Arkadaşlar merhabalar. Dün yeni bir galaxy mini satın aldım. Telefon sıfır. Ancak şarjı fazla gitmiyor. Çok fazla uğraşıyorum yeni aldığım için bir heves var öğrenmeye çalışıyorum telefonu. Zamanı gelecek birkaç mesaj birkaç telefon görüşmesi için kullanacağım telefonu ama benim aklımdaki soru şu: Telefonun şarjının uzun süre gitmesi için nelere dikkat etmeliyim? Telefonun şarjı ortalama kullanımla kaç gün yada kaç saat gider ?
Benim fazla bir beklentim yok. Yani telefonu sabah şarjdan çekip gece yatarken şarja taksam yeter benim için ama şu 2 gündür pek öyle olacak gibi görünmüyor :) Daha önce kullanan arkadaşlardan yorum - tavsiye bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
quote:
Orijinalden alıntı: can0650
Arkadaşlar merhabalar. Dün yeni bir galaxy mini satın aldım. Telefon sıfır. Ancak şarjı fazla gitmiyor. Çok fazla uğraşıyorum yeni aldığım için bir heves var öğrenmeye çalışıyorum telefonu. Zamanı gelecek birkaç mesaj birkaç telefon görüşmesi için kullanacağım telefonu ama benim aklımdaki soru şu: Telefonun şarjının uzun süre gitmesi için nelere dikkat etmeliyim? Telefonun şarjı ortalama kullanımla kaç gün yada kaç saat gider ?
Benim fazla bir beklentim yok. Yani telefonu sabah şarjdan çekip gece yatarken şarja taksam yeter benim için ama şu 2 gündür pek öyle olacak gibi görünmüyor :) Daha önce kullanan arkadaşlardan yorum - tavsiye bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
quote:
KONU GÜNCEL
KONU GÜNCEL
yedek batarya kullanabilirsin
Aynı durumu ideos x5'imde yaşamıştım, bataryayı kalibre edince ciddi anlamda düzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: picco_z
Aynı durumu ideos x5'imde yaşamıştım, bataryayı kalibre edince ciddi anlamda düzeldi
kalibre etmekten kastın ne kardeşim pek fazla teknik terimlerden anlamıyorum da
quote:
Orijinalden alıntı: nazlıcan2012
yedek batarya kullanabilirsin
yedek batarya fikri aklıma geldi öneri için teşekkür ederim ama telefonu sıfır aldım. eğer telefonun genelinde böyle bir sorun yoksa aldığım yere gidip sorun olarak bildireceğim. yok eğer telefonun standart özelliği ise fikrini değerlendireceğim
Parlaklığı mümkün olduğunca kapalı tutmaya çalışın, veri dolaşımını ve arkaplan verisini kapatın, ihtiyacınız olmadığı sürece paket veriyi açmayın, telefonu mümkün olduğunca 2g de kullanın, ana ekrandaki gereksiz widgetlerı vs kaldırın. Daha iyi bir performans ve daha iyi bir şarj süresi elde edersiniz böylelikler
Parlaklığı mümkün olduğunca kapalı tutmaya çalışın, veri dolaşımını ve arkaplan verisini kapatın, ihtiyacınız olmadığı sürece paket veriyi açmayın, telefonu mümkün olduğunca 2g de kullanın, ana ekrandaki gereksiz widgetlerı vs kaldırın. Daha iyi bir performans ve daha iyi bir şarj süresi elde edersiniz böylelikler
dediklerinizi yapıyorum. ancak ben bazen takıp kulaklığımı müzik de dinlemek istiyorum ama müzik çaları açıp 2-3 parça çalar çalmaz batarya %75 civarı bi konuma geliyor.
Kardeş bende kullanıyorum Miniyi o sorun hemen hemen tüm androidlerde var şimdilik çözülebilecek bi sorun değil kalibrasyon dene belki işe yarar markette Battery Calibration diye aratırsan bulabilirsin.
kardeş ilk önce widget'lar bölümünü aç. sonra widget seçten program monitörü'nü seç. ordan açık olan uygulama varsa kapatabilirsin.
İlk günler galaxy mini kullanırken de aynı bende sorun oluyordu ekrana uzun basarak widget bölümünden güç seçenekleri miydi ne halttı :D oradan daha kolay ve gps wifi gibi uygulamaları fazla açık tutmamak gerekiyor ve ( çok ve dedim) görev yöneticisi etkin uygulamalardan fazla açık kalmasın oh :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme