servise kargoyla gönderdim. Kağıta batarya hızlı bitiyor felan yazmıştım sağolsunlar 1 günde yapıp gönderdiler telefonu soketi,adaptörü, kabloyu, bataryayı değiştirip gönderdiler garanti dahilinde. Son zamanlar çoğunun başına geliyomuş bu sorun m51 de aynı sorunu yaşayan olursa yapacak birşey yok garantiye göndersin tüm kutu içeriğiyle birlikte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maho1428 -- 25 Mayıs 2022; 20:34:16 >
Ben de görüştüm. Telefonu da istiyorlar yanında. Servis telefonu son sürüme güncelliyor bildiğim kadarıyla. O yüzden de telefonu göndermek istemiyorum. Android 10 kullanıyorum. Çok da memnunum. O yüzden şimdilik vazgeçtim diyebilirim.
-
Şarj cihazı bozulunca telefonu da mı istiyorlar? O kadar bilgiyi nereme yedekleyeyim ben. Şarj cihazı iki aydır ölü bende. Başka cihazla telefon çalışıyor.
Benimde telefon şarj olmuyordu şarj aleti sağlamdı garantiye gönderdim ücretsiz tamir ettiler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu telefonun sarj aletı bozulma sorunu son gunlerde sorun olmaya basladı acaba fabrıkasyon hatası mı nedenı nedır acaba.. veya bılınclı mı yapıyorlar bunu anlayamadım
-
bataryayı degıstırmelerı cok guzel olmus ama yazılım son surume guncellemlerı hcı hos olmamıs ben ılk aldııgm gun gıbı kullanıyorum mesela ama darj cabuk bıtıyor eskıye oranla. eger yazılımı son surum hyapmasalar bende dırek goturucektım batarya degısımı ıcın cabuk bıtıyor .acaba guncellemeden degıstırırleer mı.
-
Telefonu sadece sıfırladılar benimki zaten son sürümdü, büyük ihtimalle sürüm yükseltiyorlardır. Ama neden sürüm yükseltmek istemediğinizi anlamadım. Bende telefonun sürümünü yükselteli çok oldu hiç bir sorun yaşamadım bu olay dışında ki aynı olayı sizde yaşamışınız. Android 12 gelmeden bence servise gönderin 1700 TL lik ürün değişimi yaptılar garantide benim telefona, garanti dışı yaptıracak olsanız bu fiyat istenecek bilginiz olsun.
Benim arka kasa cizik birde. Bataryasi cabuk bitiyor baska sorunum yok haa birde boparlor sesi cok dandik cikiyor. Ozellikle bararyayi orjinal fabrika sifir batarya ile değiştirirler mi. Ilk aldığım performans gibi olur mu sizce oyle ise değiştireyim. Garanti bitmeden
aslında çok kötü değildi batarya değissinler diye şarj probleminden dolayı batarya 1 gün gitmeye başladi felan yazınca değiştirmişler sağolsunlar. Şimdi ilk günki gibi oldu. Ben öneririm yani ama baska bir problem edip mana edip değiştirmezlerse bilemem. Benim telefonda çizik bile yoktu belki bu iyi kullanmış dediler kıyamayıp değiştirdiler. Servise kötü yorum yapan çoktu korkmuştum ama bekledigim gibi olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X